Pluspunten

Zeer gedreven personeel! Ik was op zoek naar een bepaald type stoel, echter stond de gewenste gasveer niet in de lijst. Ze hebben contact opgenomen met de fabrikant om een bepaald ordernummer te checken. Zo kreeg ik precies de stoel die ik wilde hebben. Alles was binnen dezelfde dag geregeld. Ze hadden beloofd terug te bellen en dit is ook gebeurd. Keurig op tijd geleverd en in de tussentijd netjes op de hoogte gehouden. Reageren meteen op mail en telefonisch goed bereikbaar. Graag tot de volgende keer!

Pluspunten

Snelle levering, geen fouten dit keer! ;-)

Pluspunten

Snelle levering, 28-01 besteld, 29-01 vroeg in huis. Op verzoek ook nog onderdeeltje bijgeleverd! Top!

Pluspunten

ZEER SNEL GEHOLPEN

Pluspunten

Vlotte levering

Eventueel handleiding bij aanbrengen onderdelen

Pluspunten

Goede website, verkoop ook van onderdelen, snelle levering

Pluspunten

Snelle reactie, snelle en complete levering.

Voor de bestelde onderdelen is de prijs hoog.

Pluspunten

Fast delivery

Internet site not in english

Pluspunten

- Snelle reactie op de aanvraag voor offerte - Vervolg communicatie over de offerte ook zeer snel - volgens afspraak geleverd - Vooraf verwachting gemanaged dat het even kon duren i.v.m. zomersluiting fabriek

geen

Pluspunten

Supersnelle bezorging, exact wat ik had besteld en compleet: eigenlijk zoals je hoopt dat het zal gaan!

Pluspunten

Bijzonder vriendelijk en snelle levering.

Pluspunten

Snelle gepersonaliseerde terugkoppeling bij vragen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle en goede service

Pluspunten

Listened carefully to me and changed the configuration of the chair I chose to meet my needs.

I should have been warned of the long delivery time before ordering and paying.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Uiteindelijk wel geleverd Een klacht wordt wel beantwoord

Situatie: Product dat in 2 dagen geleverd zou worden na 9 dagen geleverd. Verbeterpunten Na bestelling een bestelbevestiging, met leverdatum sturen. Als leverdatum niet wordt gehaald, communiceren met de klant Na verzending een verzendbevestiging sturen Verzending in 1 dag regelen, in plaats van 3 dagen

Pluspunten

Goede uitleg en hulp tijdens telefoongesprek. Nemen hier ruim de tijd voor zodat je een weloverwogen keus kan maken.

Nvt

Pluspunten

Afgeleverd zoals afgesproken.

Het zou mooi zijn als de levertijd iets korter zou kunnen worden.

Pluspunten

Snel geleverd.

Pluspunten

Vriendelijke en open klantbediening, snelle levering en scherpe prijs.

Nijverheidsweg 14

4879 AR Etten-leur

Over mijnkantoorinrichting.nl

Welkom op de webshop van mijnkantoorinrichting.nl Wilt u een compleet nieuwe werkplek voor uw kantoor of een prachtige thuiswerkplek omdat u flexibel wordt volgens "Thuiswerken "cq Het Nieuwe Werken", dan heeft u bij ons een ruime keuze aan ergonomische bureaustoelen, verstelbare bureaus en verrijdbare ladeblokken. Uw pand bestaat uit meerdere ruimtes ? Voor iedere ruimte hebben wij de oplossing en de bijpassende producten, zoals konferentiestoelen, ontvangst- en receptiebalies en kantinetafels. In ons standaard assortiment staan vele artikelen die wij snel kunnen leveren. Maar we doen meer....! Het leveren en leggen van harde en zachte vloeren, raambekleding. Heeft u vragen ? Maak een afspraak. Onze adviseurs helpen u graag om de juiste kantoorinrichting te vinden voor uw bedrijf. 076-5729136 Hoofdleverancier van o.a. RH-en HAG - en Haworth | Comforto bureaustoelen. Design van Artifort - Lande - Konig + Neurath | Robberechts | DESSO + Tarkett stoffering | PVC Vloeren | Showroom aanwezig ! Ruim 35 jaar ervaring [email protected] www.mijnkantoorinrichting.nl