Pluspunten
De vintage photobooth was echt een aanvulling op de avond. Zowel onze gasten als wijzelf hebben er enorm veel plezier en lol aan beleefd. Wij tevens ook nog napret met de foto's op de USB stick. Pieter Jan beheerde de booth, toffe gast. Niet zo stijfjes, maar spontaan, vriendelijk en toch op de achtergrond. Hij heeft zich netjes voorgesteld aan ons allebei wat ik persoonlijk ook erg kon waarderen. De gasten vonden hem leuk en op het laatst heeft hij ook gezellig een keertje meegedaan. Echt top! Mooie background, leuke accessoires!
VerbeterpuntenWe hebben vrij laat pas te horen gekregen wie de booth zou komen bemannen. In de meeste gevallen is dat wellicht niet heel erg maar wij werkten met een weddingplanner en een draaiboek wat daardoor niet volledig afgerond kon worden. Als er 4 weken van te voren (ipv 2) kenbaar gemaakt was wie er precies zou komen (incl. telefoonnummer voor onvoorziene zaken) dan was dat in ons geval wel prettig geweest. Verder top!
Hoi Britt, Bedankt voor je review. De dingen die je aangeeft zijn voor ons erg nuttig om te weten. We snappen dat het voor jullie wat logistieke problemen heeft opgeleverd in verband met de planning. Het zou kunnen zijn dat ten tijde van jullie boeking onze interne planning nog gemaakt moest worden en dat er daarom twee weken van tevoren pas bekend werd wie er tijdens jullie bruiloft zou werken. Er wordt automatisch een bericht gestuurd met een telefoonnummer op de dag van de boeking, dit met de reden dat onze klanten contact met ons kantoor opnemen in plaats van onze medewerkers. Ze doen erg hun best en draaien veel boekingen, daarom proberen wij een beetje organisatorische planning bij ze weg te nemen. Verder natuurlijk geweldig om te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad! Dat vinden wij heel fijn. Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
Goede communicatie vooraf. Tijdens het feest prima service en goed werknemer.
Goedemorgen, Wat fijn dat u zo te spreken bent over onze service. We hopen in de toekomst nogmaals te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
het was geen probleem om op vrij korte termijn een photobooth én medewerker te huren. Ook de layout vd foto's kon makkelijk varieren, men was zeer behulpzaam en bereikbaar.
VerbeterpuntenBlijf deze service geven.
Hi Gertie, Bedankt voor je review! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen. Ook last minute proberen wij iedereen zijn of haar persoonlijke wensen goed te vervullen, met de kwaliteit die wij altijd nastreven. We hopen je nog een keer te kunnen helpen in de toekomst! Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
zeer snelle reactie en erg vriendelijk personeel
Goedemorgen, Wat fijn dat jullie zo positief zijn over onze service. We hopen dat jullie het een echte toevoeging vonden aan jullie evenement en hopen jullie in de toekomst nogmaals te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
Zeer vlotte respons op onze aanvraag en een zeer nette service en personeel op locatie! Helemaal top!
VerbeterpuntenProbeer deze kwaliteit te behouden!
Hoi Tom en Eelke, Bedankt voor jullie fijne review! We hopen jullie in de toekomst weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
Wat een toevoeging, een photobooth! Deze is makkelijk te bestellen, makkelijk te bedienen en je kan allerlei opties bij bestellen. Ook het eigen ontwerp fotokader is een mooie aanvulling.
VerbeterpuntenHet apparaat functioneerde helaas tijdelijk even niet, maar gelukkig was die ter plekke binnen enkele minuten al gemaakt! De begeleiding was er niet non-stop bij volgens mij.
Hi Marlies, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je zo positief bent, ondanks de kleine technische problemen tijdens jouw boeking. Onze medewerkers zijn inderdaad getraind om deze op te lossen. We willen naast het oplossen van deze problemen de gasten ook genoeg vrijheid geven om zelf de foto's te maken en de gekte de vrije loop te laten. Hiernaast staan we natuurlijk altijd klaar wanneer er hulp nodig is. We hopen dat jullie van jullie feest hebben genoten en een volgende keer weer aan ons denken. Met vriendelijke groet, Paula
Pluspunten
jullie zijn een zeer geschikt bedrijf, waar ik zeker tevreden over ben. als er een probleempje was met de flitser, werd deze direct aangepast Het personeel deed niet moeilijk over meerdere afdrukken leuk gastenboek mooi kader gemaakt door jullie voor de mensen die in twijfel zijn, die moeten echt jullie nemen, wij hebben geen omkijken gehad!
