Pluspunten
Top service! Echte aanrader.
Pluspunten
Zeer snelle reactie op vragen. Prima kwaliteit en volgens afspraak geleverd.
VerbeterpuntenHelemaal niets...
Pluspunten
Prima product en zeer goede communicatie
Pluspunten
snelle reactie, vriendelijk en toffe communicatie, mooi product
Pluspunten
Vriendelijk, snelle levering en reactie op vragen via mail, mooie buttons die lijken precies op het proefontwerp.
VerbeterpuntenGeen idee eerlijk gezegd.
Pluspunten
Goede kwaliteit, fijne/directe communicatie met Niels
VerbeterpuntenLevertijd zou wat sneller mogen
Pluspunten
- goede afstemming over ontwerp - denken mee - snelle levering - top resultaat!
Pluspunten
verrassend persoonlijke en vlotte benadering
Pluspunten
Mooi gedrukt
VerbeterpuntenDe buttons waren verkeerd om gedrukt. De logo op de buttons was op zn kop als je het vast spelde en dat vind ik wel jammer
Pluspunten
Snelle reactie, scherpe prijzen en geen verzendkosten.
VerbeterpuntenDe kwaliteit van de print op de buttons vind ik iets minder en ze zitten helaas niet recht op de button geprint.
Pluspunten
Bij het aanleveren van de proefdruk werd gewezen op de lage kwaliteit van de aangeleverde afbeelding. Door een betere afbeelding aan te leveren is de button mooi scherp geworden.
VerbeterpuntenDe speld op de aan ons geleverde buttons zit aan de onderkant, wat het bevestigen bemoeilijkt, maar niet onmogelijk maakt.
Pluspunten
Goede persoonlijke benadering!
VerbeterpuntenBij mij verbuigt de speld op de achterkant van de button wel eens. Dus misschien zou het handig zijn als die wat steviger was.
Pluspunten
Goede communicatie, goede service, gewoon goed product
Pluspunten
Duidelijk en snel!
Pluspunten
goed dat ze een check doen, vooraf. kwaliteit van de buttons is prima!
Kasterenlaan 51
5045RB Tilburg