Pluspunten
In het begin bellen ze gelijk om alles goed te regelen
VerbeterpuntenIk heb het fotohuisje uiteindelijk door slecht weer maar 1,5 gekregen. We zijn overeengekomen dat ik de helft van het bedrag terug zou krijgen maar na anderhalve week is het nog steeds niet teruggestort.
Hi Sherida, Wat er tijdens jouw boeking is gebeurd, was erg jammer. Door de sneeuw werd de aankomsttijd van onze medewerker verlaat. De photobooth heeft inderdaad maar 1,5 uur gedraaid, waarna wij de foto's op hebben gestuurd die jullie nog niet ontvangen hadden. De betaling van de helft van jullie huurbedrag moest eerst via verschillende kanalen verstuurd worden en goedgekeurd worden. Ook gebeurde dit tijdens de kerstvakantie, waardoor verschillende werknemers niet aanwezig waren. Toch willen wij onze excuses aanbieden voor het verloop van zaken. Met vriendelijke groet, Paula Bisschop
Pluspunten
Erg leuke, originele mirrorbooth. Viel goed in de smaak bij mijn collega's. Fijn ook dat er begeleiding bij was.
VerbeterpuntenWij vinden dat de foto's in het kader wat donker uitvallen dan de digitale foto's. Dat is wel jammer, want juist het tastbare souvenir is leuk
Goedemiddag, Wat jammer om te horen dat de foto's donkerder uitvielen op de prints. De belichting van onze booths kunnen aangepast worden tijdens de boeking. Jammer dat dit bij jullie niet is gedaan, maar fijn om te horen dat de digitale foto's er goed uit zagen! We zullen er in de toekomst op letten dat hier beter op gelet wordt en hopen dit op een volgende boeking te kunnen laten zien. Met vriendelijke groet, Paula
hele aardige en positieve jongen top
Hi Carla, Bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We hopen in de toekomst je nogmaals te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
Een mooie aanvulling op onze jaarlijkse gebruikersdag. Het ging voor ons geheel zorgeloos. Mensen moeten altijd over een drempel om spontaan op de foto te gaan, maar uiteindelijk is dit toch altijd weer leuk.
VerbeterpuntenGeen
Goedemiddag, Bedankt voor de mooie review, daar zijn we erg blij mee! Fijn om te horen dat het ondanks de huiverigheid van de gasten in het begin uiteindelijk een succesvol evenement geworden is. We hopen jullie in de toekomst nogmaals te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
Goede afspraken. Op tijd klaar staan. Aardige medewerkers. Stick met alle foto's erop, zelfs in het groot. Heel leuk!
VerbeterpuntenDe props kunnen misschien aangevuld worden met hoedjes oid. Wij hadden ze zelf meegenomen en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Wellicht kan een medewerker gasten stimuleren om met meerdere personen op een foto te gaan. Dat breekt het ijs een beetje als er eenlingen binnenkomen.
Hi Helga, Bedankt voor je review, je feedback is erg welkom. Onze medewerkers proberen tijdens een boeking zo uitnodigend mogelijk hun werk te doen. Vooralsnog staan zij er om de gasten te begeleiden in het maken van foto's en de booth operationeel te houden. We houden dit in ieder geval zo goed mogelijk in gedachten. Onze props zijn aan te vullen met een premium props pakket, hier zitten ook hoedjes en andere verkleeditems bij. We hopen in de toekomst jullie nogmaals te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
Snelle reacties op mails. Personeel bij de booth behulpzaam en overlegt goed.
VerbeterpuntenJammer dat het bericht dat wij wilde laten versturen bij de foto's niet ingesteld was.
Goedemorgen, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat jullie ondanks het ontbreken van het bericht bij de foto's toch enthousiast zijn over onze photobooth. Onze berichten worden vooraf ingesteld tijdens het voorbereiden van de booth, maar kan ook gewijzigd worden op locatie. Wanneer aangegeven wordt aan onze medewerker dat er iets ontbreekt, probeert hij of zij zo goed mogelijk de problemen te verhelpen. We hopen dat we in de toekomst nogmaals iets voor jullie kunnen betekenen. Nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
Was een groot succes op onze bruiloft, iedereen vond t erg leuk.
Hi Sas, Wat leuk om te horen dat het een succes was! We hopen dat onze photobooth een waardevolle toevoeging was aan jullie bruiloft en hopen bij een ander feest jullie weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
Hele positieve ervaringen met dit bedrijf. Snelle en prettige manier van communiceren. Vriendelijke en enthousiaste medewerker op locatie. Zeer geschikt voor een personeelsfeest!