Verbeterpuntenmisschien het personeel wat "actiever" laten acteren
Hi Stefan, Bedankt voor je review en fijn dat je zo positief bent over onze service! Ons personeel staat er vooral om mensen te begeleiden en eventuele technische problemen op te lossen wanneer dit nodig is. Ondertussen maken ze natuurlijk graag een praatje met de gasten. Maar het is erg fijn om te horen dat dit het enige verbeterpunt was.
Pluspunten
Houd zich aan de afspraken,komen op tijd,vriendelijk personeel,leuke kaders en accesoires,kortom een aanrader!
VerbeterpuntenBevestiging sturen als betaling is binnengekomen en na de voorschot het resterende bedrag achteraf laten betalen zoadat beide partijen zekerheid hebben. Als de klant alles heeft betaald dan is het een gok of een firma ook daadwerkelijk komt aangezien tegenwoordig veel oplichting via internet plaats vind.
Hoi Tamara en William, Bedankt voor de dikke 10! Met je verbeterpunten zijn we direct aan de slag gegaan, alle klanten krijgen nu direct bevestiging van hun reservering via de mail. Op deze manier ontstaat er geen verwarring meer. Bedankt voor deze feedback!
Hi Tom, Bedankt voor de positieve feedback! Daar doen we het voor!
Pluspunten
De service is heel goed en het is heel fijn dat er de hele avond een personeelslid was om alles in goede banen te leiden. Het concept is geweldig en iedereen heeft veel plezier gehad.
Verbeterpunten-
Hoi Claudia, Bedankt voor de positieve feedback, fijn om te horen!
Pluspunten
Duidelijke website, aantrekkelijk en makkelijk in gebruik. Prijs is hoger dan andere photobooths, maar we hebben wel een kwaliteitsverschil in uiterlijk en uitvoering. Goede communicatie via e-mail met Maryam, erg tevreden over! Personeel op locatie (Bob?) was vriendelijk en bood hulp waar nodig, was op sommige momenten ook meer op de achtergrond.
VerbeterpuntenHelaas niet op tijd aangekomen op locatie en was wat moeite met opzetten van de booth. Als compensatie de mooie USB stick gekregen met alle foto's erop, uitstekend!
Hoi Carsten, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat het heeft bevallen. Gelukkig nemen we voorafgaand aan de boeking altijd ruim de tijd om op te bouwen, zodat er in ieder geval op de afgesproken tijd gestart kon worden. Hopelijk tot de volgende keer!
Pluspunten
Erg leuke oplossing
VerbeterpuntenBij toeval waren er technische mensen aanwezig om de fotodoos aan de praat te krijgen. Zat een amp los. Bob was de achtergrond vergeten. Onze ceremoniemeester had aangegeven dat hij deze dan maar moest halen. Hierdoor was hij ruum 2 uur onderweg (moest helemaal uit groningen komen?) waardoor er niemand was toen de gasten binnen kwamen. Op een gegeven moment gingen mensen uit nieuwsgierigheid er mee spelen en kwam het wel op gang. Echter we hebben dus geen fot per stel bij binnenkomst.
Hoi Ronald, Bedankt voor je feedback. We hadden dit graag van te voren nog even gehoord, zodat we hier een passende oplossing voor konden vinden. Het snoer was inderdaad defect. Van te voren bouwen en controleren al onze medewerkers alles, en was er niks aan de hand. Extra pech dat dit dus is gebeurd. Voor in de toekomst nemen wij een backup-set mee, zodat dit niet meer kan gebeuren. Bob was zijn achtergrond vergeten mee te nemen vanaf het hoofdkantoor, daarom heeft een andere medewerker deze meegenomen naar zijn boeking. Daardoor hoefde hij minder ver te reizen, maar helaas vliegt de tijd voorbij als je op de weg zit. Gelukkig hebben jullie uiteindelijk toch nog vrij vlot (1u later dan de starttijd) het achtergrond kunnen gebruiken.
