Pluspunten
Aardige meneer aan de telefoon. Naam van kat verkeerd doorgegeven via website, daarna gebeld en werd een nieuwe penning gemaakt. Heel vriendelijk geholpen :) fijn! Mocht de penning kwijtraken, dan bestel ik m zeker nog een keer hier!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Mooi product, snel geleverd.
Pluspunten
Zeer snelle service Mooie kwaliteit penning
Pluspunten
Snel geleverd goede kwaliteit
VerbeterpuntenHet ringetje dat meegeleverd is was verbogen.
Pluspunten
goede communicatie: werd gebeld over onvolledige adresgegevens.
VerbeterpuntenDe hondenpenning is kleiner dan ik had verwacht. Het zou goed zijn als de penning op ware grootte op de website te zien is, dan weet je beter wat je koopt.
Pluspunten
Een hele overzichtelijke site
Pluspunten
Snel en efficient !
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Snelle levering en penning is super tof!
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenNummers zouden iets duidelijker kunnen zijn
Pluspunten
Geweldig correcte snelle levering en makkelijke website
VerbeterpuntenEerste penning die wij een paar weken geleden bestelde was binnen een dag al verloren. Zijn de ringetjes te zwak? Vonden we erg jammer en zonde van het geld. Nu de kleinere versie besteld en maar meteen 2 maar ik ben wel skeptisch of deze ringetjes niet weer te zwak zijn. Ze staan al open na het aanbrengen.
Er is contact opgenomen met deze klant en het probleem is naar tevredenheid opgelost.
Pluspunten
Alles correct verlopen
Pluspunten
een dikke 10
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Voor het eerst besteld bij jullie maar echt super leuk! Niet duur en super snel in huis.ziet er goed gegraveerd uit
Pluspunten
Ik ben er tevreden
Pluspunten
Snelle levering ! En leuk verpakt
Pluspunten
Duidelijke en vriendelijke communicatie.