VerbeterpuntenN.v.t.
Hoi Roos, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over ons bedrijf en de service die wij leveren. We hopen dat jullie door ons extra genoten hebben van jullie personeelsfeest en allemaal een leuk aandenken hebben. We hopen je volgende keer nogmaals te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
Helaas had onze fotograaf de pech om net te laat te zijn om goede voorbereidingen te kunnen treffen waardoor er veel mis ging. Camera overbelicht, helaas niet de achtergrond gebruikt die we hadden besteld. Wel ontzettend welwillend personeel.
VerbeterpuntenToch met de afstand rekening houden als er veel files kunnen zijn. Op tijd komen om goede voorbereidingen te kunnen treffen is super belangrijk. Als jullie dat kunnen dan heb je de klanten binnen. Aanbevelen ja en nee maar ik zal jullie de voordeel van de twijfel nog eens gunnen in de toekomst...
Goedemiddag, Wat fijn dat jullie ondanks alle pech voorafgaand en tijdens de boeking zo positief zijn over onze service. Vervelend om te horen dat onze medewerker door de file niet op tijd op locatie aan kwam. We hebben even teruggekeken in de administratie en kwam er achter dat de achtergrond die door jullie besteld was, de dag ervoor is beschadigd tijdens een andere boeking. Onze medewerker heeft toen een andere achtergrond gebruikt. We zullen ons uiterste best doen om dit soort dingen niet te laten gebeuren en jullie feedback voor de volle 100% op te volgen. We hopen jullie in de toekomst nogmaals te kunnen helpen en misschien een beter gevoel over onze producten en service te bezorgen. Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
Goede service Goede kwaliteit foto’s Zowel digitaal als printjes Spiegel heel mooi
VerbeterpuntenGeen; top geregeld
Hoi Jeff, Kort maar krachtig, jouw feedback. Wat fijn om te horen dat je zo te spreken bent over onze service en producten! We hopen je in de toekomst nogmaals te kunnen helpen. Fijne maandag! Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
Fijne begeleiding, snel handelend, mooi resultaat
VerbeterpuntenExtra flitslamp mee. Deze viel uit doordat hij veel werd gebruikt.
Goedemiddag, Bedankt voor de feedback. We vinden het leuk om te horen dat onze service goed bevallen is. Erg fijn voor ons om ook rekening te houden met de producten die wij leveren, zoals een flitslamp voor de photobooth. Jouw feedback is opgepakt en hier zal komende keren meer rekening mee gehouden worden. Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
Goed georganiseerd en duidelijke communicatie. Pieter Jan heeft het fantastisch leuk gedaan. Hele open, spontane kerel. Konden we er goed bij hebben op onze bruiloft! Was geslaagd!
VerbeterpuntenX
Hoi Pascal, Wat fijn dat je zo positief bent over onze service. We hopen dat jullie het een echte toevoeging vonden aan jullie evenement en hopen jullie in de toekomst nogmaals te kunnen helpen. We zullen het doorgeven aan Pieter Jan, dat vind hij vast leuk. Bedankt! Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
Meer dan een positieve ervaring! Het was geweldig! Ook grote complimenten voor het contact voorafgaand!
Hoi Ricardo, Bedankt voor je positieve feedback. We vinden het fijn om te horen dat je zo enthousiast bent! We hopen je een volgende keer weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
Een hele aardige medewerker kwam ons bijstaan tijdens het feest. Al met al een geslaagde avond met een zeer leuke herinnering. Prijs is iets duurder dan vergelijkbare fotodozen alleen zij leveren een medewerker waardoor je geen omkijken meer hebt en dan mag best wat voor betaald worden!
Hoi Dennis, Bedankt voor je fijne review. We zijn erg blij dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je tevreden was over onze medewerker op locatie. We hopen je volgende keer weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
resultaat was super leuk iedereen was er over tespreken
Goedemorgen, Wat fijn dat jullie zo positief zijn over onze service. We hopen dat jullie het een echte toevoeging vonden aan jullie evenement en hopen jullie in de toekomst nogmaals te kunnen helpen. Fijne maandag! Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
IK was helemaal blij met Fotodoos, de communicatie met Leanne & collega's was heel goed. En Jelmer heeft het was heel prettig en behulpzaam , dank dank dank.
VerbeterpuntenGeen!
Hoi Huib, Wat leuk om te horen dat je zo blij met ons bent! We zijn erg blij dat je het zo naar de zin hebt gehad en dat wij je goed hebben kunnen helpen. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Paula