Snelle levering, groot assortiment en prachtige merken.

Zeer vriendelijke medewerkers en zijn altijd bereid je van goed advies te voorzien. Zeer professioneel. Snelle levering en groot assortiment. Ik ben erg tevreden over deze firma.

Alles netjes in orde gemaakt en Hele snelle levering

Goede service, kwaliteit producten,

Goede service, kwaliteit producten, Kjeld is een held

Goede service, heb twee armpads bestel dacht even dat het de verkeerde waren, maar na uitleg hoe het gedemonteerd en gemonteerd moest worden was het zo gebeurd.

Duidelijke en volledige website met vervolgens snelle service

De door ons gezocht onderdelen voor een bureaustoel heb ik goed kunnen vinden op jullie site. De productomschrijving is ook dusdanig uitgebreid met bijbehorende foto's dat ik zeker wist het juiste onderdeel te pakken te hebben. Verdere levering en service was heel snel, top!

Snelle levering, prima product

Razendsnelle levering van de bureaustoelen die ik had besteld. De producten zijn sowieso goed en werden snel en keurig afgeleverd. Goed ervaring!

topproduct

Mijnkantoorinrichting.nl heeft een topproduct geleverd tegen een prijs die lager is dan bij anderen. De levering viel binnen de gestelde termijn en verliep vlekkeloos.

Goed en deskundig geholpen. Alleen jammer dat het vooraf betaald moet worden.

Levering van een hoofdsteun hag capisco

Goede en snelle levering van een hag capisco hoofdsteun.

Pas na 2 maanden geleverd, slechte communicatie

Ik heb nog nooit een negatieve review geschreven, maar dit is echt de slechtste ervaring die ooit met een online aankoop heb gehad. Bestelde bureaustoel bleek niet direct leverbaar, pas over dik 1,5 maand. Dit was niet af te leiden uit de informatie op de site. M.u.v. 1 mail (pas een week na bestelling) over uitgestelde levering, geen pro-actieve communicatie. Geen updates over orderstatus, geen verzendbevestiging, ondanks beloftes. Verzoek om dag later te leveren niet uitgevoerd ondanks toezegging, waardoor ik de levering heb gemist. Geen bericht in de brievenbus, geen mogelijkheid aangeboden om nieuwe afleverdatum af te spreken. Tweede levering weer niet volgens afspraak. Telkens zelf moeten bellen en mailen (ook met transporteur) voor informatie en levering. Pas na dreigen met in gebreke stelling, werden ze wakker en werd de stoel een dag later geleverd.

Keurige levering, wel veel extra kosten

Ik koop een armpad voor een stoel, waarvoor ik in dec.2019 bij deze leverancier 35€ betaal nu voor 40€ dat is een forse verhoging. Verzendkosten a 7,23 € ex btw terwijl het een brievenbuspakketje had kunnen zijn...

Super service

Van mijn 17 jaar oude RH Form bureaustoel waren de armleuningen vergaan (door de vele internationale verhuizingen en tropenjaren). Gelukkig kon ik bij mijnkantoorinrichting.nl nieuwe armleggers bestellen (van een nieuwere uitvoering). Kreeg deze de volgende dag al geleverd! En ze passen perfect! :-) Nu kan de stoel weer 17 jaar mee (oer degelijke bureaustoelen).

Top kwaliteit!

RH bureaustoel volledig gemonteerd en goed ontvangen.

Teleurstellend

Het pakje is tijdig gearriveerd. Echter in het pakje zaten maar 4 schroeven in plaats van 6. Dit is voor ons de zoveelste keer dat we bij een bestelling (bij diverse leveranciers) niet de juiste schroeven meegeleverd krijgen, vandaar dat we teleurgesteld zijn.

Prima stoel en snelle levering

Goede communicatie, levering zoals beloofd.

Onderdelen voor bureau accessoires besteld. Het bestelde onderdeel bleek niet op voorraad te zijn. Dit werd meteen duidelijk gecommuniceerd, met een realistische verwachte leverdatum. Niet supersnel geleverd, wel goed en volgens afspraak. De volgende keer ga ik hier weer bestellen.

Uitstekend.

Levering was super snel. Duidelijke website. Aanrader.

Nadat ik mijn bestelling online geplaatst en betaald heb, werd ik gebeld en erop gewezen dat ik niet alles in de bestelling nodig zou hebben. Meteen een creditfactuur opgestuurd gekregen. Super service!

heel goed

Snelle correcte levering

Product is goed. Service uitstekend. Echter zou de communicatie iets verbeterd kunnen worden.

Uitstekend geholpen en goede kwaliteit

Ik ben uitstekend geadviseerd over welk in hoogte verstelbaar buro bij mijn wensen aansloot. Daarna snel geleverd met vriendelijke afhandeling.

Very good experience, happy customer

Fast and reliable service, good package and competitive price. In France I have to pay twice the price for the same item. Thank you

snelle levering, goed product voor particulieren niet goedkoop

snelle levering, goed product voor particulieren niet goedkoop (aangezien je dan wel veel btw betaald.)

alles volgens afspraak

alles volgens afspraak en snelle levering

Top product met mooie korting

De bureaustoel was makkelijk te monteren en kwam met een leuke korting.

Nijverheidsweg 14

4879 AR Etten-leur

Over mijnkantoorinrichting.nl

Welkom op de webshop van mijnkantoorinrichting.nl Wilt u een compleet nieuwe werkplek voor uw kantoor of een prachtige thuiswerkplek omdat u flexibel wordt volgens "Thuiswerken "cq Het Nieuwe Werken", dan heeft u bij ons een ruime keuze aan ergonomische bureaustoelen, verstelbare bureaus en verrijdbare ladeblokken. Uw pand bestaat uit meerdere ruimtes ? Voor iedere ruimte hebben wij de oplossing en de bijpassende producten, zoals konferentiestoelen, ontvangst- en receptiebalies en kantinetafels. In ons standaard assortiment staan vele artikelen die wij snel kunnen leveren. Maar we doen meer....! Het leveren en leggen van harde en zachte vloeren, raambekleding. Heeft u vragen ? Maak een afspraak. Onze adviseurs helpen u graag om de juiste kantoorinrichting te vinden voor uw bedrijf. 076-5729136 Hoofdleverancier van o.a. RH-en HAG - en Haworth | Comforto bureaustoelen. Design van Artifort - Lande - Konig + Neurath | Robberechts | DESSO + Tarkett stoffering | PVC Vloeren | Showroom aanwezig ! Ruim 35 jaar ervaring [email protected] www.mijnkantoorinrichting.nl