Meest uitstekende service

Volgens mij er is geen concurrentie die kan service van Oliehandel overtreffen. Gewoon beter bestaat niet. Service als in zwitserse klok. Paar uurtjes naar bestelling gewoon zo in huis, zo snelle levering! Dus Ik ga snel zeggen - tot snell - tot volgende keer!!! Gauw!

Normaal altijd prima en snel

Ik bestel regelmatig olie bij oliehandel.nl gaat vrijwel altijd goed en snel. Deze keer problemen met DHL. Waarschijnlijk is er te ruw met de originele verpakking van Shell omgegaan. Ik ontving 12 flessen olie gesmeten in twee plastiek zakken in een overdoos van DHL. Een van de flessen was dusdanig gedrukt dat er +/- 250 ml olie gelekt was tussen de andere flessen. Waarschijnlijk is de originele doos uit de auto gevallen of i.d. Het pakket kwam ook 4 dagen later dan was afgesproken. Geen fout van Oliehandel maar wel van de transporteur.

Snel, heel snel geleverd

Product moest apart besteld worden, gaven duidelijk aan volgende week wordt het aan u geleverd maar ik kreeg het vrijdag van dezelfde week al geleverd.

Snel en netjes

Makkelijk website en eenvoudig bestellen. Prijzen zijn goed en de levering is vlot.

zeer tevreden

zeer tevreden

Goede prijzen en snelle service

Goede prijzen en snelle service

Snele leveringl

Snelle levering top

Zeer snelle levering tegen goede prijs kwaliteit

Prima service, super snelle levering, en kwaliteit producten.

PRIMA

Mijn zending de volgende dag al in huis, uitstekend

Bereikbaarheid zeer goed

Zijn steeds bereid om je van gedegen advies te voorzien.

Snel geholpen ruim assortiment

Snelle levering van mijn bestelling

Ongeacht één van de bestelde producten niet op voorraad was had ik de volledige bestelling toch nog binnen de 4 werkdagen bij mij thuis, zeer tevreden van de service en prijzen.

Levering heeft 1 maand geduurd

In plaats van 3 dagen heeft levering 29 dagen geduurd. Problemen kunnen gebeuren maar laat dan iets horen en maak excuses.

Fijne service!

Deel van de levering liet op zich wachten door een probleem bij de fabrikant. Na contact de resterende voorraad opgestuurd en het teveel betaalde teruggestort gekregen. Fijne service!

Oke

Heel snelle reaktie en verwerking van bestelling

Leveringen zouden beter kunnen, mijn bestelling werd opgesplitst in 2 leveringen en spijtig genoeg werd eentje geleverd met DHL en een andere met BPost, en laat het tweede nu net hetgene zijn die ik het dringenste nodig hadn en dit pas na 3 dagen werd geleverd.

prima support en snelle levering

Gebeld met een vraag over juiste type olie. Prima uitleg en snel besteld en geleverd

Zeer tevreden . Super product. En heel snel geleverd. Top.

Zoals altijd vlekkeloos!

Perfecte levering, zoals altijd. Bedankt!

meer korting

meer korting en betere verpakken .

Perfecte communicatie

Levering goed en op tijd zoals ze hadden gecommuniceerd

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello