Pluspunten
Snelle levering, niet duur en mooi resultaat
VerbeterpuntenMoeilijk leesbare tekst op de penningen
Pluspunten
Goed bedrijf totaal geen negatieve punten
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekende communicatie Veel keuzeen Mooi eindproduct
VerbeterpuntenZorgen dat de website beter werkt opdat je vanuit het gekozen ontwerp verder kunt kiezen en niet omslachtig via kleine penningen of grote penningen.Moest nu bellen voor de goede weg.
Pluspunten
Was snel geleverd en van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenLukte niet om de tweede regel in te vullen.
Pluspunten
Zelden zo'n geweldig snelle service gezien als bij dit bedrijf! Product van prima kwaliteit!
Pluspunten
Fantastic speedy service and great product. Very happy!
Pluspunten
Heel snel en nette penning. Nu nog afwachten. Hoelang het goed zichtbaar blijft
Pluspunten
Snelle levering en een mooie penning , heel tevreden
De gravering in de penning kan wat duidelijker wat de cijfers betreft. De naam van de hond is duidelijk zichtbaar.
Pluspunten
Érg snel!
Pluspunten
Duidelijke gebruikers vriendelijke website. Super snelle levering.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Alles piekfijn in orde
Pluspunten
Een hele leuke penning met een supersnelle levertijd ontvangen! We zijn er blij mee
Pluspunten
Ik ben echt heel positief over dit bedrijf. Ik had een vergissing gemaakt en hierdoor stond er een verkeerd huisnummer op de penning. Ik meldde dit en kreeg binnen twee dagen een nieuwe penning zonder extra kosten. Hondenpenning.nl is aanbeveler.
Pluspunten
super snel, mooi product en goede service
Pluspunten
Super vriendelijk en snelle verzending!
VerbeterpuntenDubbel check voor verzending