Pluspunten

Snelle en keurige reactie via mail, meedenkend, advies op maat, professioneel. Levering werd in overleg met mij zsm geleverd. Gewoon Top!

Niet. Ga vooral zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelleen adequate reactie op bestelling

geen opgevallen

Pluspunten

Ze zijn zeer behulpzaam en beantwoorden alle vragen zeer snel. Ze zorgen dat de bestelde artikelen netjes afgeleverd en zelfs geplaatst worden. Zelfs na leveren vragen ze of alles naar wens is.

Pluspunten

ben door de heer de Baar telefonisch goed en kundig te woord gestaan, is aanleiding geweest de stoel bij u te bestellen

Pluspunten

Goede snelle service en klantvriendelijk

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering en prima service

Nee

Pluspunten

Mooie en duidelijke website

Pluspunten

Snelle levering, uitleg over het product, goede stoelen en zelfs een tweede keer langs gekomen toen ik zelf ergens niet uit kwam

Pluspunten

correcte manier van afwikkelen , snel en goed, duidelijk

geen , alles was goed

Pluspunten

Object volgens informatie en bestelling correct geleverd

Pluspunten

Prachtige en duidelijke website waarop alles is te vinden

Pluspunten

Snelle levering, goede instructie van de bureaustoel.

Pluspunten

-Overzichtelijke, mooie website! -Tijd en dag van leveren worden goed gecommuniceerd en word daadwerkelijk nageleefd. -Kortom ik raad deze webwinkel van harte aan!

Nijverheidsweg 14

4879 AR Etten-leur

Over mijnkantoorinrichting.nl

Welkom op de webshop van mijnkantoorinrichting.nl Wilt u een compleet nieuwe werkplek voor uw kantoor of een prachtige thuiswerkplek omdat u flexibel wordt volgens "Thuiswerken "cq Het Nieuwe Werken", dan heeft u bij ons een ruime keuze aan ergonomische bureaustoelen, verstelbare bureaus en verrijdbare ladeblokken. Uw pand bestaat uit meerdere ruimtes ? Voor iedere ruimte hebben wij de oplossing en de bijpassende producten, zoals konferentiestoelen, ontvangst- en receptiebalies en kantinetafels. In ons standaard assortiment staan vele artikelen die wij snel kunnen leveren. Maar we doen meer....! Het leveren en leggen van harde en zachte vloeren, raambekleding. Heeft u vragen ? Maak een afspraak. Onze adviseurs helpen u graag om de juiste kantoorinrichting te vinden voor uw bedrijf. 076-5729136 Hoofdleverancier van o.a. RH-en HAG - en Haworth | Comforto bureaustoelen. Design van Artifort - Lande - Konig + Neurath | Robberechts | DESSO + Tarkett stoffering | PVC Vloeren | Showroom aanwezig ! Ruim 35 jaar ervaring [email protected] www.mijnkantoorinrichting.nl