Reactie van het bedrijf
Dag Jarina,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Helaas kunnen wij ons niet vinden in jouw beschuldigingen.
Op zaterdag 19 juni ontvingen wij omstreeks 16:00 een e-mail dat je de bestelling binnen had, maar dat deze beschadigd was, met een foto van een retourenvelop met daarop ons adres en twee postzegels. Je vermeldde niet of je deze al op de bus had gedaan.
Je ontving op de eerst volgende werkdag op de maandag, slechts anderhalve dag later deze e-mail van ons:
"Hallo Jarina,
Wat naar om te horen zeg! Het gaat bijna altijd goed, maar deze kaarten zijn inderdaad best beschadigd zeg!
De postzegels mag je eraf halen, want je kunt de kaarten portovrij terugsturen. De postzegels vergoeden wij dus niet. Ik zal de kaarten als ze retour gekomen zijn z.s.m. crediteren.
Sorry voor het ongemak!
Mvg,
Timo"
Jij antwoordde vrijwel direct dat je het jammer vond dat je dit niet eerder wist, waarop er met deze e-mail is gereageerd:
"Hallo Jarina,
Ik hoop dat je begrijpt dat dit niets met ons als webshop te maken heeft, maar met de vervoerder.
Ik begrijp dat het vervelend is, maar voortaan kan je beter bij schade eerst contact opnemen met de webwinkel voordat je zelf actie onderneemt.
Een (goede) webwinkel biedt meestal een oplossing voor zulke problemen ;-)
Mvg,
Timo"
Waarop je wederom direct antwoordde met deze e-mail:
"Een goede webwinkel reageert onmiddellijk.
Met deze laatste mail heb je het nu helemaal bij mij bedorven.
Een goede webwinkel zou niet een dergelijke mail versturen en alsnog een klant - jaren lange klant - tevreden willen houden."
Het is jammer, dat je door bovenstaande twee e-mails, die naar ons idee vriendelijk zijn, een ander beeld van ons hebt gekregen. Zeker als je al jarenlang goede service van ons hebt ontvangen, vind ik dit redelijk snel geconcludeerd.
Bovendien zijn wij van mening dat wij snel gereageerd hebben. Een goede webwinkel hoeft niet op zaterdagmiddag om 16:00 bereikbaar te zijn per e-mail voor slechts enkele kaarten die kapot zijn aangekomen. Dat soort kwesties kunnen op de eerst volgende werkdag worden opgelost.
Naar onze mening is het volledig logisch om bij schade of andere klachten contact op te nemen met de klantenservice, alvorens te handelen. Gezien de klantenservice je kan vertellen of je de beschadigde producten kunt weggooien of terugsturen naar een antwoordnummer. Ik raad je dan ook aan om dit in de toekomst bij andere webwinkels te doen, dat zal het voor beide partijen gemakkelijker maken.
Overigens zijn de beschadigde kaarten ontvangen en vernietigd, en staat het bedrag inmiddels op je bankrekening.
Ik wens je nog veel plezier met het verzenden van kaarten. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen.
Met vriendelijke groet,
Hilda van Malsen