goede levering

het waren prima botjes

Top webwinkel

Ik bestel al jaren bij bullepees. De bestelling is er altijd mooi op tijd , en we krijgen altijd een cadeautje . Kunnen onze honden mooi wat nieuws uitproberen

Vertrouwd

Als ik specifieke snacks zoek, weet ik altijd dat ze bij Bullepees kan krijgen en snel ook! Wat ik altijd ook een lieve bijkomstigheid vind, is de extra attentie die ik erbij ontvang, een extra zakje met andere snacks! :)

Lekkere snacks met snelle en goede service

Altijd snelle en goede service. Mijn hond is helemaal gek op de snacks van Bullepees

Goede en snelle service

Ze denken goed met je mee en lossen snel op. De levering is snel! En wat belangrijk is..de hondjes zijn gek van de lekkere koekjes!!

Mooi assortiment. Goede leveringsvoorwaarden. Zeer snelle levering. Altijd een kleine verrassing. Kortom super.

Al jaren prima service en goede snacks

Al jaren prima service en heel leuk is dat je er altijd een presentje bij krijgt, vind dit fijn want ze vinden niet alles lekker, dus als ze het lekker vinden is dit iets om volgende keer te bestellen, verder netjes verpakt en snel geleverd

Prima website. Alles lekker overzichtelijk. Veel keuze Snel verzonden en netjes verpakt. En ze dien er altijd iets extra's bij

Super producten!

Geweldige webwinkel met uitstekende kwaliteit producten. Bestellen is eenvoudig en de levering super snel

Snelle levering, perfect verpakt, aardigheidje erbij dus voor mij perfect

Kwaliteit ver beneden peil

Ik koop al jaren bullepesen maar de laatste 2 keer is het gewoon schandalig wat je thuis krijgt ze worden steeds duurder en ze worden steeds dunner . Ik snap niet dat ze het durven te verkopen.

Supersnel !!

Fijne en duidelijke website, supersnelle levering en kwalitatief goede producten, top !!

Snelle levering, goede kwaliteit en mooie prijs. Altijd leuk cadeautje erbij!

Echt aan te bevelen

Mooi aanbod tegen scherpe prijs. Onze honden zijn echt verlekkerd op wat Bullepees.nl aan te bieden heeft. Tevens supersnelle levering. Echt top!

Kwaliteit

Top, makkelijk bestellen via website, volgende werkdag in huis.

Heerlijke snacks...

Goede service, snelle levering, honden vinden het heerlijke snacks...leuk, altijd een extra verrassing

Blij met Bullepees

Wij kopen al jaren snacks voor onze hond bij Bullepees. Hij vindt ze heerlijk! En het leuke is dat er altijd wel een verassing in de doos zit voor de hond. Snelle service en en goede producten!

Snelle service goede producten en altijd een extra snack gratis erbij

Snel geleverd en niet de hoofdprijs betalen en altijd een gratis snoepje voor je hond.

Snel geleverd en super kwaliteit

Wij bestellen hier al jaren snacks en botten voor onze honden en onze bestellingen worden vrijwel altijd de volgende dag al bezorgd. Producten zijn van zeer goede kwaliteit. Bij vragen kan je altijd contact opnemen en wordt je snel en vakkundig geholpen. Aanrader deze webshop!

Snel en goed produkten honden zijn weer blij.

Snel en goed produkten honden zijn weer blij.

Zeer betrouwbaar

Snelle levering Goede pure producten Bij grote bestelling altijd nog een extra verrassingssnack erbij

Snelle levering soms door hun zelf en altijd een leuke attentie voor de honden meegeleverd

Topper

Raadhuisstraat 43