Goede producten en snelle service

Mijn hond is dol op de bullepezen: zijn van goede kwaliteit en levering is snel. Ook ideaal is dat je, mocht product tijdelijk uitverkocht zijn, je je na aanmelden zodat je een melding krijgt wanneer het product er weer is (zeker nu bullepezen slecht leverbaar zijn). Aanrader!

Grote keus in allerlei soorten snacks voor honden. En altijd een cadeautje voor de hond erbij.

Hele goede producten!

Heel snel, elke bestelling. Dank Bullepees.

Super snel

Mijn derde bestelling bij bullepees! Zoals gewend is de kwaliteit top. Ook super snel verzonden (zoals gevraagd) zodat ik het in huis had voordat ik een paar dagen weg moest. Echt fantastische service! Bedankt!

goed,goed,super goede site

voor mijn verdienen ze een dikke 10+

Grote keuze mooie producten Hond is er dol op

Goede producten

Mijn hond is er weg van, en snelle levering.

Snelle levering en goed produkt

Prima produkten snelle levering en goede prijs

Prima service, top producten

Snelle levering Goede producten

Makkelijk en correct

De keuzes zijn duidelijk, de kwaliteit prima en het bestelproces is eenvoudig en herhaalbaar.

uitstekend product

perfect

Snelle levering en goede spullen

Vindt het fijn dat je enkele eiwitbrinnen kunt kiezen.

Snelle levering en altijd een aardigheidje erbij. De laatste keer een pot honden pindakaas om in de lamshoorns te smeren, mijn honden vonden het heerlijk.

En wederom alles netjes en snel bezorgd. Goed verpakt. Honden vinden alles heerlijk wat ik bestel. Genoeg keuze in de webshop!

Gewoon goed.

Netjes, prima in orde en snel geleverd.

altijd goed !!

Elke bestelling is goed, met een extra verrassing elke keer !!

super

alles ok geen enkel probleem

Kwaliteit voor goede prijs

Weer een doos hoefjes besteld en was snel geleverd. En ook nog een leuke attentie erbij voor de hond. Fijne en betrouwbare winkel.

Net mijn derde bestelling ontvangen en zoals altijd super snel geleverd met een klein cadeautje erbij. Goede kwaliteit en redelijke prijzen

Always perfect

We absolutely love ordering from bullepees.nl, there's a wide range of products so there's something for every dog out there. The delivery is fast and we never experienced any issues with any of our orders (and we've been ordering loads!). So so happy we've discovered this website, our puppy has been a much happier one since then :)

Jullie zijn altijd TOP!

Zowel de service, snelheid als de kwaliteit van de spullen verdienen 5*.

Goede spullen en service

Snelle levering van bestelling, soms gaat er wat verkeerd, maar na kontakten Bullepees dezelfde dag reactie en is het geregeld.

Duidelijke website Prima prijzen Goede service

Een super snelle levering

Goede kwaliteit, en mijn hond is er razend op.

Raadhuisstraat 43

1541 JB Koog aan de zaan