Na 3 kwartier! wachten de mededeling of ik even vlug wilde doen

Zeer lange wachttijd, die ook niet gemeld wordt. Stelde ik mijn 2e vraag over m'n nieuwe polis voorstel, of ik even alles in een zin wilde doen want dan konden ze vanavond terug bellen. Sorry, not, nu antwoord na 3 kwartier. En als het zo druk is, moet je misschien meer mensen inzetten.

onbereikbaar

Ben al 2 dagen bezig om op de een of andere manier in contact te komen. Mijn account werkt niet, Whatsapp functioneert niet. Mailadres klopt niet meer. Telefonisch onbereikbaar. Hopeloos!

Duidelijk en simpel

Duidelijk, simpel en online makkelijk verzekeren

geweldig

alles loopt goed

Onbereikbaar

Allsecur is telefonisch niet bereikbaar en wil niet dat je online opzegt. Zeer kinderachtig om dan de telefoon niet op te nemen.

Schade melden

Schade melden, via post. Na een week of ander half contact opgenomen met een medewerkster of mijn schade formulier was aangekomen.. Medewerkster kon dit eerst niet vinden, maar heeft mij wel verder kunnen helpen hierin.

Good car insurance

The response of Allsecur is very fast. The service is quite good.

Altijd deskundig en vlot geholpen

Altijd deskundig en vlot geholpen

Gemengd gevoel, de mens achter een bandje

Had lang geprobeerd met jullie klantenservice in contact te komen; werd een beetje depressief van dat treurige 'Er bellen meer klanten dan verwacht ..'-bandje én dat zogenaamd opgewekt deuntje. Kan die communicatieadviseur van jullie niet gauw iets anders bedenken? Of klopt het dat jullie de hele week door, -geheel onverwacht-, door meer klanten gebeld worden? Toen het na 6 pogingen tóch lukte, kreeg ik Bart aan de lijn. Een verademing, een écht mens die zich graag dienstbaar opstelde. Hij luisterde om te begrijpen, stelde uitstekende controlevragen, ..... nam de tijd en dacht met me mee. Hij onderkende mijn CBR-probleem en sympathiseerde zelfs met me. Bart kwam met een op maat gesneden oplossing en ging er nog eens persoonlijk achteraan. Dank je wel Bart, ik ken je niet maar bij Allsecur Allianz mogen ze blij met je zijn. Ik was dat wel. Je bent de reden dat ik niet teleurgesteld ben weggelopen. Luisteren Bart's bazen ook mee!

Insurance increase

My insurance was supposed to decrease after undamaged years, but it apparently increased. How disappointed!

Prima verzekering

Geen ervaring dus altijd goed

Snelle afhandeling bij schade

Positief

Makkelijk en overzichtelijk termijnen per maand. Tevens denken ze mee als de premie mogelijk goedkoper kan.

Simpel en efficient. En zo moet het.

Een goede prijs en 'n eenvoudige en tijdbesparende service. Bij auto wisselen geen probleem, gelijk weer gedekt tegen wederom 'n goede prijs. Kennisgeving gaat vaardig en tijdig.

Alles goed geregeld

Ik heb nog geen ervaring ik heb de verzekering nog niet nodig gehad

Er wordt geleverd wat er wordt beloofd, klasse!!

goede service staat bovenaan. kwaliteit en doen wat beloofd wordt en dat tegen een zeer scherpe prijs.

supper

lekker makkelijk

Toppers

Het personeel maakt het verschil! Samen de schouders eronder ondanks de enorme drukte en de aanstaande migratie voor het nieuwe ABS systeem

Top verzekering

Lage premie Geen eigen risico Gratis accessoires bij verzekering

Geweldig en goede verzekering

Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, snel en correct geholpen.

Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, snel en correct geholpen.

Alles goed geregeld

Je wordt op een prettige manier op de hoogte gehouden met eventuele wijzigingen.

Geen problemen mee.

Nu 1,5 jaar allsecure. Gewn problemen mee.

Coolsingel 139

3012 AG Rotterdam

088 - 548 50 00

Over Allianz Direct Nederland Autoverzekering

Wij zijn de eerste auto- en woonverzekeraar met servicegaranties, die voortdurend worden herzien en aangepast aan marktomstandigheden en klantverwachtingen. Wij bieden onze verzekeringen aan tegen een scherpe premie, gecombineerd met innovatieve en waardevolle services. Net zoals je online een premie berekent, je gegevens aanpast in de portal, of belt met iemand van klantenservice; wij bieden directe hulp en service, 24 uur per dag, 7 dagen per week.