Wij hadden onze auto verzekerd bij All-secure, nu is All-secure verder gegaan als Allianz Direct. Nu hebben wij onze rekening netjes betaald bij All-secure aan het eind van de maand ( net als ieder andere maand). Toen is het geld terug gestort omdat ze zijn overgegaan. Toen we dit zagen, hebben we op de 6e gelijk geld overgemaakt naar Allianz Direct. Omdat wij ‘ te laat’ waren hebben ze het geld terug gestort en ons als wanbetaler opgegeven. Gebeld met Allianz en ze willen er gewoon niks aan doen! Nu kunnen we onze auto nergens meer verzekeren. Ik vind dit de slechtste verzekeringsmaatschappij die er is! Mocht je bij Allianz Direct zitten, stap alsjeblieft gelijk over!!! Het ergste is nog dat ik zoveel dezelfde klachten lees en dat het ‘ons’ probleem is. Echt wat een pleuris bedrijf. Allianz neemt all secure over maar verliest helft van de klanten omdat ze enorm slechte service bieden.
Er is jongstleden tegen mijn auto aan gereden waardoor er schade aan de bumper was ontstaan. Gelukkig was dit een zeer correct persoon en deze heeft zich netjes bij mij gemeld met de mededeling dat er schade aan mijn auto was ontstaan. Hierop hebben we een afspraak gemaakt om de papieren in te vullen aangezien ik een afspraak had staan welke ik niet kon verzetten. Ik heb na ruim een uur in de wacht te hebben gestaan eindelijk iemand gesproken die deze melding in hun systeem hebben gezet. Eenmaal de papieren in orde en opgestuurd kreeg ik een email met de mededeling dat deze schade niet zou worden vergoed omdat ik hier niet voor verzekerd was. (Euh, maar dat wist ik al maar ben ook niet de schuldige..... ik ben de gedupeerde!!!). Toch maar eens "even" bellen met Allianz Direct om te vragen hoe of wat.... Nou, dat "Direct" mag je weghalen want heb ruim 2uur in de wacht gestaan waarbij de verbinding meerdere keren werd verbroken. Uiteindelijk toch iemand aan de lijn gekregen en ook deze wist mij te vertellen dat ik voor deze schade niet verzekerd was. Ik moest maar even contact opnemen met de verzekering van de tegenpartij. Oh, en nadat ik meldde dat ik ruim 2 uur in de wacht had gestaan werd ik voor leugenaar uitgemaakt, want dat kon maximaal een half uur zijn! Kom op zeg!!! Een half uur in de wacht?!?!? WTF??? Dat is echt NOT DONE in mijn optiek!!! Uiteindelijk heeft de schadehersteller als tussenpersoon gefungeerd en contact gehad met de verzekering van de tegenpartij. Nadien nog een aantal mail ontvangen van Allianz Direct met wederom de mededeling dat deze schade niet binnen het dekkingsgebied lag van mijn verzekering. Ik heb de verzekering van beide auto's bij Allianz Direct gestopt en ben overgegaan naar een ander. Nu All-risk verzekerd en nog eens 3euro per maand goedkoper ook :). Wat een enorme aanfluiting is Allianz Direct zeg!!! Wel iedere maand kunnen innen, maar zodra een cliënt vragen of een probleem heeft geven ze geen gehoor!
Neem geen verzekering bij Allianz Direct. Ook ik probeerde mijn verzekering te betalen maar door een "intern probleem" bij Allianz Direct lukte dit niet. Zij schreven me automatisch uit voor de verzekering, ook al heb ik meer dan 5 keer gebeld en gechat. Medewerkers staan je te woord, maar hebben geen inzicht in eerdere telefoongesprekken. Ze leggen vervolgens het probleem bij de klant zelf en sturen nog een onbekende rekening (zonder factuur) tot wanneer je wel verzekerd was, ook al hebben ze je al uitgeschreven. Er klopt helemaal niets van en bij de klantenservice denken ze totaal niet mee met de klant.
More than 30 minutes on the phone to report window damage. When I spoke English the connection was “lost”. Don’t get this insurance.
Slecht bedrijf! Allianz Direct heeft een intern probleem, waardoor mijn rekening niet gewijzigd wordt. Heb al 4x mijn rekening bij hen gewijzigd (oude bestaat niet meer) en nu hebben zij mijn rekening stopgezet, omdat ik niet betaald heb. Had eerder nog aangeboden om per direct te betalen, maar dat mocht niet. Het moest automatische incasso zijn. Nu geeft Allianz Direct mij de schuld, terwijl door hun intern probleem het geld niet afgeschreven is. Ik heb 4x contact met hen opgenomen en elke keer mijn best gedaan om alles te betalen, maar nu heb ik geen verzekering meer. Het ergste is nog dat ik niet eerder een nieuwe verzekering bij iemand anders kan afsluiten dan dat er onderzoek is gedaan. Nieuwe verzekeraars zijn bang dat ik een wanbetaler ben, terwijl ik het geld heb en graag wil betalen! Alleen Allianz Direct heeft het niet goed voor elkaar en schuift de schuld nu af bij mij..
Slechte bereikbaarheid: chatbox geen reactie. E-mail geen reactie, Telefonisch langer dan 30 min aan de lijn, geen reactie. Ik las al vele negatieve recensies, dit bevestigt het. Tijd om zo snel mogelijk over te stappen. Hopelijk loopt dat wel sneller en gemakkelijker. En dan nog het volgende op de site plaatsen: "Klanten van Independer beoordelen onze woonverzekeringen gemiddeld met een 8.4 (694 reviews)". Pas dat eens aan en vertel ons de waarheid. Nu gaat het veel slechter met jullie, een gemiddelde van 5,4!
Wat een ramp. Telefonisch onbereikbaar! Via chat niet bereikbaar. Twee accounts van mij in omloop door de fusie denk ik. Een auto in de verzekering niet eens meer terug te vinden. Echt vreselijk.
Wat een verschrikkelijke verzekeringsmaatschappij. Ben nu al weken bezig met een probleem m.b.t inloggen op Allianz Direct. Dit lukt niet. Het probleem is verstuurd naar het hoofdkantoor om het op te lossen. 3 weken later nog steeds niets opgelost en krijgt ook niks te horen. Vervolgens weer contact opgezocht. Komt er een Maya op de chat en vraagt wat ze voor mij kan doen, wordt ik compleet genegeerd en wordt de chat opeens afgesloten. En dan hebben we het nog niet over de achterlijke wachttijden van 45 minuten of langer. Echt waar, ga nooit naar deze verschrikkelijke onkundige amateurs.
Verhuisd en auto verkocht. Doorgegeven midden vorig jaar. Bevestiging van nieuwe gegevens via mail ontvangen. Prima zou je denken, tot de aanmaningen op het oude adres binnenkwamen. Weer in de telefoon geklommen. Vrijwaringsbewijs toegestuurd. Zou zelfs geld retour krijgen van ze. Maar nee hoor, een paar maanden later weer op het oude adres een aanmaning en en het dreigement om aangemeld te worden bij het CIS. Lekker dan. Tijden in de wacht gehangen om vervolgens iemand aan de lijn te krijgen die me wist te vertellen dat het telefoonnummer en de gegevens onder aan de brief van een helemaal ander bedrijf zouden zijn. Wel een een bedrijf wat toevallig dezelfde naam draagt, maar toch waren zij het niet... Ofwel, niet geholpen en het enige antwoord wat ik kreeg is het standaard klantenservice-antwoord; sorry mevrouw, ik kan u helaas niet verder helpen en een leidinggevende kunt u ook niet spreken. Op de chat via de website wordt je ook in de wacht gezet. Wat een waardeloos bedrijf. Ik heb er nog een reisverzekering lopen, maar die haal ik er nu ook weg. Hoe ik dit verder moet oplossen weet ik niet. Alvast niet met hulp van deze s%$^&$s.
Denk goed na voor je een verzekering afsluit bij Allianz! Als je een verzekering afsluit bij Allianz en er gaat niets mis, dan is het een prima verzekeringsmaatschappij......totdat je ze nodig hebt! Hier zie je over het algemeen reviews van klanten die een beroep op hun verzekering hebben gedaan
Lange wachtijden aan de telefoon, communiceren met verkeerde schadenummers, vragen documenten op te sturen naar niet bestaande email adressen. lossen een schade simpel op door een 50/50 deal aan te bieden, terwijl er iemand anders schuldig is! "Het is lastig te beoordelen meneer..." Beloven meerdere keren door te verbinden met een klachtenafdeling...die na uren aan de lijn niet telefonisch bereikbaar blijkt te zijn. Meer dan 10 jaar klant...tot deze eerste ervaring met een schade. Denk goed na voor je een verzekering afsluit bij Allianz, er zijn genoeg andere aanbieders die wel bereikbaar zijn, hun administratie op orde hebben, en voor vergelijkbare prijzen.
