Snel en alles was tip top

Ik koos voor deze firma omdat de meneer aan de telefoon helemaal naar het magazijn was gegaan om iets na te kijken voor mij. Hele fijne persoonlijke service

Snelle levering goed product

Tijdige en volledige levering. Prima!

Producten volledig, snel en op tijd geleverd!

Probleemloze en snelle afhandeling.

Behulpzaam in aanvullende benodigdheden

Voor de aanschaf van verzinkbare kikkers gesproken over een benodigde drainage die niet op de website te vinden was. Die is dezelfde dag toegevoegd en werd het mogelijk alles in 1 bestelling te doen. Wel na 1 week gebeld wanneer de bestelling geleverd zou worden. Toevallig die dag verstuurd en na 1.5 week ontvangen. Prima! Was trouwens ook de goedkoopste online winkel vd producten en dat is zeker fijn. Prima webwinkel dus kom er zeker terug.

Super snel geleverd

Keurig verpakt en snel

Bestelling prima ontvangen.

Duidelijke webshop, artikel ontvangen zoals beloofd

correct

verzending is goed verzorgd. Ik mis nadrukkelijk pluggen voor de schroeven in de muur. Dus totale product mist echt een belangrijk item.

Zeer snelle levering.

Duidelijke webshop met een goede prijs.

nette levering het goede product

Prima website, deugdelijke produkten en probleemloze levering.

Snelle levering en goede prijzen

Een Victron Cerbo GX MKII was mijn eerste bestelling, maar zeker niet mijn laatste. Top. Ga vooral zo door!

Snel geleverd, goede producten.

Goede snelle levering

Goed verpakt, zodat het niet stuk gaat. 1 minpunt in de beschrijving kan je niet vinden wat de beste sonar is

Goed product en snel geleverd

Duidelijke webshop en goede service

Een winkel met een groot assortiment en snelle service.

Ik had in mijn enthousiasme bij de uitgebreide bestelling ook nog de verkeerde lamp fittingen besteld. Snel terug gestuurd en even een begeleidende mail erbij. Met twee dagen geregeld. Nog bedankt Nautic Gear.

Leuke webshop met goed assortiment, mooie prijzen. Besteld artikel snel geleverd

Ik had een gek plugje nodig. Nautic Gear had het zelf op voorraad. De volgende dag was het al in huis... Bizar snel want ik heb de bestelling vroeg in de avond gedaan...

Vinden - bestellen - ontvangen.

Een zeer betrouwbare webwinkel met een uitgebreid assortiment. Bestellingen worden uiterst snel afgeleverd.

Geweldig bedrijf

Altijd goed verzorgd

Snelle levering. De leveringen zijn altijd volgens afspraak.

Is mijn eerste bezoek aan Nautic Gear en precies wat ik verwachte.

Duidelijke website snelle levering.

Wat je bestelt krijg je netjes op tijd

Een man een man. Een woord een woord

Super snelle levering van scheepsboiler Toppie nautic gear

Via website besteld, een duidelijke website

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal