Top bedrijf met zeer snelle en goede levering

Zondagavond 4 speakers met led verlichting van Fusion besteld en maandag al geleverd. Top geluid en mooie goed werkende ledverlichting. Wij zijn zeer tevreden.

Zeer positief

Communicatie loopt erg goed over de bestelde goederen. Tevens voor advies is NG een goed adres.

Fijne website en snelle levering

Ik heb simpel de zaken gevonden op de website welke ik zocht en met een snelle service had ik het snel in huis.

Snelle en adequate aflevering van gewenste product en goede administratieve afhandeling.

Snelle levering, goed materiaal

Mijn bestelling van een Wema brandstoftank vlotter en meter werd snel geleverd. De vlotter en meter waren snel te monteren en aan te sluiten, alleen de bijbestelde verloopring paste niet op de meter helaas, dus klein minpuntje.

Zeer tevreden ‘s avonds besteld volgende morgen in hui

Snel en volgens verwachting

Van Batavia een dekwaspomp en schrobber gekocht. Tot nu toe prima. ( een batterij wel erg snel leeg).

Zeer snelle levering

Snelle levering en concurrerende prijzen

Prima service en snelle levering.

Mooi product , snelle levering

Mooi en degelijk product. Snelle levering

Goed en snel

Makkelijk bestellen

Reddingsvest opgehaald en snel gepast

Als je bijna zeker weet dat je het goede product hebt gekozen is het toch fijn om het even te passen. Het Baltic reddingsvest dat ik zocht is tegen mooie prijs beschikbaar bij Nautic Gear en afhalen kan ook. Na telefonisch overleg was passen ter plekke geen probleem. Zeer tevreden over het vest en de service.

Erg tevreden. Zeer vlotte levering.

Levering volgens afspraak

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Keurig geleverd

Koelkast besteld en een paar dagen later geleverd, al de tweede keer en altijd keurig

Zeer goede service en snelheid

Marifoon laten programmeren voor alleen de verzendkosten en bestellingen liggen de volgende dag in huis. En het contact is zeer vriendelijk. Voor iedereen een aanrader.

Mooi assortiment, scherpe prijzen, snelle levering en top service!

De pomp deed het helemaal niet.

De pomp zoog geen vacuüm zoals er verwacht werd.

Helemaal ome

Bestelling werd correct en tijdig geleverd

Snelle levering, goed verpakt.

Gezien mijnleeftijd ben ik niet thuis in de wereld van bestellen, via internet. Maar de snelle en correcte levering verbaasde mij.

Goede en snelle service

Bestelling snel en goed geleverd

In een woord “superservice”

Had een servies besteld waarvan 2 borden beschadigd waren, na een telefoontje en het opsturen van foto’s van de beschadigde borden kreeg ik binnen een week 2 nieuwe borden toegestuurd zonder enige kosten, kijk, dat noem ik nou service, Nautic Gear, gewoon een top zaak. Heb ondertussen nog andere bestellingen gedaan, aantrekkelijke prijs en snelle levering, ga zo door.

Goede service.

Twee jaar geleden een boegschroef gekocht, door omstandigheden kon ik die nu pas inbouwen. Echter de turbine buis bleek te kort. Een langere besteld en ik kon zo de te korte buis inleveren en kreeg daar het geld voor terug. Top geregeld.

Zeer tevreden, alles correct

Snel geleverd en prima produkt

Zoals altijd is de bestelling correct geleverd en super snel. Een voorbeeld voor menig bedrijf.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal