Pluspunten
Service bij het maken van het product. Eerst proefdruk daarna pas de productie. Snelle service, goede communicatie en een geweldig eindresultaat !
Verbeterpunten-
Pluspunten
Top gedaan!
Pluspunten
Een zeer snelle en correcte service! Laagste prijs die we konden vinden.
VerbeterpuntenIk miste een beetje de mogelijkheid om op de site zelf een button te ontwerpen zodat je hem gelijk kunt zien, maar we stuurden een foto als bestandje mee en daar kwam een zeer snelle reactie op met een voorbeeld van de button. Precies zoals die moest worden!
Pluspunten
zeer snelle antwoorden, snelle levering en goed product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goede communicatie per e-mail gehad. Mijn vragen zijn met zorg beantwoord en nadat in de proefdruk bleek dat mijn eigen ontwerp net niet scherp genoeg ontworpen was, hebben ze kosteloos met mijn originele PDF de button opnieuw opgemaakt. Het resultaat is naar volle tevredenheid.
Pluspunten
Werd netjes geholpen en precies geworden zoals ik gehoopt had
VerbeterpuntenGeen !
Pluspunten
Snel leverbaar en goeie kwaliteit. Goeie communicatie wat betreft meerdere opties.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle en goede communicatie per email.
Pluspunten
Snelle service, perfecte buttons.
Pluspunten
Snelle en goede communicatie, Komen afspraken na, prima kwaliteit.
Kasterenlaan 51
5045RB Tilburg