prima verzekering

en verzekering zonder poes pas en aanrader

Best goed

Nog geen pech gehad,wel korting

Snel, scherp, volledig

Alle klantcontact is snel, vriendelijk, to the point. Prijzen zijn prima. Reminders over mogelijkheden aanpassen polis ook heel fijn.

Tot nu toe perfect

Ik ben tot nu toe zeer tevreden over Allsecur omdat ik een andere auto bij de Toyota Dealer hebt gekocht en helaas een dag of 5 later al een steentje tegen de voorruit aan kreeg zodat ik meteen contact gezocht hebt met Allsecur en daar werd netjes voor mij een afspraak gemaakt bij de dichtstbijzijnde glashersteller waar ik twee dagen later al terecht kon, TOP! Het sterretje kon gelukkig gemaakt worden dat scheelt weer een nieuwe voorruit. Verder kan ik nog niet veel vertellen over Allsecur omdat ik daar nog maar pas bij aangesloten ben, dus vandaar die 4 sterren.

Mijn ervaring is seer slecht

Hallo Alle verzekeringen krijgen schaden vrij korting aantal jaren .ik ben 4jaren schade vrij mot ik per maand 8 euduurder primi betaalen?hoe kan dat?die mensen zaak wird leeg beroft.

Snel en goed

Eenvoudige procedure en goed voorwaarden waren belangrijk voor mij. Dit is allemaal uitgekomen.

Eindeloos goed

Prettig om vanachter mijn computer de verzekering af kon sluiten.

Ben ik de enige verzekerde die eens een nieuwe auto koopt?

Wat een gepruts. 5 nieuwe polissen, verschillende betaalverzoeken, 6 uur durende chat, onbekende Afschrijving van Mn rekening. Verschillende schadevrije jaren doorgekregen. Eigenhandig aanpassen eigen risico. Pffff.

incredibly bad, sad I cannot give 0 stars

All these reviews seem fake. I bet this will not get displayed. Why is it mandatory for a review to have name city and email? It is like you do not want to be reviewed.

waardeloos bedrijf raden aan je auto elders te verzekeren als ze iets niet kunnen vinden.

Mijn auto is 4 jaar verzekerd bij All secur, nu een nieuwe waarvan ze geen data terug krijgen van de RDW, doodleuk aan de telefoon wordt gezegd dat ik maar elders moet verzekeren. Wat een sukkels

Als je Allsecur, voor wat dan ook nodig hebt, ze staan altijd voor je klaar.

Ik heb 1 keer een aanrijding gehad vrij heftig - mijn "schuld". Een telefoontje en alles werd perfect geregeld. Vriendelijk en vol begrip. De auto werd opgehaald en naar de garage gebracht. Mijn man en ik werden naar huis gebracht. We kregen tot onze eigen auto her-steld was een leenauto. Alle schade van ons en die van het slachtoffer werden netjes vergoed. Alle lof.

mijn erwaring is een zijn

snel een goed doudelijk informatie over werzekering, gezeilike gesprek

Slecht

Slecht omdat ik een verzekering wilde afsluiten en werd niet geaccepteerd vanweg het model

Prima geregeld

Simpel snel en goed verzekerd! Aanrader!

Niet duur, geen gezeur.

Bij schade wordt er zonder mankeren uitbetaalt.

Prima.

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Gewoon goed!

Gewoon goed!

Snel duidelijk

Goed nooit geen probleem wat je ook vraag

Snel en goed verzekerd!

Ik werd snel geholpen, duidelijke info en makkelijke manier van on gang zetten.

Snel autoverzekering afsluiten

Mijn ervaring, komt pas aan de orde als ik aanspraak moet maken op mijn verzekering. Op dit moment ging alles goed.

Makkelijk afgesloten, goede voorwaarden en juiste prijs..

Zie boven

maken waar wat ze zeggen

Goede ervaring met deze autoverzekering. Na een ongelukje zonder problemen de schade kunnen laten repareren. Heel fijn!

Zojuist een verzekering afgesloten, dus nog geen ervaring

Geen ervaring

Tot nu toe gewoon goed!

Alles is duidelijk en wordt met je gecommuniceerd. Iets wat ik heel fijn en belangrijk vind!

Bij Allsecur kun je ALTIJD terecht !

Vanwege een miskoop met m'n vorige auto (5 maanden gehad) moest ik dus weer op zoek naar een andere. Na 3 weken zoeken eindelijk wat anders gevonden en wilden er meteen in rijden. Gewoon even bellen en alles werd meteen geregeld. Ook met het omzetten op m'n persoonlijke pagina van de ene naar de nadere auto werd dit direct via mail en telefoon geregeld. FANTASTISCH !

Coolsingel 139

3012 AG Rotterdam

088 - 548 50 00

Over Allianz Direct Nederland Autoverzekering

Wij zijn de eerste auto- en woonverzekeraar met servicegaranties, die voortdurend worden herzien en aangepast aan marktomstandigheden en klantverwachtingen. Wij bieden onze verzekeringen aan tegen een scherpe premie, gecombineerd met innovatieve en waardevolle services. Net zoals je online een premie berekent, je gegevens aanpast in de portal, of belt met iemand van klantenservice; wij bieden directe hulp en service, 24 uur per dag, 7 dagen per week.