Pluspunten
Absoluut 100% tevreden, donderdags besteld en betaald en vrijdag al in de bus... SUPER !!
Pluspunten
Gemakkelijke site, goed beeld van de penningen, veel keus! Super snelle levering, niet gedacht dat ik ze zo snel binnen zou hebben! Mooi gegraveerd ook en goed leesbaar! Naast uiteraard de chips toch een stukje extra zekerheid! Ik lees in de reviews over de mindere kwaliteit van de bijgeleverde ringetjes, maar ik heb ze pas net dus daar kan ik nog niets over zeggen.
Verbeterpunten1 naam op 1 penning niet helemaal netjes in het midden gegraveerd, maar ach als dat t ergste is? Het is leesbaar en daar gaat het om!
Pluspunten
snelle en vakkundige levering.
Pluspunten
Zeer tevreden over dit bedrijf. Zeker een aanbeveling waard.
VerbeterpuntenAlleen maar complimenten
Pluspunten
Zeer snelle levering, perfect product!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik vond de behandeling van mijn bestelling naar aanleiding van mijn tip over de website helemaal geweldig. Dit heeft mij zeer positief verbaasd in vergelijking tot andere ervaringen die heb gehad. Helemaal TOP!!!!
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Aangeven of het mogelijk is om tekst, geheel of gedeeltelijk, zowel Kapitaal of in Ondercast weer te geven met verschillende Korpsgrootes
Pluspunten
Product nog geen 24 uur na bestellen al ontvangen.
VerbeterpuntenGa zo Door!!!!
Pluspunten
heel mooi zoals verwacht, geleverd in een schattig roze netje met visite kaartje.
Verbeterpuntenhanger begint een beetje een kleurtje te krijgen (roze/geel achtig bij de randen)
Pluspunten
Zeer snel bezorgd
Pluspunten
Leuk persoonlijk briefje en heel leuk verpakt.
VerbeterpuntenIk zelf zou de gegraveerde letters zwart maken , dan springen ze er nog beter uit.
Pluspunten
Snelle/duidelijke service
Hallo , Ik kan nog geen beoordeling geven daar ik nog niets ontvangen heeft. Hoop dat ik het vlug zal krijgen. Alvast bedankt. Mvg Marleen
Pluspunten
Ondanks Hemelvaart toch heel snel geleverd
Pluspunten
precies gedaan zoals was beloofd op de side geleverde hondenpenning ziet er goed uit, gegraveerde tekst is duidelijk te lezen.
Pluspunten
duidelijke bestel omschrijving, levering snel en correct.
Pluspunten
Mooie penningen, beter dan ik verwacht had! Snelle levering, top!
VerbeterpuntenMisschien nette (geprinte) adresstickertjes?