Pluspunten
ik heb tot nog toe niets ontvangen ik hoop dat ik het binnen kort zal ontvangen dan zal ik de beoordeel invulen tot dan.Latré rosa
Pluspunten
Ik heb 2 penningen besteld. Deze werden, na ontvangst van mijn betaling, heel snel geleverd. De penningen waren keurig verpakt. Netjes gegraveerd. Fijn dat er ook extra ringetjes bij worden geleverd!
Pluspunten
- snel - duidelijk - mooie penningen
VerbeterpuntenGEEN ... ALLES POSITIEF!!!
Pluspunten
Ruime keuze ,snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenMeld dat het wat schade oplevert in gebruik bij de ring. Evt ook dove aanbieden.
Pluspunten
Supersnel geleverd, in een mooie verpakking met een leuk, gepersonaliseerd briefje erbij. Net een cadeautje! Penning was dik in orde.
Pluspunten
zeer snel geleverd en super mooi gedaan
Pluspunten
Goeie en snelle levering.
Pluspunten
Maandag besteld, dinsdag in huis. In keurige verpakking met reserve ring. Netjes afgewerkt. Dik tevreden.
Pluspunten
Snelle levering. Goed verzorgde verpakking
VerbeterpuntenGraag alerter zijn op naam in begeleidend schrijven. Daar heette ik ineens Kevin! terwijl op de enveloppe duidelijk mijn naam geschreven was. Foutje!
Pluspunten
een hele snele nette levering
Pluspunten
Product zeer snel binnen, tevreden, mooie kwaliteit snelle service
Pluspunten
Goede levering en goed geinformeerd + goede prijs
VerbeterpuntenMijn hondenpenning is beschadigd toen hij toe kwam . Het botje is rondom aan 2 zijden goed beschadigd. Ik heb foto's gemaakt. Op welk mail adres kan ik ze doormailen?
Pluspunten
Gewoon geweldig! Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Ziet er super netjes uit en niet duur.
VerbeterpuntenGeen minpunten.
Pluspunten
Snelle levering. Leuke penningen
VerbeterpuntenMisschien nog aangeven welk lettertype men graag wil. Wij hebben een vrouwtjes hond met een mannelijke naam waardoor we nu n stoer lettertype hebben. Wat ik zelf n ander voor zou hebben gekozen dan. Maar verder is t netjes.
Pluspunten
Snelheid!
VerbeterpuntenGeen ik ben tevreden!