Bedankt voor dit mooie cijfer, hopelijk hebben jullie genoten!
Nee
Dankjewel voor het mooie cijfer, volgende keer gaan we voor de 10! ;)
Pluspunten
Sfeermaker op hele diverse evenementen!
Een mooi compliment, dankjewel! We zien je graag nog eens op één van die events!
Wauw, dankjewel voor alle 10-en, Stevan!
Pluspunten
Super service! Makkelijk geboekt, snelle communicatie en een echte sfeermaker op mijn bruiloft, een 10!
Fijn dat de service én de photobooth zo goed zijn bevallen, Ingrid. Hopelijk hebben we bijgedragen aan een onvergetelijke dag!
Pluspunten
Hele leuke gadget voor op een feest! Iedereen was heel enthousiast erover.
VerbeterpuntenKwaliteit van de foto's kon iets beter (belichting). Achteraf gezien had ik graag een backdrop willen hebben voor een feestelijkere look, dus misschien zouden jullie dit meer kunnen benadrukken of meenemen in pakket (en prijs zonodig hierin aanpassen)
Hallo Floor, Goed om te horen dat het een succes was! Wij geven maandelijks fotografietraining aan onze medewerkers om de kwaliteit van de foto's te optimaliseren. Wij werken er dus hard aan om de kwaliteit van alle foto's perfect te krijgen. Op onze reserveringspagina kunnen onze klanten kiezen of ze een achtergrond bij willen boeken of niet. Uiteraard kan dit ook achteraf nog bijgeboekt worden, mocht men twijfelen. We zijn momenteel aan het kijken of we de achtergronden standaard meenemen in de pakketten. Bedankt voor deze tip!
Pluspunten
Leuk en vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenSoms zijn de foto's niet goed belicht geweest. Lster werd dit wel hersteld.
Dankjewel voor de mooie cijfers, Anna! Fijn dat de medewerker op locatie direct de foto's kon verbeteren. Graag tot een volgende keer!
Pluspunten
De photobooth was echt het pronkstuk van de avond. Alles was top geregeld. Aanrader!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Dat horen wij graag, Benjamin, dankjewel!
Pluspunten
- Vintage booth ziet er erg mooi uit; - Fotostrips zijn van goede kwaliteit; - Het fotomaken gaat snel, waardoor gasten veel foto's kunnen maken; - Personeel is professioneel en ziet er feestelijk uit; - USB stick met alle foto's ontvang je direct; - Mooi gastenboek.
Verbeterpunten- Communicatie vooraf (ons gewenste achterscherm had de medewerker niet bij zich); - Praktische zaken zoals tape/gereedschap om kabels netjes weg te werken/kleine reparaties uit te voeren bij je hebben; - Mooie neutrale pennen ipv reclame pennen meenemen om in het gastenboek te schrijven.
Hoi Lotte, dankjewel voor alle mooie complimenten, daar zijn we erg blij mee! Goed ook dat we contact hebben gehad over de verbeterpunten en dat we dit (waar nodig) hebben opgelost.
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam en snel contact. Heel enthousiast op locatie. Iedereen op het feest was enthousiast over de resultaten en wij ook. Goed concept tot in de puntjes uitgevoerd. Bedankt!
VerbeterpuntenHet was ons onduidelijk hoe laat de fotodoos zou arriveren op de locatie. Dit kon ik niet terug vinden in een bevestigingsmail. Misschien is het handig dit in een bevestiging te noemen?
Hallo Lieke, Dankjewel voor je complimenten! Wanneer wij arriveren op locatie communiceren wij altijd via onze Tips&Trick mail die de boeker ontvangt na de reservering!
Hoi Laura, Dankjewel voor je mooie cijfer!
Bedankt voor je beoordeling, Petra!
Pluspunten
Medewerker was goed op tijd aanwezig.
VerbeterpuntenGraag zelf eerder met voorstellen van achtergronden komen. Nu heb ik zelf een week van te voren contact gezocht hoe het met de voorstellen stond. Ook hadden we gevraagd om kerstattributen. Deze zaten er niet bij, alleen de standaard.
Hallo Silke, Ik heb de 10 voor het personeel doorgegeven aan de medewerker, erg leuk! Vervelend dat je zelf achter de achtergronden aan moest. Een week voor de boeking hebben we gelukkig nog voldoende tijd om de achtergronden te realiseren!
Pluspunten
Super leuk feest gehad mede dankzij de fotodoos! Super leuke reacties terug
VerbeterpuntenTijd tussen de foto's iets korter maken. Zeker als het een feest is met meerdere mensen willen veel mensen op de foto.
Hoi Demi, bedankt voor je mooie beoordeling! De tijd tussen de foto's in wordt veelal gebruikt om te wisselen van props (en/of positie), voor meer variatie op de foto's. Dan is de tijd soms zelfs te kort ;)
ik zou het zo niet weten
Dankjewel voor je beoordeling, Marc!
Pluspunten
- snel - kwalitatief - fijn dat er iemand aanwezig was op het event
Verbeterpunten- redelijk prijzig, zeker als je nog extra's wenst
Hoi Severine, dankjewel voor je mooie beoordeling!
Hallo Rob, dankjewel voor je mooie cijfer! Volgende keer maken we er een 10 van! ;)
Dankjewel voor je beoordeling Nikki, de 10 voor Personeel is hier met trots ontvangen! :)
Pluspunten
Klantvriendelijk en redelijke prijs voor het product.
VerbeterpuntenSleuteltje niet vergeten voor als er een storing is. Of eventueel een andere oplossing achter de hand hebben.
Bedankt voor je beoordeling! Wij trainen onze medewerkers om eventuele storingen (zonder sleuteltje) zo snel mogelijk op te kunnen lossen.
Pluspunten
Joel, top gedaan, leuk dat je weer langs bent geweest!
VerbeterpuntenNa calculatie voor missende props snap ik en vind ik ook terecht. Wat handig in deze is dat dit vooraf met de klant gecheckt wordt (inventarisatie lijst & aantal) of eventueel achteraf op aanwezigheid. Gevoelsmatig vind ik 30 euro incl. BTW voor 2 missende kerstmutsen best duur in deze tijd (kerst periode) van het jaar, gezien deze items volop te verkrijgen zijn.
Hoi Annika, Goed om te horen dat Joel jullie weer een leuke avond heeft bezorgd met de photobooth! Hij is er zelf ook erg enthousiast over. In onze Algemene Voorwaarden vermelden wij dat de klant verantwoordelijk is evoor enig verlies van of schade aan attributen (de props) van Fotodoos (uiteraard wanneer veroorzaakt door de klant, hun werknemers of gasten). Bedankt voor je tip om dit altijd uitgebreid met de klant te checken!
Pluspunten
Super goed geregeld allemaal. Tobias, top medewerker. Het was een hele leuke aanvulling op onze kerstborrel. Waarschijnlijk volgend jaar weer.
Verbeterpunten-
Dankjewel voor je mooie beoordeling, Lisette. Tot volgend jaar!
Pluspunten
- Spontane medewerker - Leuke photobooth & perfecte kwaliteit foto's - Digitale foto's achteraf met een bijpassende USB stick - Personeel vond het top!!
VerbeterpuntenWat mij betreft geen verbeterpunten
Bedankt voor de tienen, daar zijn wij ook erg blij mee!
Pluspunten
really professional & kind ! Everything was perfectly organized and executed! The operator was really flexible and even stayed a bit longer to allow for more pictures to be taken.
VerbeterpuntenNothing!
Hi Marta, thank you for the compliments!
Bedankt voor het mooie cijfer, Sandra! Hopelijk tot de volgende keer.
Een tien! Bedankt Frederieke!