Pluspunten
Communicatie traject perfect verlopen, energiek en vriendelijk personeel, prachtig product!
VerbeterpuntenGeen
Hi Diederick, Bedankt voor je leuke beoordeling, super om te horen, je hebt onze dag weer gemaakt! Melinde
Pluspunten
bezoekers vonden het erg leuk fotokader was erg leuk gedaan!
Verbeterpuntenassesoires minimaal, gelukkig hadden we zelf wat hoedjes en boa's er bij gekocht. Kon ook via fotodoos maar kost meer dan het dubbele van de aanschaf! Enthousiasme en uitleg bij de fotodoos had iets meer gemogen.
Goed om te horen dat de avond zo'n succes was. Wat betreft de props, dit gaan we zeker meenemen evenals de uitleg bij de fotodoos. Melinde
Pluspunten
SUPER leuk en orgineel !!
Verbeterpuntentijd tussen de fotos langer ..weinig tijd om de attributen te pakken
Bedankt voor de goede beoordeling! Melinde
Pluspunten
Het is een erg leuk concept en het was op ons feest ook echt een hit!!!! De jongeman die ons begeleide bij het maken van de foto's was ook echt erg leuk en vriendelijk!!! Het design van de foto strip was ook echt perfect!
Verbeterpuntenwat ik erg vervelend vond was de manier waarop de communicatie en betaling ging. Eerst al de helft aanbetalen, waar ik niet van hou. Vervolgens moest het rest bedrag ook nog vooraf betaald worden en kreeg ik daar een email van op een woensdag, toen ik dat niet binnen 10 uur had betaald had ik op donderdag al weer een herinnering in mijn mailbox zitten. dat vond ik erg opdringerig en niet prettig!
Hallo Meta, De eerste aanbetaling klopt dat wij die vooraf vragen. De tweede hebben wij aangepast, die verwachten wij namelijk pas nadat de boeking heeft plaatsgevonden. Het geautomatiseerde mailtje voor de herinnering is niet meer actief. Bedankt voor de tip! We zijn ook erg blij om te horen dat de avond zelf allemaal top was. Klinkt goed en erg gezellig. Bedankt voor de goede beoordeling! Melinde
Bedankt voor je mooie cijfer Cynthia! Melinde
Pluspunten
Leuk product voor goede prijs. We hebben er van genoten
VerbeterpuntenAdministratie en communicatie over 'wat besteld is', 'wat er al betaald is' en 'wanneer en hoe laat' is meerdere malen fout gegaan. Ik zou zeggen: dit moet beter.
Hallo Rogier, Mooi dat jullie er van hebben genoten! De communicatie werken wij hard aan, bedankt voor de feedback! Melinde
Pluspunten
Absolute "eyecatcher" van ons bruiloftsfeest!
Bedankt voor je goede beoordeling Johan :) Melinde
Pluspunten
Fotodoos heeft een geweldig groot aandeel gehad in de feestvreugde! Personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam. Klantgericht en persoonlijk. Dank jullie wel voor alles!
VerbeterpuntenGeen
Hallo Daphne, Wat ontzettend goed om te horen! Bedankt. Melinde
Pluspunten
- leuk origineel concept - ziet er goed uit: mogelijkheid om de paal te bestickeren en personeel zag er verzorgd uit
Verbeterpunten- kwaliteit van foto's mag beter - personeel graag wat pro actiever in benaderen mensen - internet niet voor elkaar wat wel moet werken, dat is de reden waarom we voor de "modern" hebben gekozen. - oplossing gevonden middels telefoon van stagair Auping (had vanuit Fotodoos mmoeten komen) - zorg voor een betere telefonsiche bereikbaarheid - foto's van fotodoos moeten zelfde dag of volgende dag aangeleved moeten worden - door te korte stroomkabel was het helaas niet mogelijk om de fotodoos verder naar achter te kunnen zetten om zodoende verder te kunnen uitzoomen. Ik zou altijd zorgen voor extra kabels.
Hoi Frank, Bedankt voor je feedback en de verbeterpunten. Een aantal hiervan hebben we momenteel al toegepast. De kwaliteit van de foto's is studiokwaliteit. Wellicht door de ongewone setting dit event is dit anders geworden dan onze standaard. Betreft het internet hebben wij aangeboden een internet dongle te verzorgen, maar dat was niet meer nodig hebben wij begrepen. Tevens hebben wij altijd extra kabels mee, maar kon de Fotodoos Modern niet verder achteruit i.v.m. het onbedekt staan (regen) en de personen erg klein op de print kwamen. Dit was dus een bewuste keuze. Foto's leveren we nu direct na het event aan op een customized USB stick. Ook zijn we op werkdagen van 9-17u telefonisch goed bereikbaar. Bedankt voor deze verbeterpunten
Aanbieden van diverse boeken om de fotostrips in te plakken. (Incl Lijm) Zodat de gasten op het feest een strip mee kunnen nemen en 1 in het boek plakken met een korte gelukwens erbij
Hoi Jeanet, Bedankt voor je goede beoordeling. We bieden al het vintage gastenboek aan, deze is ook op de site te vinden. Jammer dat we dit niet van te voren wisten, anders hadden we je hier zeker mee geholpen! Rolf
Pluspunten
Door de ervaring is de fotodoos op de dansvloer geplaatst. Dit was een goede keus. Echt een toevoeging aan het feest!
VerbeterpuntenIedereen kijkt naar het videoscherm ipv in de lens. In het begin attendeerde de medewerker ons hierop. Later niet meer. Misschien tip om met pijl oid aan te geven op de doos...
Hoi Mayke! Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat het zo'n groot succes was. We hebben inmiddels stickers besteld die aangeven dat je in de lens moet kijken! Rolf
Pluspunten
Gasten vonden het super leuk. Iedereen heeft actief gebruik gemaakt van de fotobooth. Ook fijn dat er personeel aanwezig was om alles in goede banen te lijden.
VerbeterpuntenEr ging helaas behoorlijk wat mis die avond: - personeel was fotoprinter. Moest daardoor een uur rijden om deze op te halen bij de vorige locatie. - bij het plaatsen op Facebook kwam er reclame te staan voor een modezaak. Zowel op de foto als hierboven. Het logo is gedurende de avond weggehaald. Maar de tekst hierboven bleef staan. We hebben van veel mensen de vraag gehad of de modezaak iets met onze bruiloft te maken had. We vonden dit erg vervelend. Tip: De brilletjes waren van vilt waardoor ze instorten. Misschien iets steviger maken.
Hoi Jolanthe, Vervelend dat het kleine dingen zijn die makkelijk opgelost hadden kunnen worden. Fijn dat je na ons telefonisch contact toch nog een goed gevoel over hebt gehouden aan Fotodoos, want daar draait het om! Mocht je in de toekomst nog een fotodoos nodig hebben, laat het ons weten :) Dan laten we zeker zien hoe het wel moet! Melinde
Werknemer deed bot en onbeschoft tegen de gasten. Heeft zelfs een keer gevraagd of de mensen op wilden schieten want hij wilde een sigaret roken.
Hallo Martijn, Spijtig om te horen, dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij streven er naar hoogwaardige service te kunnen bieden aan onze klanten en zullen de werknemer er ook zeker op aanspreken. Want dit is niet onze normale gang van zaken. Melinde
Pluspunten
Rolf is een topper, hij heeft het tijdens het feest echt een hilarische activiteit gemaakt en iedereen was razend enthousiast!
VerbeterpuntenBedrijf is top, kleine tip zorg dat de communicatie vooraf net zo strak is als d presentatie op de dag zelf.
Hoi Charlotte, Rolf deed even een vreugdedansje toen hij dit las. Super bedankt! De communicatie werken we aan. Melinde
Pluspunten
Vriendelijk te woord gestaan, op tijd gearriveerd, beleefd en correct in de omgang naar mijn gasten. Printjes zagen er prima uit.
