Pluspunten
Prima verzorgd en ook vlot !!
Pluspunten
Goed contact, leuk materiaal, snelle levering en leuk verpakt. Het zou fijn zijn als alle webshops zo zouden werken! Complimenten!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Prima service, snel geleverd
Pluspunten
Snelle levering, mooi product, mooi ingepakt. Helemaal tevreden!
Pluspunten
Ik ben erg tevreden met de hondenpenning voor mijn hond! Snelle levering en erg mooi. Ik hoop dat de steentjes blijven zitten.
Pluspunten
Super snelle levering. Mooie penning.
Pluspunten
er zat een fout in ons telefoonnummer op de penning. zonder de schuldvraag voorop te stellen werd er een nieuwe gemaakt en... de volgende dag in huis. PRIMA!
Pluspunten
Zeer snel geleverd, penning ziet er top uit! Niet duur!
Pluspunten
Bestellen gaat gemakkelijk en de penning werd snel geleverd. In ons geval was er per ongeluk een cijfer vergeten van het telefoonnummer op de penning. Na een mail werd dit gelijk opgelost en kregen we twee dagen later een nieuwe penning. Heel klantvriendelijk en goede service!
VerbeterpuntenBetaling lukte via de site niet met iDeal.
Pluspunten
Snelle levering.Goed product.
Pluspunten
Snelle levering Mooie penning
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snel&goed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snelle levering, veel sneller dan word aangegeven tijdens de bestelling. De penning ziet er uit als een juweel!
Pluspunten
Bij de postverzending ging er iets niet goed. Na 1 telefoontje werd dit snel en perfect opgepakt. Heel klantvriendelijk en betrouwbaar. En de penning zelf is naar volle tevredenheid.
Pluspunten
Snel geleverd en het ziet er keurig uit!
Pluspunten
Pluspunten
Supersnelle levering helemaal top!
Pluspunten
Super snel in huis!!