Zeer snelle levering

goed en snel

eerste keer hier een bestelling gedaan dat verliep gesmeerd. vandaag besteld morgen in huis. duidelijke website. kladblokje er bij vind ik ook leuk. volgende bestelling gaat hier plaats vinden.

Gewoon weg Super

Een snelle levering de echte kwaliteits olie een hele goede prijs en een hele goede services voor mij kan het niet beter gewoon een 10

Snelle levering. Producten tegen scherpe prijzen.

Levering al na 1 dag. Prima geregeld. Volgende keer koop ik weer bij oliehandel.

TOP firma

Suuuupper snelle levering, niet te doen en nog de goedkoopste ook....Gewoonweg TOP....!!!!

Goede service met het juiste mindsetting

Snelle levering goed bereikbaar en de juiste kwaliteit Grtz

Zeer goed product

Een zeer goed produkt. En snelle levering met een goede prijs Teunis

Olie snel geleverd

Correct geleverd

Product aan “aangename” prijs gekocht en correct geleverd.

Prima olie en levering maar die bezorging...

Olie besteld en netjes een update dat er iets niet op voorraad was, dat wist ik al bij bestellen maar toch correct. Maar helaas al de 2e keer dat ik extra betaal aan Oliehandel voor een avondlevering maar dat er geen avondlevering plaatsvind ! Dit keer ook niet bij de buren zoals vorige keer (terwijl ik dat liever ook niet wil en daarom juist avondlevering kies en er voor betaal..) maar dit keer heeft het doosje gewoon de halve zaterdag voor de voordeur in het zicht gestaan, dat is gewoon slecht :-( Ik begrijp dat Oliehandel hier niet direct verantwoordelijk voor is maar het gebeurt wel door de partner (DHL) die zij kiezen, en als er vanuit Oliehandel geen controle over de levering is laat er dan ook niet extra voor betalen !

Dit was mijn eerste bestelling

Is vlug en correct geleverd en voldoet aan mijn verwachting.

Prima prijs en levering

Snelle en nette afhandeling

Snelle en correcte service!

Aanrader!

betrouwbaar en kwaliteitsvol

Ik heb al enkele keren besteld : altijd de juiste producten, correct geleverd.

Gewoon perfect

Prima en vlotte levering

Erg tevreden

Snel een correct geleverd

Helemaal top

netjes geregeld

alles keurig geregeld en op tijd

makkelijk te bestellen en snelle levering

denkt mee en goede prijzen

een bestelling wordt pas verstuurd als deze compleet is, dus mijn order on hold vanwege andere verplihchting Omdat onderdeel wel nodig was, wordt wel actief meegedacht om een oplossing te creeren en wel te verzenden. Emails en telefoon worden snel beantwoord. Goed product tegen en scherpe prijs !

Snelle en goed vezorgde service!

Bestellingen worden geleverd volgens afspraak, de materialen voldoen aan de verwachting!

Alleen op de pagina gaat het moeilijk als je je bestelling wil afrond Dat is mijn ervaring!!!

Makkelijk bestellen en word snel geleverd, ook de prijs is goed, bestel er al jaren.

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello