Pluspunten
Mooi product Snelle levering
Pluspunten
Heb op zaterdag een bestelling geplaatst en heb deze al op dinsdag ontvangen. De penning ziet er prachtig uit!
Er zou beter naar de ontvangen betalingen moeten worden gekeken zodat de productie vlot verloopt.
Pluspunten
100 procent garantie klopt echt!!!
Pluspunten
Zondags besteld en dinsdag al gekregen
Pluspunten
ik ben zeer tevreden
Pluspunten
Snelle levering en de penningen waren duidelijk gegraveerd en helemaal nasr wens!!!
Pluspunten
Heel mooie penning met zorg verpakt. Ben heel erg tevreden !
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenIk heb een penning besteld met "Sofie" maar ontving penning met "/Sofie/".
Pluspunten
very professional service in all terms, penning delivered ahead of the deadline, quality suberb, a kind personal note attached to the package, proactively expressed offer to help and improve the product if required. Highly professional service!
Pluspunten
zeer snelle levering, op de site stond een levertijd van 3 dagen, maar had het de volgende dag al in de bus
Verbeterpuntengeen enkele. Prima service. Uitermate tevreden
Pluspunten
De penning kwam zeer snel binnen en ziet er heel goed uit. Briefje met de naam van de hond erin vond ik erg attent.
Pluspunten
Snelle levering. Penning in een leuk zakje verpakt.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ze hebben mijn berichtje op tijd gelezen wat ik nog wilde veranderen op de penningen die ik heb ontvangen.
Pluspunten
Supersnel geleverd
VerbeterpuntenGraveren had iets duidelijker gemogen
Pluspunten
Snel afgehandeld en een mooi product. De gravure super