Heel tevreden

Besteld en snel thuis

scherpe prijs en snelle levering

Ruime keuze, nette prijzen.

Duidelijke site , snel ontvangen

Snelle en goede levering

Nogmaals een snelle en goede levering

Zeer grote voorraad tegen zeer lage prijzen

Als 1 van de weinige die Motul olie op voorraad heeft en waar je de olie zelfs kan ophalen ! Personeel is ook erg vriendelijk. Professionele en leuke bedrijf

Snellere afhandeling kwaliteit voor goede prijs

Komen alles na wat ze beloven, en snelle levering.

Betrouwbaar en snel.

Hele lange levertijd

Iets besteld en betaald. Dan krijg je een email dat dit niet op voorraad is en besteld moet worden!!!! En omdat het besteld moet worden kan het niet geannuleerd worden. Ik bestel hier NOOIT meer wat.

Alles perfect en supersnel afgehandeld

Alles loopt gesmeerd

Altijd goed geregeld. Goede klantenservice

uitgebreid assortiment en expert-ondersteuning

Dit is veruit mijn meest waardevolle leveranciers voor alle producten voor mijn oldtimers. Uitgebreid assortiment, aangevuld met uitgebreide productkennis. Snelle en correcte leveringen. Top!

Overzichtelijke site en duidelijk op categorie. Nadat ik een order besteld had kwam ik er toch achter dat ik wat vergeten was. Even een mailtje en het was zo geregeld door een dat het artikel eraan toegevoegd werd. Zo bespaarde ik toch verzendkosten, haha

Vlotte levering.

Vlotte levering makkelijk te bestellen

Snel en goed

Erg goed verpakt. Dag na bestelling geleverd. Mijn uitzonderlijke motorolie ook op voorraad en toen dat een keer niet zo was eenzelfde alternatief. Fijn dat ze tegenwoordig ook geen ongevraagd reclamemateriaal meer meeleveren. Wordt alleen maar beter!

Perfecte levering!

Goede spullen en snelle levering.

Snelle levering, uitstekende keuze

Duidelijke website, veel keuze en nette prijzen.

Goede en snelle levering

Goede keus, snelle levering en goede service

Vlotte levering

Deel van bestelling kon niet direct worden geleverd. Na contact werd de bestelling in twee delen gesplitst en werd alles nog vlot geleverd!

Niet ontvangen goederen

Door een probleem met goederen die ik niet ontvangen had, heb ik contact genomen met u dient, heel snel antwoord gekregen, op een professionele manier naar een oplossing gezocht, top dient/firma. Ik zal zeker uw firma aanraden bij vrienden/familie. Mvg Walter

Goede prijs & snelle levering.

Het is perfect ik bestel. Jullie leveren de dag erop Het lijkt speedy gonzales wel

Alles zoals afgesproken

Prima kwaliteit en snel geleverd

Goede service en vlotte levering!

Al een aantal keer wat besteld en alles wordt altijd netjes verpakt en vlot geleverd.

Motorolie besteld.

Geleverd zoals vermeld staat.

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello