Uitgebreid assortiment, kwaliteit en prijs in goede verhouding en snelle levering!

Super leverancier

Super assortiment en snelle levering…altijd een lief cadeautje

Goed prima tevreden

Goed en snel geleverd .dank u .

Altijd een verrassing voor mijn hond.

Vlotte afhandeling van de bestelling, alsook een vlotte levering. Altijd een kleine attentie voor de viervoeter.

Mijn hond is er een grote fan van!!!

Top service en mijn hond is dol op alles wat ik bij jullie bestel. Prijs kwaliteit voor ons de beste.

10/10

Livraison rapide comme toujours et un joli collier pour Noël, merci beaucoup !

Heerlijke snacks voor de hondjes. Super snelle levering. Ik bestel hier graag.

Super snelle levering

aanrader

Prima service en goede snacks

Producten netjes verpakt en zelfs een gratis product. Wel zou de website iets overzichtelijker kunnen, door het toevoegen van ingrediënten bij mix snoepjes

Kwaliteitsvolle artikelen voor mijn beste vriend! Goede service en snelle reactie bij vragen!

Gewoon top!

makkelijk besteld en heel snel geleverd!

Goede producten en snelle levering

Ze hebben goede producten tegen een redelijke prijs. Snele levering. En ik kreeg er zomaar een cadeautje bij.

Very friendly

In my opinion one of the friendliest shops online that I ever encountered. The deliveries always correct end even some treats for the dogs in the package.

Super snelle levering.

Alle hondensnacks eind van de dag besteld en de volgende dag in huis. Goede prijzen voor de natuurlijke snacks en nog een extra zakje met lekkers bij de aflevering.

top

goede producten en levering, goede prijs kwaliteit, en altijd een attentie bij de levering.

De enige plek waar ik altijd goede kluifjes kan kopen!

Mijn hond Aedan is allergisch voor bijna alles, alleen bij Bullepees vinden we kluifjes waar hij tegen kan EN heel lekker vindt!

Goede kwaliteit hondensnacks en snelle levering

binnen 2 dagen onze hond weer blij kunnen maken met iets lekkers van Bullepees.

tevreden

Er waren slechts 10 ipv 20 pezen geleverd maar na een mailtje is dit in orde gebracht. De hond is ook tevreden met de sliptong en de bullepezen

Al jaren tevreden!

Altijd snelle verzending en altijd een (gratis) heerlijke snack voor de hond erbij als extraatje :-)

Uitstekende service en producten

Zoals altijd top service en product Bestel hier graag En nog eens een leuke attentie bijde bestelling

Goedkoop en goede kwaliteit

Ik heb heel het internet afgezocht , maar kom steeds weer bij www.bullepees.nl terecht. Zij bieden goede kwaliteit bullepees aan voor een goede prijs.

Snel handelen en goed spul

Ik bestel altijd de bullepezen, mijn hond geniet hier dagelijks van

Goede service en producten

Ben al een tijdje klant en zeer tevreden. Bestelling wordt snel gestuurd en er zit (tot nu toe) altijd een extraatje in. Het enige minpuntje vind ik de plastic verpakking maar ik neem aan dat het zo het verst blijft

Prima service en vlotte levering deze keer. Producten zijn naar verwachting

Raadhuisstraat 43

1541 JB Koog aan de zaan