Product goed geleverd

Alleen jammer dat de beide reinigers niet geholpen hebben. Mijn diesel werd alsnog voor APK afgekeurd, ondanks de instructies die ik juist heb opgevolgd. Weggegooid geld helaas.

Merk olie voor een scherpe prijs.

Ben blij Oliehandel.nl gevonden te hebben het scheelde mij ongeveer €12 voor 4 liter olie nodig voor mijn Kawasaki Z750.

Sneller geleverd dan verwacht

binnen een dag geleverd Top gewoon

Levering duurde wat langer, maar werd goed op hoogte gehouden

Nadat de bestelling was geplaatst (mooie aanbieding vanwege de motorbeurs), duurde het wat langer voordat deze geleverd werd. Om geen deellevering te maken (een onderdeel was pas later beschikbaar) was besloten om w de hele levering uit te stellen. Hierover werd ik goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden.

vriendelijk en een snelle service

Zeer tevreden over de service en kwaliteit van deze oliehandel! De producten zijn van topkwaliteit en worden altijd snel geleverd. De communicatie is uitstekend, en het team is deskundig en vriendelijk. Of het nu gaat om smeermiddelen of andere oliën, hier weet je zeker dat je krijgt wat je nodig hebt. Absoluut een aanrader!

Snel en duidelijk

Binnen 24u alles netjes geleverd.

Steeds een aangename koopervaring

Wegens de professionele dienstverlening. Top webshop

Helemaal top

Makkelijk zoeken en bestellen op de website en supersnel geleverd, helemaal top weer. Inmiddels de zoveelste bestelling geplaatst en er zullen er nog vele volgen.

Goede producte

Zeer aan te bevelen!

Prima service en snelheid levering. Groot assortiment.

TOP !!

Supersnelle service voor een nette prijs

Always good

Great supplier ...always good.

Zeer goed geholpen en behulpzaam personeel

proffesioneel en correct

Zeer goed telefonisch advies. Goede producten en zeer snelle levering (reeds de dag na bestelling)

Helemaal goed

alles ok

alles ok

Uitstekende communicatie.

Ging iets niet goed met de bestelling. Na een mailtje per direct opgelost. Zeer persoonlijke communicatie.

Product gevonden op de site voor de auto Besteld en volgende dag in huis super

telefonische bestelling geplaatst, prima gesprek. Levering in dezelfde week, dus prima

Snelle verzending en goede prijs

besteld en snel geleverd. helemaal top

12 bussen brake cleaner besteld en snel thuis bezorgd.

correcte en snelle levering

correcte en snelle levering

Korte levering en correct.

Vriendelijk en goed geholpen

Moest olie hebben voor een oudere motor. De vrouw aan de telefoon heeft mij vriendelijk geholpen en advies gegeven.... Meegedacht en meegekeken. .... De volgende dag al in huis..... Perkekt dus!

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello