Zoals altijd dik tevreden.

Mooi assortiment snacks, snelle verzending én nog een extraatje voor de hond.

Altijd een mooi assortiment, goede kwaliteit en genoeg variatie. Goede service en netjes en snel bezorgd. Altijd met een kleinigheid erbij.

uitstekend

goede service, altijd iets extra's om uit te proberen top

Goede producten en goede service

Vlot kunnen bestellen en heel vlot geleverd Goede producten voor onze hond Jules, hij is er dol op

Altijd top kwaliteit en goede service

Al jaren zeer tevreden!

Gekende kwaliteit en uitgebreid aanbod

Al vaker besteld en opnieuw niet teleurgesteld geweest, ecologisch verpakt( doosjes worden herbruikt) en heel leuk : opnieuw een kadootje/proevertje om het assortiment verder te ontdekken

Goede producten

Mooie natuurlijke producten, veel keus en snelle levering.

Producten zoals omschreven en goede service

Al jaren bestel ik bij bullepees. Producten worden snel geleverd en er wordt altijd een persoonlijk berichtje en een extraatje meegestuurd. Heb je vragen dan wordt er snel gereageerd en meegedacht. Kan niet beter!!,

Goede kwaliteit!

Snelle verzending van de geperste staven en de hond was weer blij dat hij lekker kon kauwen. Zijn z'n favoriete kauwsnack!!

Heel tevreden!

Uitgebreid assortiment en razendsnelle verzending!

altijd goed

Snelle verzending en heerlijke kluifjes met altijd nog een extra om eens iets nieuws te proberen

Top alles prima in orde ,en snel geleverd .

TOP !!!

Top producten

Alles prima, snel geleverd top producten

Hele fijne webshop!

Goede producten, fijne service, snelle levering en het allerbelangrijkste, de honden vinden het heerlijk.

Soms brengen ze het zelf En altijd wat lekkers extra van hun Prima service

Prima webwinkel

Snelle levering Goede en veel producten. Goede klantenservice Leuk dat er altijd een verassing bij e bestelling zit.

Heel snel verzonden , en altijd een cadeautje !

Mooie producten, snelle levering en altijd een extraatje voor de hondjes

Lekker snel

Snel geleverd en altijd goede kwaliteit

Snelle service super goede snacks

Mijn honden zijn altijd weer blij met de doos met bestellingen van bullepees.nl Snel geleverd en altijd goede spullen.

De keuze is groot, wordt de volgende dag geleverd en altijd een klein presentje voor je dier erbij. En de prijzen zijn ook goed. Ik ben al jaren klant en zal dat ook nog lang blijven.

snelle verzending, en mijn hond zegt dat het altijd lekker is

altijd een bonusje, fantastisch toch

was een snelle levering en altijd de goede spullen

Fijne site met al het goede qua voer voor mijn hond.

Goed voer en verantwoorde snacks voor onze hond, supersnelle levering en heel leuk dat er altijd een kleine verrassing bij de levering zit.

Altijd leuk om een kado te krijgen

Raadhuisstraat 43

1541 JB Koog aan de zaan