Mooie kaartjes

Snelle ontvangst Netjes verpakt Mooie kaartjes (bijna te jammer om te versturen , zou ze wel allemaal zelf willen houden)

Mooie kaartjes

Altijd tevreden! Snelle levering. Goed verpakt.

super

snelle levering en leuk verpakt

super

snelle levering en leuk verpakt

Geen goede

Ik heb nog geen kaartjes ontvangen dus ben ik nog niet enthousiast.

Goede en snelle service.

Prachtige kaarten, goede kwaliteit, leuk en goed verpakt.

Wauw

Mooie, betaalbare kaarten en een super snelle levering! Ik heb de kaarten met liefde en warmte geschreven en ik hoop dat de ontvangers er blij mee zijn. Want dat word ik wel bij deze ruime keuze on het assortiment. TOP!!

Dik tevreden over de kwaliteit van de ansichtkaarten en de snelle verzending.

Dik tevreden over de kwaliteit van de ansichtkaarten en de snelle verzending, ook heel mooi en goed ingepakt.

Dik tevreden over de kwaliteit van de ansichtkaarten en de snelle verzending.

snelle reactie en goede service

Ik heb al enkele keren een bestelling geplaatst en die wordt binnen de paar dagen (België) geleverd. de website is correct opgesteld en up to date, het bestellen gebeurt heel eenvoudig.

snelle reactie en goede service

Wauw!

Mooie betaalbare kaarten en een super snelle levering. Ik heb de kaarten met liefde en warmte beschreven en ik hoop dat de ontvangers er blij mee zijn. Want dat word ik wel als ik naar het grote assortiment kijk. Top!!

Hier is aandacht aan besteed!

Nergens eerder vond ik zo'n groot assortiment bijzondere kaartjes. Rondkijken op de site is al een feestje, het pakketje thuis krijgen nog meer. Ik word er blij van.

Hier is aandacht aan besteed!

Zeer goed bedrijf

Had 3 maal insteekhoes besteld en is zeer netjes aangekomen en zeer goed en netjes verpakt

Gedempte Putten 13

8754 EG Makkum

+31 6 244 533 50

Over Happy Postcrossing

Happy Postcrossing is een webshop gespecialiseerd in ansichtkaarten/postkaarten voor postcrossing of natuurlijk voor Tags, Round Robins (RR's), Swaps, Snail Mail en alle andere redenen om gewoon een kaartje te sturen! Kaarten voor postcrossing niet alleen binnen Nederland, maar wereldwijd! Wij bieden een groot aantrekkelijk assortiment aan ansichtkaarten en we verzenden wereldwijd.