Top aanbod, bestellen, op voorraad. Bericht verwerkt en artikel ophalen.

Snelle levering en prima prijs

Prima Bedrijf!

Snel geleverd volgens verwachting, nog een vraag na de levering werd telefonisch prima opgelost.

Makkelijk bestellen en vlot geleverd.

Makkelijk bestellen en vlot geleverd. En de prijzen zijn redelijk.

Zeer tevreden over levering en product

De door mij bestelde Oil extractor 6 liter was snel geleverd en het product was heel goed. Ik had water bij de olie in het carter van mijn bootmotor en heb met deze pomp het geheel, via peilstok opening, eruit kunnen pompen. Ik heb dit zonder eerst de motor te laten draaien, voor de olie te verwarmen, gedaan maar ook de koude wat dikkere olie is er in z'n geheel uitgekomen zonder me in 't zweet te moeten pompen. Kunt deze pomp ook voor andere vloeistoffen gebruiken en de 4 maten bijgeleverde slangen zijn ook prime. Motortje draait weer met verse olie. Ik zeg super !!

Snel en netjes

Keurig binnen afgesproken tijd geleverd. Netjes verpakt.

Snel bezorgd, en manco meteen afgehandeld en bezorgd.

Perfect !!

Duidelijk...snel en gemakkelijk bestellen !! Meteen reactie , en hoe het verder gaat. Volgende dag al bezorgd . Nautic Gear, SUPER ! Zullen hier zeker vaker bestellen !

Altijd snelle en correcte levering

Makkelijk bestellen, snelle levering

kwaliteit

Spullen en support is er prima. verstand van zaken!

Heel goede ervaring.

Al meer besteld bij Nautic Gear, en ben zeer tevreden over de snelle levering.

Goed en snel

Goed en snel

Terugbetaling biminitop

We hadden een biminitop gekocht, deze was te klein. Teruggestuurd en een grotere besteld. Zeer tevreden over de service en terugbetaling. Zeer vlot online contact. Aanrader!

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Prima geregeld

Regelmatig wat besteld. Klopt altijd

Prima e snelle service.

Bij de geplaatste bestelling voldeed een slang niet aan de vereiste.Heb een berichtje gestuurd de volgende dag werd de goede slang al opgestuurd.SUPER!!!

Bestellen en direct geleverd! Top!!! Zeker als je de boot aan het schoonmaken en nog net ff wat nodig hebt.

keurig op tijd geleverd

geleverd conform afspraak, prima

Simpel bestellen, snel geleverd

Simpel bestellen, snel geleverd

Nautic Gear voldoet aan mijn verwachtingen.

Nautic Gear werd mij aanbevolen door de X-Yachts dealer Nederland. Het aanbod van Nautic Gear is groot en wat ik nodig had kon geleverd worden. Wel met enige vertraging omdat ik meer exemplaren nodig had dan er op dat moment op voorraad waren. Nautic Gear heeft mij per mail op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering en verwachte levertijd. Ook boden zij aan om hetgeen wel op voorraad was al uit te leveren en de rest van mijn bestelling als een nalevering te laten bezorgen. Goede service.

Overzichtelijke website en snelle leverering

Elektromotor besteld. Netjes, vlug geleverd, goed verpakt.

Elektromotor besteld. Netjes, vlug geleverd, goed verpakt.

Zeer snelle levering

Wat ik al zei!