Snelle levering en prachtige kaarten

De kaarten zijn van goede kwaliteit. Een overzichtelijke site.

Makkelijk te bestellen en vlot ontvangen

Zie hier boven

Super tevreden!!!!

Ik had vorige week een bestelling gedaan bij deze toffe web shop. Ik ben er heel enthousiast over want de service is perfect en de kaarten van prima kwaliteit en voor ieder wat wils

Great experience

Everything went smoothly. It has been a great experience.

Geweldig, veel keus en snel bezorgd

Veel keus en snel bezorgd

Bestelling ok

KAARTJES GOED ONTVANGEN!!

Leuke kaarten, veel keuze

Heel veel verschillende onderwerpen. Goede kwaliteit

Super site!

Deze site is onmisbaar voor postcrossing! Snelle verzending, kaartjes in mooie staat, goed verpakt, leuk extraatje erbij, veel keuze,…. Top webshop! Absolute aanrader!!

Leuke kaarten voor postcrossing

Leuke site met leuke kaarten voor postcrossing

Mooie producten en met zorg verpakt

Mooie producten en met zorg verpakt

Ben er erg blij mee!

Ansichtkaarten van hoge kwaliteit. Snelle levering, goed verpakt. Daarnaast nog een bonus erbij, waarvoor dank.

goede service en correcte afhandeling

zo blij met mijn Inge Look kaartjes...... ik had er al enige maar in geen enkele winkel in Nederland vond ik ze allemaal en bij deze is mijn collectie nu compleet..( in Belgie zijn die zelfs niet te vinden) ik hoop dat er nog nieuwe Inge Look kaartjes zullen gemaakt worden.. . bedankt you made my day....

Superleuk ingepakt en heel blij mee!

Voor herhaling vatbaar! Zeer leuke kaartjes en spulletjes om de dochter en zoon blij te maken.

Geweldig!

Heel veel keuze, overzichtelijke website en snelle levering. Super!

Snelle en nette levering van de bestelde kaartjes ! En de keuze aan kaartjes is geweldig .

Prachtige kaarten!

Snel aangekomen, leuke stickertjes en een kaartje erbij als cadeau. Kwaliteit is perfect. Helemaal tevreden! Hier ga ik vaker bestellen ♡

Top !

Een hele leuke, mooie en afwisselende collectie. Heel snel en netjes verzonden. Helemaal top en ik ben er ontzettend blij mee !!!

Leuke webshop met een ruime keuze aan ansichtkaarten. Bestelling werd snel verzonden met als bonus een leuk extra kaartje en wat stickers. Super!

Leuke kaarten, snelle bezorging en altijd een leuke attentie!

Leuk cadeau, snel verzonden

Ik bestelde voor mijn jarige tante een aantal kaarten. Bij de opmerkingen gaf ik aan dat het een cadeautje was. Alles werd snel verzonden en op de dag zelf krijg mijn tante haar cadeau. Top service! Nu wacht ik nog op het eerste kaartje van haar.... :-)

Superblij

Superblij met jullie. Volgende dag al in huis en zat een extra kaartje bij. Dank jullie wel

Snelle en persoonlijke service

Ik had mijn bestelling laat geplaatst, maar hoopte dat hij toch snel verstuurd zou worden. Hier hebben ze hun best voor gedaan, en een persoonlijk berichtje gestuurd om dat te laten weten.

Uitgebreid assortiment en prima kwaliteit kaartjes

Een feestje om uit te zoeken. Snel verzonden.

Super snel

Mooie betaalbare kaarten. Netjes verpakt en een leuke kaart erbij! En niet te vergeten super snelle levering.

Leuke kaarten

Normaal maak ik mijn kerstkaarten altijd zelf, maar door omstandigheden ging dat dit jaar niet. Gelukkig vond ik deze winkel met leuke kaarten.

Gedempte Putten 13

8754 EG Makkum

+31 6 244 533 50

Over Happy Postcrossing

Happy Postcrossing is een webshop gespecialiseerd in ansichtkaarten/postkaarten voor postcrossing of natuurlijk voor Tags, Round Robins (RR's), Swaps, Snail Mail en alle andere redenen om gewoon een kaartje te sturen! Kaarten voor postcrossing niet alleen binnen Nederland, maar wereldwijd! Wij bieden een groot aantrekkelijk assortiment aan ansichtkaarten en we verzenden wereldwijd.