Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenSneller leveren
Pluspunten
Snelle reactie en levertijd! Super!
Pluspunten
Gelijk antwoord op de mail en goede Hulp! Mooie button
Pluspunten
supersnel, meedenken, prachtig geworden en snel reageren. TOP
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vlotte communicatie en dito levering van onze kledingmagneten! mooi werk.
Pluspunten
snel aardig betrouwbaar
Pluspunten
Zeer correct en op tijd geleverd. Tevens een zeer duidelijke, vriendelijke en prettige communicatie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede communicatie na fout aan onze kant. Mooi proefontwerp aangeleverd gekregen. Buttons zeer snel bezorgd en van prima kwaliteit. Erg tevreden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Vooraf een proefdrukje, ideaal. Mooie buttons, goede kwaliteit!
Pluspunten
Ik had zelf niet het juiste voorbeeld bestand. Via een email kon ik mijn wensen aangeven. Een voorbeeld werd gemaakt. En zo werd alles keurig geregeld. Top!
Pluspunten
Goede service: ik kreeg snel antwoord op mijn vraag en het was geen probleem om de buttons een dag eerder te verzenden. Ze zagen er mooi uit en het hele proces verliep heel soepel. Ook de prijs was goed. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan anderen en volgend jaar wederom hier bestellen.
VerbeterpuntenGeen, alles verliep goed.
Pluspunten
Nadat mijn bestelde buttons in eerste instantie niet waren aangekomen door een fout van PostNL nam buttonsbedrukken.nl direct contact op om te kijken hoe we dit konden oplossen. Uiteindelijk is alles met een mooie korting alsnog geleverd. De buttons zijn voordelig, de kwaliteit is prima en ook de levering is binnen een paar dagen voor elkaar. Ze communiceren goed met hun klanten en de gemaakte afspraken komen ze na. Helemaal top!
VerbeterpuntenEen optie voor versnelde leveringen (tegen een eventuele meerprijs) zou een mooie aanvulling zijn.
Pluspunten
De buttons waren mooi gedrukt. Ik kreeg de buttons snel na bestelling binnen. Ik vind het goed dat er een foto met een testdruk wordt gemaild. De buttons zijn stevig en gemakkelijk vast te pinnen.
Pluspunten
Denkt mee in het optimaliseren van de kwaliteit van hun te leveren product
Kasterenlaan 51
5045RB Tilburg