Pluspunten
Helemaal tevreden
De hondenpenning in bubbeltjes plastic o.i.d. verpakken en dan in een envelop versturen.
Pluspunten
Duidelijk website, snelle levering
Pluspunten
Prima spul, was snel geleverd.
VerbeterpuntenRingetje er niet aan doen deze was daardoor verbogen bij aankomst
Pluspunten
supersnelle levering al eerder besteld maar wederom netjes
Verbeterpuntenvakkundiger versturen. Nu lijkt het een envelop van een vriendin
Pluspunten
Supermooie penning, snelle levering en mooie letters!
Pluspunten
Snelle levering en zeer goede kwaliteit!
VerbeterpuntenIk kreeg een mail waarin stond dat ik een url-link zou ontvangen waarin ik de voortgang van de verzending kon bekijken. Deze link heb ik nooit ontvangen maar het pakketje lag al zeer snel in de brievenbus!
Pluspunten
Mooie penningen en supersnelle levering!!
Pluspunten
Erg mooie penning, zware kwaliteit. De service is ook top en de levering super snel. Er was bij mijn penning iets niet helemaal goed gegaan met het graveren. Maar een mailtje gestuurd en kreeg vrij snel reactie, dat ik een nieuwe penning thuis gestuurd krijg. Echt helemaal top, wat fijn als een bedrijf met oplossingen komt.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, wat ik al had aangegeven in één woord TOP
Pluspunten
Snelle levering, leuk persoonlijk bericht erbij, mooie penningen van goede kwaliteit, mooie goedkope prijzen.
VerbeterpuntenJullie doen het prima! Ik kan geen verbeterpunten verzinnen.
Pluspunten
Er was een klein minpuntje: het telefoonnummer was niet goed. Meteen gebeld en kreeg daar ook onmiddellijk een antwoord op. De nieuwe penning nog niet in huis, maar de manier waarop het wordt opgepakt bevalt me erg. Ik mag wel zeggen een verademing!
Pluspunten
Uitstekende service, heel klantvriendelijk, snelle bezorging, degelijk product.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Zeer snelle levering. De penning ziet er netjes uit en wordt met een keurig briefje geleverd. Zeker aan te bevelen.
Pluspunten
Snel en netjes geleverd met leuk begeleidend briefje. Keurig ! Ga zo door !
VerbeterpuntenHet sleutelringetje bij de penning mag iets netter (was een klein beetje verbogen). Maar verder prima in orde !
Pluspunten
Helemaal prima, snelle service
Pluspunten
S'middags besteld, de volgende ochtend bezorgd. Top!
Pluspunten
Verbeterpuntenenvelope was helemaal kapot,door de ring. Verstuur het in een kartonnen envelope aub.
Pluspunten
Super leuk en mooi en snel geleverd! !!!