Grote variatie aan snacks, leuk om te ontdekken wat mijn hondje graag eet, hij is nogal kieskeurig. Snelle levering, en altijd iets extra's erbij. Er zit ook altijd een aardig briefje bij.

Prima snelle levering en een cadeautje

perfect

snel en correct. altijd wat extra's in de doos

Pip vindt bullepeesjes heerlijk

Makkelijke bestelsite. Snelle levering. Altijd iets extra lekkers voor Pip bij de bestelling verpakt.

Altijd super tevreden

Snelle levering, goede communicatie en altijd leuk dat er een gratis zakje hondensnacks bij wordt geleverd :-)

Prima producten en super snelle levering!

Producten eerden snel geleverd en je krijgt altijd een lekkere kleine attentie erbij, super!

Ik vind Bullepees een hele fijne winkel. Mooi assortiment en altijd snelle levering. Leuk dat er altijd een kleine attentie bij de bestellingen wordt gedaan

Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit

Snel en degelijk

Goede selectie en kwaliteit

Goed aanbod, snelle service

Altijd snel mijn bestelling geleverd en steeds een andere verrassing erbij voor de honden. Zeer tevreden. Ook over de prijs!

Goede producten, snelle levering

Bullepees heeft kwalitatief goede producten voor mijn hond en levert altijd op tijd, vaak ook nog met een extraatje voor de hond erbij :-)

Zeer slecht

Langzame site. Wordt niet doorgestuurd naar de bank om te betalen.

Altijd snelle service

Altijd snel geleverd en goede kwaliteit. Erg leuk is dat je een cadeautje krijgt bij je bestelling.

Altijd tevreden!

Ik heb al vaker bij Bullepees.nl besteld en ik ben nog steeds erg tevreden bij iedere bestelling. Ze leveren kwalitatief goede snacks en mijn honden zijn er dol op! Geen belachelijke prijzen en een snelle levering. Voor iedere hond wat wils, ook als ze een allergie hebben. Daarnaast ook een goede service en krijg er geregeld een presentje bij wat altijd erg gewaardeerd word. Mijn cursisten raad ik ook altijd aan om hier te bestellen.

Prima verpakt en snel geleverd

prima produkt

Snel geleverd als het op voorraad is

Levering is goed

De levering is zeer snel en super goed. En altijd weer het extra's. Super. Het gevoel dat je gewaardeerd wordt als klant. Echter merk ik dat ik wat moeite heb met de website. Bij deze levering moest ik weer opnieuw een account aanmaken. Geen idee of je (na een tijdje niet besteld) wordt verwijderd? Ik bestel namelijk voor een hele lange periode in 1x. Ook jammer dat, als er producten niet op voorraad zijn, je erg lang moet wachten totdat het weer op voorraad is. Dat betekend dat je voor deze kleine bestelling weer verzendkosten zou moeten betalen + betalen en dat ze na geleverd worden. Ik heb mij aangemeld voor de mail, dat als de producten weer op voorraad zijn, dat ik een mailtje krijg. Dit is al vanaf 28 juni jl.

Super attent!

Elke keer als ik iets besteld heb ontvangen onze hondjes een lekkere snack. En een woord van dank voor ee bestrlling. Super attent. Het zijn de kleine dingen die het doen.

Fijne producten, snelle levering

Hele fijne, natuurlijke producten voor onze hond. Levering is altijd heel snel en correct met regelmatig een verassing in de vorm van een gratis product om uit te proberen. Website mag wat gebruiksvriendelijker, is onoverzichtelijk wanneer je via telefoon of tablet bestelt.

Als je weet wat je zoekt is het bestelproces een makkie. Levering is echt snel. Kwaliteit van de door mij bestelde producten is goed en dat vindt Laika ook.

snelle levering en uitstekende producten. Minpuntje is hun vernieuwde site; de oude werkte veel vlotter en duidelijker.

De levering van de bestelde spullen was zeer snel en goed!

Altijd goed lekker en kwaliteit!

Ik bestel al jaren bij bullepees en het is altijd goed! Hondjes zijn er dol op en er zit altijd een leuk kadootje ( snacks ) bij je bestelling om uit te proberen. Laatste keer was er een klein foutje in de bestelling, dit it direct keurig opgelost. Topbedrijf

Snelle goede levering

Een snelle goede levering

Zoals altijd dik tevreden.

Mooi assortiment snacks, snelle verzending én nog een extraatje voor de hond.

Raadhuisstraat 43

1541 JB Koog aan de zaan