Volgens mij is de overgang van Allsecure naar Allianz niet zo soepel verlopen... Wat een verschrikkelijk bedrijf. Na twee keer in de wacht te staan, wordt je er uitgegooid. Op de chat reageren ze niet. Vervolgens word je gebeld door iemand die er echt niks van begrijpt en ook nauwelijks Nederlands spreekt. Verwijzing van de ene afdeling naar de andere afdeling, oftewel van het kastje naar de muur. Zodra ik kan overstappen, zal ik dat direct doen.
nav verleningsvoorstel autoverzekering wilde ik de verzekering aanpassen. -ik kon nergens online vinden hoe ik verzekerd was, alleen het verlengingsvoorstel stond in mijn account en een bedrag. In mijn geval was het niet mogelijk online iets aan te passen. -Inmiddels besloten de verzekering maar op te zeggen gezien gebrek aan vertrouwen. Er is geen email adres om dit te doen. -klantenservice gebeld: na 30 min opgegeven. Via chat de verzekering kunnen beëindigen (tenminste dat denk ik). Ik zou binnen 24 uur bevestiging via mail krijgen. Niets ontvangen, wel de volgende dag een aanbieding voor een gratis zomercheck van allianz direct -na 2 dagen probeer ik te achterhalen wat de status van mijn verzekering is. sta nu een uur in de wacht bij de chat (eerste poging na 40 min eruit gegooid en maar gebeld met telefoon op speaker (nu 20 min) om te vragen wat de status van mijn verzekering is. -uit verveling en chagrijn inmiddels deze review geschreven tijdens het wachten. -Uiteindelijk na +/- een uurtje bevestiging, opzegging is per gewenste datum. Maar ik kan geen bevestiging krijgen en krijg een email op de datum van de opzegging. -Totaal 3 uur besteed om de verzekering op te zeggen, gelukkig geen schade gehad tijdens de verzekerde periode, dat lijkt me helemaal een gruwel bij deze verzekeraar. Blijf alsjeblieft weg bij deze verzekeraar.
Zo traag allemaal bij Allianz klantenservice, schade formulier per post niet binnengekomen toen telefonisch wel geholpen om het aan te melden. Echter 4 telefoontjes gehad in 2 maand tijd elke een bericht doorgezet naar behandelaar echter geen terugkoppeling verbinding wordt door de medewerkers verbroken belachelijk voor woorden je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Aanmelden wordt je geholpen wanneer je je schade wilt claimen wil niks lukken geen woorden voor hoe slecht de service is.
waardeloos
We created our house insurance with them. They sent us emails to establish our payment. ALL of those emails ended up in spam mail. Eventually, they canceled our insurance without even calling us or anything! We thought that that money would have been taken from our bank account automatically! When I tried to contact them through their live chat, the lady only kept saying that they will not renew the insurance and that is their policy and she was very rude! I have tried to make a complaint on their website but I could not find the website with the link that the lady gave me: You can send a complaint to [email protected]
Bij Allianz Direct is iemand pas verzekerd als de email met ideal link wordt betaald. Indien deze wordt gemist (SPAM) zoals bij mij het geval was gebeurt het volgende: - Chat contact: "ik heb nog geen groene kaart gekregen. Antwoord: prima, we kijken wat er aan de hand is". Nooit meer iets gehoord van hun. Ik heb 2x contact gehad. - Online is niet te zien dat er nog betaald moet worden, nergens een betaallink te vinden of een melding dat er iets aan de hand is. - Resultaat: brief van de RDW dat de auto niet verzekerd is en 2 dagen zonder verzekering rond gereden. - Weer chat contact: "we kunnen je geen nieuwe betaallink sturen. We kunnen je niet verzekeren omdat je te lang niet verzekerd bent geweest"...... Conclusie: - je moet goed nederlands beheersen, zodat je begrijpt dat als er ergens staat 'aangevraagd', de verzekering niet rond is en na 25 dagen rij je onverzekerd rond! - je moet dus echt niet de eerste betaal mail missen want je krijgt geen reminder, seintje bij chat support of melding op je online account dat er iets aan de hand is. - de chat support verteld je ook niet dat er iets fout zit. Ook bij herhaaldelijk contact. Weg blijven bij die club. Bij een andere verzekering binnen 5 minuten een verzekering geregeld. Daar betaal ik dan graag 3€ extra per maand voor.
Kijk uit! Ik had een verzekering via Independer afgesloten bij Allianz Direct. Zij zouden mijn oude verzekering opzeggen. Nu heb ik maanden lang 2 verzekeringen betaald. Na contact opgenomen te hebben krijg ik geen geld terug, ondanks dat ik Independer ook nog contact heb laten opnemen en is mijn verzekering nu nog steeds niet beëindigd. Kijk dus heel goed uit als je hier je wil laten verzekeren.
De eerste die ik bel over een verlenings voorstel van een autoverzekering en vraag over niet vergoede ruitschade geeft aan dat ruitschade niet vergoed wordt als bijvoorbeeld een hert op je voorruit en auto beland, ze geeft aan dat alleen de blikschade wordt vergoed. Nadat ze hulp vraagt bij een collega zegt ze dat het wel wordt vergoed maar dat de auto dan naar twee verschillende garages moet, 1 keer naar een gewoon herstel bedrijf en 1 keer naar een ruitschade bedrijf, omdat het niet vergoed zou worden als de ruitschade bij een door hun gekozen schade bedrijf wordt gemaakt. Nadat ze het nog een keer navraagt komt ze tot de conclusie dat het gewoon wordt vergoed alleen niet als de ruitschade niet past bij de blikschade, bijv. een sterretje op een hele andere plek dan de blikschade. Daarbij geeft ze aan: 'Oh eigenlijk snap ik het nu ook pas eindelijk, sorry'. SORRY? IK HING EEN UUR AAN DE TELEFOON WAT IN 5 MINUTEN BIJ EEN PERSOON MET KENNIS DUIDELIJK WAS GEWEEST. Daarna spreek ik iemand die tot twee keer niet goed kijkt en twee keer dus een collega moet inschakelen, en daarna bij mij terug komt om te vertellen dat het toch wel klopt maar ze niet goed keek.. Daarbij raad ze mij af om een rechtsbijstand verzekering erbij te houden, volgens haar is dit hetzelfde als wat al in het allrisc pakket zit. NIET DUS want daar krijg je helemaal geen juridische hulp en binnen rechtsbijstand wel. En daarnaast geeft weer een andere collega aan dat ook een inzittende verzekering onzin is, wanneer ik deze wil afsluiten, want he dat komt toch nooit voor, zegt hij. ONZIN
Sluiten zomaar de verzekering af. Toen het allsercure was was alles veel beter. Wel diverse mails ontvangen maar de mogelijkheid tot betalen was er niet. Een waardeloze online omgeving waar niks over een betaling is te vinden.
Voor de zoveelste keer ellende met de slechtste verzekeringsmaatschappij ooit. De premie is betaald met iDeal en dat is bevestigd door . Notabene een dag voor de Pasen gooi je de auto uit de verzekering omdat het intern bij jullie een zooitje is. Telefonisch niet bereikbaar, betalingen niet verwerken maar wel reclame maken dat je zo snel bent. Wat een drama bedrijf. Zo snel mogelijk weg bij All Secure.
Je krijgt een mail met als onderwerp slecht nieuws als de autoverzekering is opgezegd nadat mijn vader is overleden jullie verdienen helemaal geen sterren 😡😡😡
Ben met gierende banden weggegaan na de afwikkeling van een schade die niet mijn schuld was op mijn all risk verzekering. Je moet overal achteraan bellen. De klantenservice is heel slecht bereikbaar en slecht getraind en alles duurt eeuwen omdat je van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Dikke nee!
Als een medewerker van een bedrijf mij op een belerende toon te woord staat vind ik dat heel vervelend. Als dit een medewerker van het customer care center is ben ik onaangenaam verrast. Is het doel van customer care center niet om de klant bij te staan ? Goed naar de vraagstelling te luisteren en niet meteen een toon aan te slaan waar niemand op zit te wachten . Nou die ervaring heb ik net ondergaan en ben daar niet blij mee .
Chat lijkt niet te functioneren, maar eigenlijk sta je gewoon een uur 'in de wacht'. Je krijgt hier echter niks van te zien, ook geen melding dat het druk is of iets dergelijks. Dan maar Whatsapp proberen, maar daar krijg je gewoon een automatisch bericht terug dat je ze momenteel niet via Whatsapp kunt bereiken, alleen via chat en bellen. Aangezien ze telefonisch niet bereikbaar zijn (nadat je je al het rambam gezocht hebt naar het telefoonnummer), geen e-mail accepteren, en je niet eenvoudig via je mijn account omgeving kunt opzeggen, is de enige manier om je verzekering te beëindigen via de chat. In 1 woord: Schandalig!
Coolsingel 139
3012 AG Rotterdam
Wij zijn de eerste auto- en woonverzekeraar met servicegaranties, die voortdurend worden herzien en aangepast aan marktomstandigheden en klantverwachtingen. Wij bieden onze verzekeringen aan tegen een scherpe premie, gecombineerd met innovatieve en waardevolle services. Net zoals je online een premie berekent, je gegevens aanpast in de portal, of belt met iemand van klantenservice; wij bieden directe hulp en service, 24 uur per dag, 7 dagen per week.