Goede en vriendelijke service. Snel geleverd. Echt top.

Zeer vriendelijk. En correct.

Prima ervaring

Heb al meer bij hen besteld en het gaat altijd goed. Ze hebben veel in voorraad en er wordt dus snel geleverd voor een goede prijs.

Goede communicatie via mail en zeer snel vanuit Nederland naar Spanje geleverd binnen 5 dagen top

DTS...Duidelijk, Transparant en Snel

Ik was onbekend met Nautic Gear maar had een accubak nodig voor de elektronische lier op mijn trailer. Op internet gezocht en kwam o.a. uit bij Nautic Gear. Na de info gelezen te hebben telefonisch contact gezocht waar ik vriendelijk, accuraat en snel werd geholpen en mijn betaling /bestelling kon doen. Twee dagen later bestelling keurig verpakt in huis. Dit adres is goed om te weten en anderen te adviseren.

Prettig verloop

Goed meegedacht toen bleek dat 1 van de drie bestelde items niet meer geleverd kon worden. Ronduit prettig verloop.

Snelle levering.

Vlot geleverd

Prima product

Zeer goede service

Goede service en altijd de scherpste prijs !

Een tevreden klant, met een te melden minpuntje.

Dit is mijn tweede aankoop bij Nautic Gear sinds de aanschaf van mijn boot. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de producten en de service, en ik zal hier in de toekomst zeker vaker bestellen. De verzending was snel en de producten werden goed verpakt geleverd. Er is echter één klein aandachtspuntje bij mijn laatste bestelling. Bij de levering van de petroleumkachel, de Parel TC84100N, bleek dat er een onderdeeltje ontbrak, namelijk het handvat. Hoewel dit hoogstwaarschijnlijk een productiefout is en niet te wijten aan Nautic Gear, is het toch jammer omdat dit voor wat ongemak zorgt. Ik hoop dat dit eenvoudig opgelost kan worden. Al met al blijf ik een tevreden klant en raad ik Nautic Gear aan iedereen aan die op zoek is naar kwaliteitsproducten voor hun boot.

Het waren twee aluminium anodes daar kan weinig mee misgaan

Helemaal top

Helemaal goed en op tijd bedankt

Correcte afhandeling

Positief, juiste product en een snelle levering

Goeie webwinkel

Bestelling plaatsen was makkelijk, de website duidelijk en de levering naar wens.

Altijd al goed geweest en is het nog altijd.

Altijd een snelle bezorging, top klantenservice wat alles tot op de bodem voor je uitzoekt.

Goed product, goede prijs

Duidelijk product omschrijving en snel geleverd in goede verpakking. Tegen een zeer scherpe prijs.

Stabiel goed als altijd

Antifouling besteld en laten leveren. Meestal haal ik het op maar nu laten leveren thuis. Goed verpakt. Prima geleverd.

Hebben een gewillig oor voor problemen en proberen deze op tee lossen.

Goed en snel

Filter besteld binnen 2 dagen in huis. Top

Prima service!

Prima service, ook als er iets niet goed gaat in ligistiek. Soepel gecorrigeerd.

Correct geadviseerd en geholpen

Ik ben goed geadviseerd en snel geholpen

Ik ben er heel blij mee

Ik vind dit heel leuk van het scheepsbel touwtje Ik heb die aan deze aan mijn sleutelbos gehangen,zo dat ik snel mijn sleutels vind

Kleine onderdeeltjes besteld. Hadden ook best als briefpost kunnen worden verzonden.

Helemaal prima

Correcte prijzen, snelle levering en duidelijke communicatie.

Nautic Gear doen wat zij beloven

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal