Pluspunten

Goedemiddag, Ben heel netjes en correct geholpen. Stoel is netjes op tijd geleverd. Niks geen lange wachttijd.

Geen idee nog.

Pluspunten

Zeer professioneel, zeer behulpzaam, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima webshop.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling bestelde artikel. Overzichtige website.

Pluspunten

Onderdelen van meer dan 10 jaar oude stoel, standaard op voorraad. Ultrasnel antwoord op email met foto's van stoel met aanduiding welke onderdelen besteld moeten worden. Levering binnen 24 uur.

Pluspunten

Goede service: wij hadden per ongeluk twee maal de bestelling gedaan. Ze belden mij hier zelf over en alles is netjes opgelost.

Pluspunten

prima aflevering. tevens stukje advies gekregen qua houding etc.etc.

Pluspunten

Mooi aanbod voor iedere prijs, vriendelijke klantenservice, stipte levering en goed advies, we hebben al meerdere stoelen besteld en zijn nog steeds tevreden

Pluspunten

Prima selectie, wel wat duur i.v.m. BTW en daar ook nog verzendkosten bij. Had wieltje nodig voor RH logic 400 dus was hier op het juiste adres. Snel geleverd en exact wat nodig was.

Zet bedragen inclusief BTW op de website

Pluspunten

Snel en overzichtelijk kunnen bestellen. Bij vergissing in geleverde bestellen een snelle oplossing

Pluspunten

vriendelijk en snelle levering

Pluspunten

- Snelheid en prijzen

- geen

Pluspunten

Prettig contact, goed voorgelicht.

De informatie voorziening bij aflevering door de transporteur. 2 dagen voor mogelijke aflevering, dat zou toch beter moeten kunnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerste keer besteld, goed behandeld, snelle levering

Pluspunten

Tijdig aangeven van vertraging levering.

Pluspunten

Ik had een bestelling gedaan, binnen het half uur werd ik gebeld met de vraag wat er vervangen moest worden. Het bleek dat dit een stuk eenvoudiger en voordeliger kon. Wat een service!

Pluspunten

Correct snel en duidelijk

Pluspunten

Goed advies. Uitstekende communicatie,

Aflevering net iets beter plannen.

Pluspunten

Al vaker een bureaustoel via hen aangeschaft en ze zijn erg klantvriendelijk en heel behulpzaam. Daarnaast zijn ze zeer professioneel en behulpzaam wanneer de stoel afgeleverd word. Ze stellen deze dan ook gelijk juist in en geven advies over de andere meubels en het instellen daarvan.

geen

Pluspunten

Hartelijk dank voor de snelle service!

Pluspunten

Razendsnel, zowel in antwoord op mail met vraag als daarna met levering bestelling! Super

Geen montage instructie bij het geleverde (nieuwe armsteunen). Ben er wel uit gekomen!

Pluspunten

VERRAST DOOR DE SNELLE EN GOED INFORMATIE VERSTREKKING VAN DE LEVERING. BEDRIJF HEEFT HET ENTJES IN ORDE.

Pluspunten

Keurig goed en snel geholpen

Nijverheidsweg 14

4879 AR Etten-leur

Over mijnkantoorinrichting.nl

Welkom op de webshop van mijnkantoorinrichting.nl Wilt u een compleet nieuwe werkplek voor uw kantoor of een prachtige thuiswerkplek omdat u flexibel wordt volgens "Thuiswerken "cq Het Nieuwe Werken", dan heeft u bij ons een ruime keuze aan ergonomische bureaustoelen, verstelbare bureaus en verrijdbare ladeblokken. Uw pand bestaat uit meerdere ruimtes ? Voor iedere ruimte hebben wij de oplossing en de bijpassende producten, zoals konferentiestoelen, ontvangst- en receptiebalies en kantinetafels. In ons standaard assortiment staan vele artikelen die wij snel kunnen leveren. Maar we doen meer....! Het leveren en leggen van harde en zachte vloeren, raambekleding. Heeft u vragen ? Maak een afspraak. Onze adviseurs helpen u graag om de juiste kantoorinrichting te vinden voor uw bedrijf. 076-5729136 Hoofdleverancier van o.a. RH-en HAG - en Haworth | Comforto bureaustoelen. Design van Artifort - Lande - Konig + Neurath | Robberechts | DESSO + Tarkett stoffering | PVC Vloeren | Showroom aanwezig ! Ruim 35 jaar ervaring [email protected] www.mijnkantoorinrichting.nl