Goed geholpen duidelijkheid goede uitleg

Goed 8

Betrouwbaar, komt afspraken op een goede en juiste manier na.We zijn tevreden. Prima service!

Goede persoonlijke service

Fijne ervaring met deze partij. Per e-mail goed op de hoogte gebracht over de status van mijn product.

Vloet, goed

Ook prima montage-intructie

Snelle en goede service !

Snelle en goede service !

Snel, maar onder de vlekken afgeleverd

Twee nieuwe armpads besteld voor mijn bureaustoel. Deze werden snel geleverd. Vrij dure aangelegenheid voor deze twee redelijk eenvoudige artikelen. Eén ervan zat bij aankomst onder de vlekken (vettigheid). Zelf maar schoongemaakt. Al met al ben ik wel tevreden met deze twee armpads, maar tegen Kantoorinrichting.nl zou ik willen zeggen……’kan beter’ en m.i. ook goedkoper.

Snel en gemakkelijk contact en antwoorden

En dat allemaal met vriendelijkheid ! Aflevering op afgesproken datum, met de glimlach en door een knappe gast :D ahah

nog niets ontvangen

op 04-06 besteld en betaald; vervolgens een bericht gekregen dat bestelling is verzonden. dan op 06-06 verzoek om je mening te geven terwijl pakket nog niets is ontvangen

Levering op tijd en correct. Vlotte communicatie en uitstekende prijs voor 2 mereo bureaustoelen.

Product exact op tijd geleverd en in goede staat

Ik zocht een specifiek type bureau stoel en bij mijn kantoorinrichting was deze relatief goedkoop en snel geleverd. Prima Service !

zonder update 6 weken vertraging

Weinig communicatie & niet op de hoogte gebracht over een vertraging van 6 weken. Arrogant antwoord wanneer we zelf contact opnemen om een update te vragen.

Super snel geleverd! Binnen 24 uur.

Heel goed. Snelle levering.

Correcte service!

Juist en correct verloop, goede communicatie en bereikbaarheid.

Topservice

Ik had een zeer positieve ervaring met 'mijnkantoorinrichting.nl'. Het begon met het maken van een keuze op een zeer overzichtelijke website. De prijssetting was heel goed. De levering liet even op zich wachten doordat het 'thuiswerken' zorgt voor vele bestellingen en de fabriek zelf niet kan volgen. Via mail hield de klantendienst mij correct op de hoogte. Ook de eigenlijke levering was prima en correct geleverd. Bedankt voor de topservice.

very good service!

After some scratch discovered on the footbase of the seat once delivered, i received a new one properly packaged 24h later! Efficient support!

Tijdens het bezoek aan de showroom werd ik uitstekend voorgelicht.

snel geleverd

keurig en snel geleverd

geweldig produkt.

juiste produkt / juiste levering. Het betreft bureaustielwieltjes voor mijn HAG-bureaustoel.

Alles is ok!

Snelle levering, zeer tevreden.

Super goede toelichting.

Bleek dat ik abusievelijk de juiste onderdelen had besteld! Hilarisch.

Snelle service, goed product, dito communicatie, prima.

Overzichtelijke website, snelle reactie en een prima product. Prima ervaring.

In 1 x het juiste advies.

In 1 x het juiste advies. gewoon super en snel geleverd.

Heel klantvriendelijk

Ondanks de lange levertijden nen ik super goed op de hoogte gehouden en telkens fijn geïnformeerd.

snelle correcte verzending van het product

handleiding op internet erbij is handig

Goede produkten, goed advies, prima service. Vu

Prima zaak, breed assortiment en goed advies gekregen. Levertijd indicatie werd exact bereikt. Goede communicatie en snelle service als er een klein mankement is.

Nijverheidsweg 14

4879 AR Etten-leur

Over mijnkantoorinrichting.nl

Welkom op de webshop van mijnkantoorinrichting.nl Wilt u een compleet nieuwe werkplek voor uw kantoor of een prachtige thuiswerkplek omdat u flexibel wordt volgens "Thuiswerken "cq Het Nieuwe Werken", dan heeft u bij ons een ruime keuze aan ergonomische bureaustoelen, verstelbare bureaus en verrijdbare ladeblokken. Uw pand bestaat uit meerdere ruimtes ? Voor iedere ruimte hebben wij de oplossing en de bijpassende producten, zoals konferentiestoelen, ontvangst- en receptiebalies en kantinetafels. In ons standaard assortiment staan vele artikelen die wij snel kunnen leveren. Maar we doen meer....! Het leveren en leggen van harde en zachte vloeren, raambekleding. Heeft u vragen ? Maak een afspraak. Onze adviseurs helpen u graag om de juiste kantoorinrichting te vinden voor uw bedrijf. 076-5729136 Hoofdleverancier van o.a. RH-en HAG - en Haworth | Comforto bureaustoelen. Design van Artifort - Lande - Konig + Neurath | Robberechts | DESSO + Tarkett stoffering | PVC Vloeren | Showroom aanwezig ! Ruim 35 jaar ervaring [email protected] www.mijnkantoorinrichting.nl