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie
VerbeterpuntenFotodoos was er niet op de afgesproken tijd, half uur te laat en daarnaast heeft de jongen van Fotodoos die avond geen meerwaarde gehad en was zelfs de helft van de tijd niet aanwezig bij de fotodoos. Na de vraag om de tafel dichterbij de camera te zetten zodat mensen meerdere attributen konden gebruiken, werd dit idee weggewuifd met het antwoord; mensen hebben genoeg tijd om van attributen te wisselen, helaas zagen wij dit niet terug op onze foto's.
Hi Bianca, Wat vervelend dat de communicatie met onze medewerker niet zo verliep, zoals dat vooraf het geval was. We gaan dit intern bespreken met de betreffende persoon, zodat het niet weer zal gebeuren. Bedankt voor de feedback!
Pluspunten
Erg veel positieve reacties gekregen. De opbouw was vlot! Ook tijdens de avond prima personeel!
VerbeterpuntenOns gastenboek was al vrij snel vol. Helaas was er niet nog een reserve boek. Er waren erg gezellige jongens bij, helaas werd er niet naar een oplossing gezocht. We hebben zelf wat tekenpapier erbij gelegd zodat de gasten toch nog wat konden opschrijven. Wij dachten ook dat er 2 gastenboeken zouden zijn, ik kan dit in de factuur niet terug vinden. Misschien kun u hier nog op terug komen?
Hoi Rianne, Mooi, maar ook vervelend dat het gastenboek zo snel vol zat. Dat gebeurd bij ons zelden, dus dat is een goed teken. Ik heb jullie reservering even nagekeken en jullie hebben niet een extra gastenboek bijbesteld. Als dit van te voren was aangegeven dan nemen wij dit uiteraard mee. Standaard is dus een gastenboek inbegrepen, alhoewel we bij langere boekingen (4u+), meestal voor de zekerheid twee gastenboeken meenemen. Fijn om te horen dat jullie zo enthousiast zijn, hopelijk tot een volgende keer.
Pluspunten
We vonden de Mirror Booth geweldig! Niet goedkoop, maar je hebt dan wel een enorme eyecatcher. Als ik weer een groot feest geef, zou ik het zeker weer huren. Vriendelijke mensen, snelle respons en een geduldige jongen die het geen probleem vond foto's nog een extra keer uit te printen. Wij zijn fan!
VerbeterpuntenDe layout van de ansichtkaart was veranderd tov wat we van tevoren hadden afgestemd. Dat had ik graag van tevoren willen weten.
Hoi Juliette, Bedankt voor je positieve reactie! Mijn excuses als er iets niet goed gecommuniceerd was mbt het ontwerp van het fotokader. We proberen altijd alles zo goed mogelijk te communiceren, maar soms glipt er wat tussen onze vingers door. Een leermoment voor ons om te zorgen dat we hier in de toekomst nog beter op gaan letten. Bedankt voor je feedback!
Ha Kunstbende! Wederom bedankt voor de positieve beoordeling!
Hoi Hiske, Bedankt voor de positieve beoordeling, tot de volgende keer!
Wauw, een 10! Bedankt Charlotte, daar doen we het voor!
Pluspunten
De fotodoos was een grote hit op onze bruiloft!
VerbeterpuntenHelaas was het gastenboek vergeten, daarom moesten we last-minute nog iets anders regelen. Beetje jammer.
Hoi Anne, Heel vervelend dat een van onze medewerkers het gastenboek vergeten is op jullie grote dag. Uiteraard niet de bedoeling. Hiervoor hebben we intern ook meerdere checklists, om er voor te zorgen dat dit niet gebeurd. We gaan hier in de toekomst nog strenger op controleren, om te voorkomen dat dit nog een keer gebeurd. Gelukkig was de Fotodoos wel een grote hit op jullie bruiloft en is er op tijd nog iets anders geregeld.
Pluspunten
Mooi product
VerbeterpuntenDeel van het bestelde miste: de vintage lampen, wat n reden was voor jullie product te kiezen
Hoi Beppie, Ik heb jullie reservering even bekeken, maar jullie hebben de Classic gereserveerd. Bij de Vintage zitten de losse flitslampen, maar bij de Classic is dit ingebouwd. Op jullie boeking mistte dus niks. Excuses als dit niet goed is gecommuniceerd!
Pluspunten
Friendly. Helpful. Very good experience. Jeffrey was fantastic day of the party.
VerbeterpuntenSeems to be a problem with the ordering online.
Hi Lisa, Thank you for your great review. We will look in to the problem with ordering online.