Pluspunten
Leuke/enthousiaste mensen, perfecte communicatie, mobiel product en thema related gadgets. Een meerwaarde voor een feestelijk event!
Thnx JFK! Het Greatest Man Gala was een doorslaand succes! Melinde
Bedankt voor de mooie 8! Melinde
Pluspunten
Geeft een vrolijke sfeer op je bruiloft. Het is super leuk voor jezelf om achteraf de foto's te hebben als herinnering aan je gasten. Voor de gasten ook een leuke herinnering. Personeel op de locatie adviseerde om de fotodoos in de receptieruimte te plaatsen, dat hebben we gedaan en dat was een succes.
Hi A. , Wat een positiviteit, top! Melinde
Pluspunten
leuke manier van vermaak voor de gasten,
VerbeterpuntenDe medewerker die bij onze fotodoos stond heeft tegen een flink aantal gasten op mijn bruiloft chagrijnig gedaan. Het werd niet echt gewaardeerd, uiteindelijk is de fotodoos ook nog kapot gegaan waardoor wij niet de volle 3 uur gebruik konden maken van de fotodoos, we hebben wel veel geld betaald voor alle uren. Uiteindelijk is niet iedereen op de foto geweest wat ik echt heel erg jammer vind voor mijn gastenboek.
Hallo Anja, Wat jammer om te horen dat het zo is verlopen. Waar gewerkt wordt worden er fouten gemaakt, het gaat er om hoe ze opgelost worden. :) Melinde
Wat was het een leuke avond en een heel leuk cijfer! Bedankt! Melinde
Pluspunten
op tijd, goed geregeld, mooi ontwerp
Verbeterpuntenduur, maar ik hoefde het niet zelf te betalen, dus dat was geen groot probleem.
Bedankt voor je beoordeling. Melinde
Pluspunten
Leuke en behulpzame mensen die meedenken met de organisatie van het feest!
VerbeterpuntenIk zou een grotere variatie aan verkleedartikelen ter beschikking stellen.
Hallo Tom, Een hele mooie 8, daar zijn we blij mee. We hebben standaard onze props op stokjes maar we hebben ook premium props pakketten bij te boeken en dan krijg je een hele koffer vol met verkleedspullen gericht op het doorgegeven thema! :) Melinde
Pluspunten
Een super mooi kader Ontzettend attente en snelle communicatie via e-mail Bijzonder vriendelijk gastheerschap door Mart Stalen zenuwen van Mart wegens technisch mankement.
VerbeterpuntenDe e-mail om het restbedrag te betalen kwam in mijn ogen te vroeg. Zeker omdat ik op dat moment nog geen fotokader of iets had gezien. Punt van beoordeling: nazorg en garantie is nog niet zo snel in te vullen aangezien dit nog is gebeurt.
Hallo Ricky en Lilian, Bonuspunten voor Mart zien we, goed om te horen! Bedankt voor de nuttige terugkoppeling. Melinde
Ilse bedankt!!! Melinde
Pluspunten
- goede communicatie (zowel via de mail als telefonisch) - verwachtingen waargemaakt - vriendelijk personeel - leuk dat het thema van de trouwkaart ook op de fotoafdruk wordt gezet
Verbeterpunten- witte achtergrond (tegen meerprijs) wel besteld, niet gebruikt; vaak is dit ook niet nodig
Hi Eli, Wat een mooie feedback, bedankt! Melinde
Pluspunten
De fotojongen!!! Leuke props
Hé Juliët, Hartstikke bedankt voor de dikke 9! Melinde
Pluspunten
Super tof concept! Gasten (en wij zelf!) waren erg enthousiast, een waardevolle toevoeging aan een fantastische avond!
VerbeterpuntenDoor wat automatische e-mailberichten vanuit Fotodoos verliep de communicatie niet altijd even soepel. Op de avond zelf wat onduidelijkheid over de inhoud over het pakket, doordat Fotodoos nieuwe dozen heeft. Gelukkig nam onze gastheer direct contact op met collega's, waardoor het probleem al snel uit de wereld werd geholpen!
Hi Mark & Sanne, Wat fijn dat na wat communiceren alles uiteindelijk toch duidelijk was. Bedankt voor de beoordeling en fijn om te horen dat jullie een fantastische avond hebben gehad! Melinde
Een negen! Bedankt Bart & Annemieke! Melinde
Tijdens ons trouwfeest was de printer vrij aan het begin van het feest kapot gegaan, waardoor veel gasten geen fotostripjes (als bedankje) mee naar huis hebben kunnen nemen en het gastenboek half leeg is gebleven. Dat was erg jammer! De medewerker die die avond aanwezig was heeft van alles geprobeerd, maar het mocht helaas niet baten. Gelukkig hebben we wel de helft van de kosten teruggekregen en alsnog alle stripjes in tweevoud thuis gestuurd gekregen. Erg netjes opgelost!
