Goed geleverd

De olie die ik besteld had was niet op voorraad, dit stond ook wel op de site aangegeven. Maar het werd toch nog bezorgd na 3 dagen

Prima ervaring

Netjes afgeleverd, order kon zelfs nog aangevuld worden nadat de order al geplaatst was.

Correct en snel

Topproduct

Snel geleverd, goede kwaliteit/prijs verhouding

Olie snel geleverd, op de juiste plek en goede kwaliteit/prijs verhouding. Factuur ontvangen via mail. Wilde graag mailadres wijzigen. Ook dit was binnen een dag geregeld. Prima service!

Ruim assortiment, duidelijke site. Vlotte levering en scherpe prijzen

Snel en ze doen wat ze beloven

heel prettig

Top en snelle service

Snel en exact de speciale olie die ik hebben moet ivm garantie en voor een nette prijs

Gesmeerd

Goed assortiment en snelle levering

Super service!

Altijd snel reactie en goed advies

Correct en snel geleverd

Snelle levering en prima product

12 liter Shell olie besteld en de volgende dag al in huis. Top

gewoon goed.

gewoon goed..

Keurig op tijd binnen

Producten voor een goede prijs

Goede prijs en zeer snel in huis

top

ik krijg wat ik wil

gewoon goed, zoals het hoort.

gewoon prima afgehandeld

snelle en korrekte aflevering van de bestelde goederen.

Uistekende service en snelle levering!

Uistekende service en snelle levering!

Ruim assortiment van kwaliteitsproducten met kwantumkorting

Slim opgezette overzichtelijke zeer functionele site. Ruim assortiment van alleen maar kwaliteitsproducten. Kwantumkorting ook voor de particulier. Prima leertijd. Goede contactmogelijkheden.

Top aanrader

Keurig verpakt,snel geleverd producten zijn zoals omschreven top kwaliteit.

Gewoonweg goed

Vriendelijk, snel, behulpzaam, groot assortiment.

Zeer goede ervaring!!

Goede bedrijf afspraak is afspraak

Eerlijke prijzen van product zijn van zeer goede kwaliteit vandaag besteld morgen in huis

gewoon even olie halen is lastig

Prettig bedrijf. Helaas hebben ze het lastig gemaakt voor de klant om gewoon even olie te kopen. Ik combineerde het vaak met andere inkopen. Als ik in de buurt was en ik bedacht me dat ik ook nog olie of dergelijke nodig had en dan liep ik er even binnen om dat te kopen. Dat kan nu niet meer. Je moet eerst online bestellen en dan 1,5 uur wachten voordat je het op kunt halen. Ik snap wel dat dat voor hen makkelijker is maar als klant ben ik daar niet blij mee. Het voelt toch alsof de service achteruit gaat. jammer. Kijk, als nou heel nederland daar binnenloopt, maar het zijn denk ik toch de lokale klanten die dit als een gemak ervaarden. Dat zijn ook de mensen die bij de supermarkt boodschappen doen en dan meteen even naar de oliehandel gaan. Jammer dat ze juist voor DIE klanten de service verminderen.

Goed, maar traag in levering

Bestelling goed ontvangen alleen was de levertijd uitgesteld en duurde erg lang voor het bezirgd werd, had de olie nodig en heb deze nog elders besteld, die wel snel geleverd hebben.

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello