Pluspunten
Duidelijke site. Snel geleverd. Mail ter bevestiging.
Pluspunten
Voor 11 euro incl gravering, keurig verpakt, snel geleverd
Pluspunten
Goede afhandeling en service. Prima product.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenBetaling via I-deal verliep rommelig Aantal caracters op de penning viel tegen
Pluspunten
Supersnelle levering. In pakketje een attente brief toegevoegd. Hondenpenning ziet er mooi en degelijk uit. Zeer tevreden.
Pluspunten
Mooi afgewerkte penning. Met mooie afronding en lettertype.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Mooie penning. Mooie letters. Komen bezorgtijden na.
Pluspunten
ik ben echt zeer tevreden over het resultaat, snelle levering, mooi gegraveerd en een hele mooie penning.
Pluspunten
Bestelling werd perfect en snel (gratis) afgeleverd met een persoonlijk getekend briefje. Waar vind je dat nog? De hondenpenning was bovendien heel mooi en van een prima kwaliteit en dat tegen een lage prijs.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Wederom een snelle afhandeling en topkwaliteit ! Ik ben zeer tevreden!
Pluspunten
Snelle service, nette penning
Pluspunten
Super materiaal, mooie gravering en perfecte levering! Top!
Pluspunten
Snelle levertijd en de penningen in leuke cadeauzakjes.
Pluspunten
Snelle levertijd, heldere communicatie, website in orde
VerbeterpuntenMatig tevreden over product. Eerste keer: gegraveerde tekst was al na 2 mnd weggesleten. Meegeleverde ring is te zwak. Penning geeft bij nat worden (zwart) af. De nu geleverde 2e penning hebben we op aanraden van familie voorzien van (nagel)laklaag, en voorzien van eigen, steviger bevestigingsring. Nog te beoordelen of dat beter gaat
Pluspunten
Snelle levering en mooi afgewerkte penning
Pluspunten
Super service! Besteld en een uur later gebeld om te vragen of de bestelling goed aangekomen was. Wat bleek? De penningen waren al klaar! Volgende dag netjes bij de post. De penning voor onze reu in een blauw zakje en voor onze teef in een roze zakje. Speciale aandacht dus. Hier kom ik zeker nog eens terug.
Pluspunten
Goede service en erg snelle levering.
VerbeterpuntenMisschien wat professioneler verpakken...
Pluspunten
supersnelle levering. keurig afgewerkt!!