Hallo Pauline, Het is inderdaad super vervelend als de techniek je op belangrijke momenten in de steek laat. Maar we zijn erg blij dat we elkaar nog op een leuke manier tegemoet zijn gekomen en iedereen blij was met de geboden oplossing. Melinde
Bedankt voor de super 9 Frouckje :) Melinde
Pluspunten
Eerst getwijfeld of we dit moesten doen voor ons huwelijksfeest, maar kunnen niet anders zeggen dat het een echte toevoeging op het feest was. Eerst stond men vertwijfeld te kijken, maar na een tijdje maakte iedereen de meest te gekke foto's. (Welke we naderhand ook nog digitaal hebben ontvangen) We zijn daarom ronduit tevreden en dit is zeker een aanrader voor elk feest!
VerbeterpuntenGeen!
Wow! Bedankt voor de leuke beoordeling en als kers op de taart een dikke 10! Melinde
Pluspunten
Uitstekende communicatie
VerbeterpuntenKeep up the good work
Ana, Bedankt! :) Melinde
Bedankt voor de mooie 8 Cécile! Melinde
Pluspunten
Ik vind de prijs/kwaliteit verhouden goed. Het ziet er professioneel uit, de instructies zijn duidelijk en de foto's van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenDe medewerker was ruim twee uur te laat, onacceptabel! Wat het nog erger maakte was dat hier helemaal niets over gecommuniceerd werd, ik moest daar zelf op het aller laatste moment achter komen en nabellen. Ook toen was het onduidelijk wie er zou komen dus kon er geen contact gezocht worden om te achterhalen hoe lang het nog zou duren. Echt heel slecht! Nog slechter is dat er tijdens het telefoongesprek afgesproken is om er de volgende dag op terug te komen, maar ik heb niets meer gehoord! Dat is mis gaat is erg, maar kan gebeuren, dat je niets onderneemt om het op te lossen of tegemoet te komen is onacceptabel!
Hoi Margot, Het is heel vervelend dat we op de avond de medewerker niet direct konden bereiken, omdat zijn telefoon leeg was. Gelukkig stond degene niet twee uur te laat, maar konden de eerste foto's gemaakt worden om 21:09 (10min. vertraging) en zijn we 30min langer doorgegaan. Op de avond zelf is dit uiteraard erg vervelend, maar wij doen onze uiterste best om iedere keer een succes te laten zijn. In dit geval was het een stuk onmacht. Achteraf hebben we meerdere malen geprobeerd contact te krijgen, maar we konden je niet bereiken en hadden geen andere contactpersonen. Mocht het zo zijn dat jullie daadwerkelijk er minder gebruik hadden kunnen maken, dan waren we je uiteraard graag tegemoet gekomen. Hopelijk tot de volgende keer!
Pluspunten
Top activiteit om je bruiloft verrassend te maken. Niemand kende het, geweldige foto's en daarmee een fantastisch gastenboek gemaakt op de avond zelf door de gasten. Ook een geweldig aan denken.
Hallo Ine, Wat een succes, top! Het is inderdaad ook heel erg leuk om de foto's in een gastenboek te plakken met persoonlijke boodschap. Melinde
Pluspunten
Super leuke herinnering aan het feest,vriendelijk personeel,alleen maar leuke reacties.
VerbeterpuntenFoto's wat groter afdrukken.
Hallo Baukje, Wat een goede beoordeling, bedankt! Wat betreft het printen, het is mogelijk om op ansichtkaart grootte te printen bij ons, maar onze kracht ligt juist bij de 3 foto's op 1 stripje. Geef het de volgende keer even aan als je groter wilt printen, dat is namelijk geen probleem! :) Melinde
Pluspunten
-Flexibiliteit -Kwaliteit van foto's en kader zijn erg goed Wij kijken uit naar de digitale foto's die nog toegestuurd worden!
VerbeterpuntenDe maskers waren niet heel stevig, wellicht ander bevestigingsmateriaal gebruiken? Al heeft het niet de pret mogen drukken
Hallo Colt Technology Services, Bedankt voor de mooie pluspunten. Wat betreft de props (maskers) heb je gelijk, was een nieuwe lichting props die inderdaad met de verkeerde lijm waren gemaakt. Deze zijn inmiddels allemaal met de juiste materialen bevestigd. Melinde
Een prachtige acht, bedankt! Melinde
Bedankt voor de dikke 10 Richard :) Melinde
Pluspunten
Ik kan niets anders zeggen dan TOP !!! Het hele concept, de prijs, de afspraken en uiteindelijk het hele event. Het was een doorslaand succes. De hele avond stonden er rijen met mensen om foto's te kunnen maken, heeft tot hilarische taferelen geleid. Zeer professioneel opgezet, alles netjes uitgelegd, aardige jongen die iedereen keurig hielp, meer dan prima !
VerbeterpuntenGa vooral zo door. Prijs op dit niveau houden, dan maak je echt onderscheid !
Hi Jessy, Wauw, wat een heer-lijk-e beoordeling, bedankt! Melinde