Netjes op tijd bezorgd en op de hoogte gehouden.

Prima bezorging, en geen fare verrassingen.top.!

Zeer goede en snelle service

Ik had per vergissing 2 maal de opdracht voor levering gedaan en ook 2 keer betaald Maar het werd snel gezien en opgelost

Bestellingen kloppen altijd, altijd voorraad en snel geleverd.

Groot assortiment en goede prijzen. Levering vlot

Zondag besteld dinsdag in huis. Was wat bang omdat vanwege negatieve reviews. Maar je ziet maar dat je daar niet altijd vanuit gaan. Heb gaat bij ieder bedrijf wel eens iets niet helemaal goed. Maar moet je dan meteen een negatieve reactie plaatsen. Mijn bestelling is netjes en snel geleverd.

Tevreden

Op tijd

Prima en correct

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de afhandeling vd bestelling. De levering was snel en correct.

Geen reactie na probleem.

Oliecontainer heeft olie gelekt tijdens transport. Ik hoef geen nieuwe olie, maar als ik melding maak van wat er mis is gedaan, dan verwacht ik wel een reactie.

Snel en netjes geregeld

Prijs technisch heel netjes Bestelling is goed verpakt Nog wel een vraag : doe ik nu ook mee voor de de Dasty prijs ????

Prima.

Net bedrijf, goed advies, snelle levering.

Gewoon GOED

Makkelijk, overzichtelijk en Goed

Great experience as usual.

Fast delivery, everything as expected.

Aanrader.

Snel en efficiënt.

Prima ervaring met Oliehandel.nl, het bestelde voldoet aan de verwachtingen en de volgende dag geleverd.

uitstekende behandling

Snelle bestelling, behandeling en levering kortom een voorbeeldige service.

Snellen levering.

Goede prijzen en beschikbaarheid

Fijn bedrijf, groot aanbod, goede service en prijzen.

top service , prijs ken beter

prijs kan beter en miste me kladblokje bij laatste bestelling

Goede levering van de bestelde spullen.

Een mail naar mij gestuurd dat een produkt bij jullie niet in voorraad was, dit hebben jullie besteld en daarna in 1 pakket naar mij gestuurd. Prima!

Uistekend met goede keuzehulp op site.

Goede keuze op website voor juiste product op kenteken.

Snel besteld en prima geholpen bij afhalen

Net als vorige keren snel mijn producten gevonden via de kenteken check. Communicatie helder en producten zelf afgehaald in Twello. Vriendelijk geholpen! Weer een tevreden klant

Perfekt!

Snel afgehandeld! Aanrader.

Supersnelle service

Ik heb vaker besteld bij oliehandel. Supersnelle levering. Alles wat ik nodig heb in voorraad. Geen verbeteringen mogelijk.

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello