Prima geleverd wat ik heb besteld. Jammer dat er bij DHL iets was misgegaan.

Ik heb gekregen wat ik heb besteld. De order verwerking was snel en accuraat. Bij DHL is er als gevolg van een technische storing iets misgegaan waardoor de bezorging van mijn bestelling een aantal dagen is vertraagd. Tevens was er geen communicatie over het nieuwe bezorgmoment. Al met al: Tevreden over Oliehandel. Minder tevreden over DHL, waarbij opgemerkt dient te worden dat dit pas mijn eerste mindere ervaring is met DHL.

vlotte en duidelijke afhandeling . top

Perfect en snel verzonden + een kleine attentie

Perfect en snel verzonden + een kleine attentie

De service is prima en de producten ook

Alleen maar positieve ervaringen met zowel het bestelproces ald de kwaliteit van de p[producten. Top!

Prima bedrijf

Altijd netjes geleverd

2 olieblikken gedeukt aangekomen. Slecht verpakt

De blikken 1 liter verpakkingen zijn gedeukt aangekomen. Ik weet niet of dit zo verpakt is of tijdens verzending is opgetreden. Geen scholbestendige verpakking vanuit oliehandel, dat had het kunnen voorkomen.

Grote keuze en snelle levering

Oliehandel.nl heeft een grote keuze aan producten en is snel in levering. Voor mij zijn de product omschrijvingen doorslaggevend in keuze voor mijn voertuigen. Niet het merk, maar de specifieke kwaliteiten helpen mij goed.

Snel geleverd voor een mooie prijs.

Snel geleverd voor een mooie prijs.

Snel het juiste geleverd.

Ik had per ongeluk de verkeerde olie versteld. Ik heb er gelijk een mailtje achteraan gestuurd, waarbij ze mij de volgende werkdag een bericht terug gaven dat ze het aangepast hadden na de juiste olie en de tevens melden dat het al meegegeven was aan de bezorgdienst. Kortom super service, met snelle levertijd.

Zie onderstaand

1 spuitbus die ik had besteld werkte niet, kreeg gelijk een nieuwe toegestuurd

Jullie doen vast je best

Maar: de dhl bezorging is echt slecht. Ze zijn Twee(!) avonden ondank hun mailtjes Niet geweest en hebben mijn bestelling retour naar jullie gedaan. Echt heel slecht. Ik zit dus een week zonder mijn olie! Gelukkig sturen jullie de boel opnieuw op. Groet, Jacques van Oostayen.

een betrouwbare deskundig en eerlijk bedrijf

Prima communicatie en ondersteuning bij het kiezen van de geschikte olie van onze auto's.

Correcte levering

Prijs kwaliteit zeer tevreden

Produkt op voorraad en al de vlg dag gratis tuisbezorgd

Produkt op voorraad en al de vlg dag gratis tuisbezorgd

Snelle en correcte levering

Ik bestel vaker bij Oliehandel.nl, en het loopt altijd " gesmeerd" . Houden zo.

Goede spullen ,nette prijs

Altijd goede correcte levering

Prima en correct

Al jarenlang klant.

Top levering

Besteld en snel geleverd

Snel

Komt altijd snel aan

zoals altijd snel geleverd!

word goed op de hoogte gehouden!

Niks op aan te merken. Altijd goed geholpen.

Prima winkel

snel

snelle service. goede prijs kwaliteit

Gewoon goed

Gewoon goed snelle levering goede prijs

Goede service !

Snelle leveringen, goede service. Denken met je mee voor de juiste oplossing. Zeer fijn zaken doen met Oliehandel !

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello