Pluspunten

Goede en snelle service.

Pluspunten

snelle levering. prima prijs-kwaliteitsverhouding

Pluspunten

Zeer snelle bezorging (1 dag) Advies bij telefonische vraag

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Erg slecht ervaringen vooral met aflevering - onbeleefd medewerker met storende tekort aan communicatie vaardigheden. Levering van een van de besteld items ging 2 keer mis en de derde keer op de stoep achtergelaten.

Pluspunten

Snelle reactie

Pluspunten

Perfect advies tijdens de aanschaf. Zag namelijk door alle stoelen die je worden aangeboden in het land, even niet meer welke echt de beste keus was voor mij. Er wordt echt op alle fronten meegedacht en dat gaat door tot oplevering. Dan komen ze bij je thuis alles precies uitleggen en anotomisch verantwoord instellen. Top service. Ben een ZZP TV-producent die soms meer dan 12 uur in een montageruimte zit. Voel mij na zo'n sessie een stuk fitter en geen pijn meer in de rug. Mijnkantoorinrichting.nl kan ik je dan ook veilig en van harte aanbevelen!!

Eigenlijk niks te zeuren. Goed is goed ....en dat zijn ze!

Pluspunten

Alles klopte, bestelling, factuur en op de afgesproken dag geleverd.

Handhaven van de huidige kwaliteit. Tijdstip van levering zou ook wel fijn zijn. ( dit was nu 07.15) Kan je wat aantrekken.

Pluspunten

Dit is echt iets wat ik nog niet eerder bij een bedrijf heb gezien. Echt magnifiek te noemen de manier waarop dit bedrijf communiceert met je nadat er een order is geplaats. chapeau zou ik dus zeggen, kan niet beter wat mij betreft.

geen kan alleen zeggen ga zo door

Pluspunten

voor de tweede maal een goede aflevering van de order.

Pluspunten

goed advies, duidelijke website, snelle levering

Pluspunten

erg snelle reactie.

heb enorm veel mailtjes gehad. oa van Post nl. maar ook allerlei bevestigingen van uw bedrijf.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer efficiënt en eerlijke behandeling van vragen en order. Makkelijk te bereiken zelfs buiten kantooruren. Prettig contact

Wat toeschietelijkheid bij het verdelen van verzenkosten van te vervangen onderdeel zal wel prettiger zijn geweest

Pluspunten

Zeer gedreven personeel! Ik was op zoek naar een bepaald type stoel, echter stond de gewenste gasveer niet in de lijst. Ze hebben contact opgenomen met de fabrikant om een bepaald ordernummer te checken. Zo kreeg ik precies de stoel die ik wilde hebben. Alles was binnen dezelfde dag geregeld. Ze hadden beloofd terug te bellen en dit is ook gebeurd. Keurig op tijd geleverd en in de tussentijd netjes op de hoogte gehouden. Reageren meteen op mail en telefonisch goed bereikbaar. Graag tot de volgende keer!

Pluspunten

Snelle levering, geen fouten dit keer! ;-)

Pluspunten

Snelle levering, 28-01 besteld, 29-01 vroeg in huis. Op verzoek ook nog onderdeeltje bijgeleverd! Top!

Pluspunten

ZEER SNEL GEHOLPEN

Pluspunten

Vlotte levering

Eventueel handleiding bij aanbrengen onderdelen

Nijverheidsweg 14

4879 AR Etten-leur

Over mijnkantoorinrichting.nl

Welkom op de webshop van mijnkantoorinrichting.nl Wilt u een compleet nieuwe werkplek voor uw kantoor of een prachtige thuiswerkplek omdat u flexibel wordt volgens "Thuiswerken "cq Het Nieuwe Werken", dan heeft u bij ons een ruime keuze aan ergonomische bureaustoelen, verstelbare bureaus en verrijdbare ladeblokken. Uw pand bestaat uit meerdere ruimtes ? Voor iedere ruimte hebben wij de oplossing en de bijpassende producten, zoals konferentiestoelen, ontvangst- en receptiebalies en kantinetafels. In ons standaard assortiment staan vele artikelen die wij snel kunnen leveren. Maar we doen meer....! Het leveren en leggen van harde en zachte vloeren, raambekleding. Heeft u vragen ? Maak een afspraak. Onze adviseurs helpen u graag om de juiste kantoorinrichting te vinden voor uw bedrijf. 076-5729136 Hoofdleverancier van o.a. RH-en HAG - en Haworth | Comforto bureaustoelen. Design van Artifort - Lande - Konig + Neurath | Robberechts | DESSO + Tarkett stoffering | PVC Vloeren | Showroom aanwezig ! Ruim 35 jaar ervaring [email protected] www.mijnkantoorinrichting.nl