Pluspunten
Heel duidelijke website, supersnel geleverd en product was perfect wat we ervan verwacht hadden!
Pluspunten
super snelle levering, netjes verpakt en de penning ziet er top uit! zeker aan te bevelen!
Pluspunten
Zeer mooi gegraveerd Geleverd met een ringetje eraan Zeer mooi afgewerkt Niet te zwaar
Rita Hein
Pluspunten
Snelle levering van mooi gegraveerde hondenpenning
Pluspunten
Supersnelle service! Voor een verjaardag een penning besteld en na aanvraag kon het adres (ietsje langer dan 12 karakters) geplaatst worden. De volgende dag had ik de penning al met de post gekregen. Echt super tevreden met het resultaat en de jarige was er heel erg blij mee!
VerbeterpuntenMisschien enkel om het reserve ringetje apart van de mooie penning te verzenden ivm evt krassen (was hier niet het geval).
Pluspunten
Prima prijs. De penning is mooi gegraveerd. Levertijd was erg snel, zondagavond besteld en dinsdag in huis.
VerbeterpuntenDe penning was bij aankomst helaas al licht beschadigd met een paar deukjes. Ik denk dat dit te voorkomen is als de penningen verstuurd worden in een bubbel envelop en de bevestigingsringetjes apart in een zakje er bij in. Het zat nu bij elkaar in een zakje in een gewone envelop.
Pluspunten
Mooie website, snelle levering, net briefje bij de penning
VerbeterpuntenIk zou zelf een envelop met logo laten printen, staat proffesioneler, organza zakje is wel leuk maar geen must... Verder super!!
Pluspunten
Prima servies en snelle levering prijs is ook in orde dikke pluim.
Verbeterpuntenheb een kleine penning voor mijn poes Jet vind de lettergrootte voor dit type best aan de kleine kant mag van mij best een paar millimeter groter je moet het met de loepe lezen het zelfde geld ook voor de achterkant eventueel.een voorbeeld op jullie web ter controle met vriendelijke groet godefridus van hees
Pluspunten
Snel geleverd goede prijs
Pluspunten
Ik heb het besteld en volgende dag had ik hem. geen klachten.
Pluspunten
Snelle handeling. Mooi lettertype. Volgende dag in huis.
Pluspunten
Ontzettend snelle levering en mooie producten! !
Pluspunten
Super service op alle punten.
VerbeterpuntenEcht niet van toepassing !
Pluspunten
Hele mooie hondenpenning. Snelle levertijd ik heb het gisteren besteld en de volgende dag heb ik het al binnen. Gisteren nog gebeld want ik heb een foutje gemaakt maar ze hebben het mooi opgelost voor mij. Zeer blij met de service.
Pluspunten
goede en snelle reactie per mail. snelle levering. penning is mooi gegraveerd
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik heb nu al voor 5 honden een penning besteld en elke keer verloopt het hele proces soepel en gesmeerd. Al een uur na mijn laatste bestelling kreeg ik een berichtje dat het was verzonden. De volgende dag met de post in huis op het afleveradres. Echt super tevreden over! Leuk, het briefje dat bij de bestelling zit ingesloten geeft je het gevoel dat je als klant 'er toe dóet'. Heel keurig.
VerbeterpuntenGeen, of het moet kwantumkorting zijn. ;-)
Pluspunten
De website is duidelijk en overzichtelijk. De levering was snel. Ik had een vraag gesteld over de penning die ik had besteld, 's avonds had ik al een reactie met foto op de mail ter accordering.
Pluspunten
Mooie gravering Snelle levering Mooi ingepakt
Verbeterpunten?