1 kaart niet gekregen die ik besteld had. Ze hebben de kaart alsnog opgestuurd.

Altijd perfect

De webshop heeft altijd super leuke mooie kaarten en snelle service

Leuke kaarten, snel verstuurd

Er waren veel leuke kaarten om uit te kiezen en de volgende dag al in huis.

De kaarten zijn keurig verpakt in zakjes en daarna in stevig, kartonnen brievenbus doos. Er zat nog een leuke extra kaart bij die ik niet had besteld. Heel leuk om zo je bestelling te ontvangen. Bedankt.

De keuze is reuze en de bezorging zeer snel

Heerlijk om op deze site rond te neuzen en ik vind altijd wel een leuk kaartje voor iemand. 2e keer besteld en weer verrast.

Zeer tevreden (kwaliteit, verpakking, snelheid, leuke mix van postzegels)

Prachtige kaarten, snelle levering, leuke gratis stickers extra

Op de website prachtige kaarten besteld, de kaarten waren er na 2 dagen. Met als cadeautje een leuke kaart en wat stickers erbij. Heel attent!

Veel keus en zeer snelle levering

Veel leuke kaartjes in zeer verschillende thema's. Super snelle levering.

Voor de eerste keer besteld bij deze site. Wat een leuke kaarten, tapes, stickers en papier! Netjes ingepakt en snel verzonden, top!

veel kaart keuze

Veel kaartjes die je leuk kan gebruiken voor Postcrossing of andere gelegenheden. Voor elke smaak is wat te vinden, Mooie kwaliteit en snelle levering. Tot volgende keer.

Heel veel keus en goeie service

Wat een geweldige webshop met heel veel soorten en merken kaarten tegen leuke prijzen. De website is gebruiksvriendelijk, een echte aanrader. Een feestje toen ik mijn bestelling binnenkreeg, keurig verzorgd.

Prachtige kwaliteit kaarten, zorgvuldig verpakt

Altijd happy en tevreden met mijn bestelling!

fijne spulletjes

Mooie website, ruime keuze, betaalbaar en snelle levering. Dank hiervoor, ik ben erg tevreden!

Zeer vriendelijk en correct

Groot assortiment, goede service!

Leuk uitgebreid assortiment, vooral met ansichtkaarten voor kinderen, die afgestemd zijn voor elk seizoen en gelegenheid. Bovendien voor een redelijke prijs. De levering is snel en de benadering vriendelijk! Ik vind het jammer dat er geen winkel is, waar je kunt uitzoeken en kijken.

Snel, mooie producten en reageren snel op de mail

Mooie en overzichtelijke website. Veel keuze in producten, mooie en realistische prijzen. Goede service en leveren snel en compleet! TOP

Hele fijne webshop met superleuke spulletjes!

Al meerdere keren besteld bij Happy Postcrossing. Verrassend leuke kaarten, groot assortiment voor alle gelegenheden. Ook veel andere leuke spullen om je post nog leuker en persoonlijker te maken. Snelle verzending en mooi ingepakt!

Brievenbus cadeautje

Ondanks dat ik natuurlijk wist wat ik besteld had, was het uitpakken van de envelop een cadeautje. Sommige kaarten waren nog mooier dan verwacht.

Snelle verzending

Mooie blue cats, snelle levering

Mooie kaarten en genoeg keus

Ook snel in huis en zelfs nog een kaart extra, ik denk als dank voor de bestelling

Ik was heel blij toen ik het pakje toekreeg; zalig met al die postzegels. Bedankt

Veel keuze!

Happy postcrossing heeft veel kaartjes in haar bestand. Heel veel keuze in mooie kaartjes en veel diverse thema's. Goede en snelle levering.

Mooie kaarten, goede kwaliteit

Recent weer een hele stapel kaarten besteld voor mijn Postcrossing-hobby. Netjes verpakt, stevige kaarten, mooie prints. Weer helemaal blij mee.

snelle en correcte service

Groot aanbod aan verschillende soorten kaartjes voor een correcte prijssetting met ook nog een snelle levering binnen een paar dagen in het buitenland

Prachtige kaarten!

Prachtig mooie kaarten. Ik word er helemaal blij van als ik er naar kijk. Vrolijk verpakt met snelle bezorging.

Gedempte Putten 13

8754 EG Makkum

+31 6 244 533 50

Over Happy Postcrossing

Happy Postcrossing is een webshop gespecialiseerd in ansichtkaarten/postkaarten voor postcrossing of natuurlijk voor Tags, Round Robins (RR's), Swaps, Snail Mail en alle andere redenen om gewoon een kaartje te sturen! Kaarten voor postcrossing niet alleen binnen Nederland, maar wereldwijd! Wij bieden een groot aantrekkelijk assortiment aan ansichtkaarten en we verzenden wereldwijd.