Ontwerp rechthouden
Pluspunten
Even een check en advies over gebruik
Pluspunten
Helemaal tevreden
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mijn vraag is snel beantwoord en zelfs de kleine puntje die mijn niet waren opgevallen werd toch nog even besproken super gewoon
VerbeterpuntenJammer dat je vanaf 25 euro pas een order kan plaatsen
Pluspunten
prijs/kwaliteit
Pluspunten
Adequate snelle en eerlijke communicatie! !
Pluspunten
Prima communicatie, snelle levering van mooie buttons. Top!
Pluspunten
prettig contact en aandacht; er wordt meegedacht bij probleemoplossing
Pluspunten
De communicatie met ButtonsBedrukken is heel persoonlijk en duidelijk. Zodoende wordt er hard gewerkt aan een zo goed mogelijk resultaat dat aansluit bij mijn wensen.
Pluspunten
Snelle levertijd, en de buttons zien er prima uit! Precies zoals ik voor ogen had.
Pluspunten
Goede én vriendelijke communicatie! En supersnelle levering
Pluspunten
Direct opdracht opgepikt en uiterlijk verbeterd. Fijn meegedacht.
Pluspunten
Super communicatie
Pluspunten
Een uur nadat ik mijn bestelling had gedaan (op maandag ochtend) kreeg ik twee voorstellen van designs. Daar zat precies het design tussen wat ik wilde. Binnen een week was ik in bezit van mijn “eigen design” op een magnetische kleding button. De kwaliteit is echt geweldig. Ook leuk om te ontdekken dat zo’n button ook “vast klikt” op een whiteboard. Absoluut een aanrader!
Pluspunten
goede communicatie en bereikbaarheid
Pluspunten
Snelle reactie gekregen op mails.
Kasterenlaan 51
5045RB Tilburg