Doen wat ze zeggen!

Doen wat ze zeggen

uitstekende communicatie

- duidelijke site - ruim assortiment - snelle online respons - klantvriendelijk, vijf sterren plus

Snel en makkelijk geholpen!

Snel en makkelijk geregeld!

top

top man !

goede producten snelle service

zie boven

Zeer goed!

Great Company ✨

Volgens mij kan het niet beter.

Gemakkelijker bestellen , duidelijk via de mail, Top 10 punten waard.

Gewoon goed

Prima ervaring, alleen soms wel even zoeken naar de juiste olie/verpakking omdat die niet direct zichtbaar is in de lijst. Klikken op het type olie maakt de verschillende verpakkingen pas zichtbaar. Overigens is de prijs van de olie t.o.v. 2023 met 25% gestegen!

snel en correct

Snelle levering. Correct product zoals aangegeven op de website.

Sneller levering, goede prijs.

Sneller levering, goede prijs.

zeer goed

fijn en duidelijk contact

Goed produkt, snelle en correcte levering

Zie bovenstaand

Matig

De bestelling op zich verliep helemaal goed, geen opmerkingen hierover. Ook prijstechnisch gezien klopt het allemaal. Wat mij tegen viel is dat men, toen ik de bestelling op kwam halen, mij gewoon buiten voor de deur liet wachten terwijl de bestelling opgezocht werd. Dit duurde niet vreselijk lang maar een klant buiten voor de deur laten wachten vind ik niet kunnen! Ik beveel deze leverancier wel aan maar heb dus wel bedenkingen.

Netjes verpakt en snel geleverd

De bestelde producten kwamen netjes volgens de aangegeven tijden binnen, goede prijs, ga hier zeker vaker bestellen

Super! en een fijne snelle service

Een goed advies was noodzakelijk voor een bepaalde toepassing van smeermiddelen. Na een telefoon gesprek kwamen wij al snel tot een goed product en snel geleverd!

het is goed en zeer correcte tijd geleverd, prijs ook goed .

Zeer vlugge levering en top servies.

goede TSL olie

ik heb TSL olie gekocht deze olie is goed en iets goedkoper dan bij de concurrent ik bestel het volgende keer zo weer deze TSL olie de auto doet het hier goed op en ik heb ook 60CL in de versnellingsbak gedaan en dat kon je tegelijk al merken na 10 minuten schakelde de auto veel soepeler

Lage prijzen, snelle levering

Ik bestel regelmatig olie bij oliehandel.nl ik vind de prijzen meer dan redelijk en de service top!!!

Altijd perfect

prettig bedrijf

Prima service en leveringen

Zoals altijd, helemaal top.

Perfecte service

Ik ben al een aantal jaren klant en dat was dus altijd al naar volle tevredenheid. Recent was er echter iets mis gegaan tijdens het transport waardoor ik een doos doordrenkt met olie thuis kreeg (er had wat gelekt). Toen ik hierover belde, werd er meteen een nieuwe zending opgestuurd, het reeds geleverde spul mocht ik houden. Binnen 24 uur was de nieuwe zending er. Door dit soort service houd je mij als klant, top !

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit

altijd tevreden

altijd goed geregeld.