Ga zo door

Top niets meer aan doen

Elk jaar duurder zonder reden.

Al jaren schadevrij maar toch een hogere premie.

Soepel en snel

Na mijn aanmelding was alles super snel geregeld.

Na een barst in mijn voorruit gelijk vervangen zonder moeilijkheden en kleine addertjes.

Duidelijk en snel

Gelukkig weinig schade, maar hagel schade vorigjaar zonder poespas opgelost.

Goed en makkelijk

Goed en makkelijk

Slechte afhandeling.

Na een melding van schade vrijwel geen reactie ontvangen of update van de afhandeling.

Te prijzig

Elke jaar ben ik steeds meer premie gaan betalen in plaats van minder.

Weinig transparantie in tarieven

Ik heb nog geen schades gehad, dus geen ervaring met de afhandeling hiervan gehad. Na schadevrije jaren is het compleet onduidelijk hoe de prijzen worden aangepast. Via de servicedesk komt hier een warrig verhaal over. Per saldo kijkt allsecur gewoon wat ze aan premie inkomsten nodig hebben en passen zo de prijzen aan. Dus na schadevrije jaren kan de premie gewoon stijgen. Dit is niet helder naar de consument toe. Ik wacht dit jaar nog af, maar wanneer na nog een schadevrij jaar de premie weer stijgt , stap ik over

Toppers

Alles goed gegaan

Terugval noclaim

Ik heb 26 schadevrije jaren en ben allrisk verzekerd. Nu heb ik een keer schade van €1000 en val 16 jaar terug. Dit kost mij dan €250 per jaar meer.

Ik rij schade vrij 3 jaar. Nu is mijn verzekering hoger geworden. Hoe kan dat?

Schade vrij rijden voor 3 jaar. Hoge verzekering betalen. Klopt niet.

Nog geen gebruik gemaakt van jullie diensten

De gratis zomer en wintercheck ben ik blij mee

Uitstekend!

Goede ervaring met Allsecur!

2 jaar

Ik ben echt tevreden .

fijne verzekering

het is een fijne verzekering als je vragen heb dan kannen ze gelijk antwoorden

Makkelijk je verzekering bijstellen

Elke dag je verzekering wijzigen. Ga je 2 dagen naar het buitenland en wil je pechhulp in het buitenland? Dan kan je dat voor 2 dagen verzekeren (je kan de pechhulp in buitenland zelf stopzetten als je weer thuis bent).

Het is ok

Een snelle verwerking

heb er geen ervaring mee.

Ik kan er niets van zeggen, Ik heb gelukkig nog geen aanrijding veroorzaakt of betrokken geweest.

Niet afwachten gewoon bellen

Zeer deskundigen medewerkers, klantvriendelijk

Ik word per mail over alles geïnformeerd. Allsecur app is ook perfect, zeer handig.

Prima ,geen problemen

Correct en eerlijk

Snel, makkelijk en eenvoudig

Zie eerdere reactie

Onmogelijk om telefonisch contact te verkrijgen, waardeloos!!!!

Slecht

Slechte verzekeringsmaatschappij

Als ik wist dat AllSecur een dochteronderneming is van Allianz had ik hier nooit een verzekering afgesloten.

Coolsingel 139

3012 AG Rotterdam

088 - 548 50 00

Over Allianz Direct Nederland Autoverzekering

Wij zijn de eerste auto- en woonverzekeraar met servicegaranties, die voortdurend worden herzien en aangepast aan marktomstandigheden en klantverwachtingen. Wij bieden onze verzekeringen aan tegen een scherpe premie, gecombineerd met innovatieve en waardevolle services. Net zoals je online een premie berekent, je gegevens aanpast in de portal, of belt met iemand van klantenservice; wij bieden directe hulp en service, 24 uur per dag, 7 dagen per week.