VerbeterpuntenDuidelijker van tevoren maken wat er in de prijs zit. Er zat bij mij een verschil van 100 euro in de prijs op de site en in de factuur. Pas nadat ik gevraagd had waar dat verschil in zat, werd het uitgelegd. Het werd prima opgelost, maar had voorkomen kunnen worden door duidelijker te laten zien wat er standaard in de prijs zit en wat plusopties zijn. Laat de klant hiervoor concreet kiezen, dat voorkomt onvrede achteraf.
Hallo ERA Nederland NV, Wij zijn blij om te horen dat het allemaal goed verlopen is en dat het een succes was. Jammer te lezen dat het in de prijsopgave niet helemaal duidelijk was, wij zullen hier aan werken. Melinde
Pluspunten
leuke opzet en goede prijs/kwaliteit verhouding. leuke fotostrip met eigen design als aandenken voor de gasten
Verbeterpunten- hoogte van de booth instelbaar maken. - aftellen en moment van foto maken moet intuitief verbeterd worden. Mensen denken dat foto al is gemaakt na het aftellen en zichzelf zien op de scherm, maar de foto wordt daarna pas gemaakt. - ik wacht nog steeds op mijn foto's digitaal
Hoi Fong, Mooi dat het goed is bevallen en bedankt voor de tips. - Wij hebben voor de hoogte wel krukjes die we kunnen meenemen hiervoor. - Over het opname moment; de foto moet scherpgesteld worden, dus vandaar dat het een halve sec. langer duurt voor de foto wordt genomen. - Wij versturen de foto's van de feesten altijd binnen 7 werkdagen, zoals op onze website staat vermeld. Mocht het hierbuiten vallen, neem gerust contact met ons op. Wij proberen de foto's altijd (minstens) een maand te bewaren. Melinde
Bedankt voor de 10! Super! Melinde
Bedankt voor je 10! Melinde
Pluspunten
Goede communicatie en op tijd.
VerbeterpuntenNazorg. Ik zou de foto's digitaal krijgen maar heb nog niks gehoord.
Hoi Redmar, Bedankt voor de goede waardering. Wij versturen de foto's van de feesten altijd binnen 7 werkdagen, zoals op onze website staat vermeld. Mocht het hierbuiten vallen, neem gerust contact met ons op. Wij proberen de foto's altijd (minstens) een maand te bewaren. Melinde
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Door fotodoos komen de gasten in de stemming/worden aan het lachen gemaakt.
VerbeterpuntenPrijs is wat aan de hoge kant, maar je krijgt wel waar voor je geld.
Hoi Niels en Mariska, Klinkt helemaal goed allemaal! Bedankt! Melinde
Pluspunten
Alles was in de puntjes geregeld. Spontane en vrolijke medewerkers. Goeie communicatie, van begin tot eind.
VerbeterpuntenNiet.
Hi Jonneke, Wat heerlijk om te horen dat alles zo goed is gegaan! De medewerkers hebben er van genoten. Melinde
Pluspunten
The Fotodoos was a big success at our wedding party! I totally recommend it!
Hi Eva, Thanks for the big 10! We're thrilled it was such a succes. Melinde
Pluspunten
De fotodoos is een absolute aanrader voor een bruiloft of ander feest! Al onze gasten vonden het geweldig en zelfs mensen waar je het niet van zou verwachten gingen lekker gek op de foto! Het gastenboek is ook erg mooi en van goede kwaliteit. Erg leuk om de foto's daar door de gasten in te laten plakken. Verder erg goede service en vriendelijke mensen. In een woord: super!!
Hé Kim, Bedankt voor de positieve feedback, ook over het gastenboek. Super!! Melinde
Pluspunten
Sfeer make op het feest! Super leuke foto's en de gasten kunnen een strip met foto's ook zelf mee nemen als aandenken. Geweldig!!
Hi Rinske, Bedankt voor de 10! Heel erg blij mee, bedankt! Melinde
Pluspunten
We hebben -mede dankzij de fotodoos- een zeer geslaagd huwelijksfeest kunnen geven! Bedankt voor gisteravond!!
Hey Helen en Rients, Kijk dat zijn nog eens berichten! Bedankt! :) Melinde