Pluspunten
Doen wat ze beloven, penning is goed te lezen dus onze beagle kan weer weglopen
Pluspunten
Supersnelle levering! Na bestelling dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag in huis!
Pluspunten
Razendsnel, en perfect!!
Pluspunten
Snelle en goede levering. Product ziet er goed uit en is goed leesbaar ondanks dat ik n kleine medaillon heb gekocht.
Pluspunten
Alles was in orde.
Pluspunten
Snelle levering, nette verzending.
Pluspunten
geweldig mooi en heel snel geleverd we zijn er heel blij mee en het staat heel leuk aan de halsbanden van onze westies
Verbeterpuntenik zou het niet weten geen op en aanmerkingen
Pluspunten
Snelle oplossing van probleem( te weinig geleverd) Heel vriendelijk telefooncontact
VerbeterpuntenBij mailcontact ook reageren via mail. Het probleem werd nu heel snel opgelost alleen dat wist ik niet. De kleine hondenpenning is wel heel klein voor een naam en telefoonnummer, het laatste is bijna niet te lezen.
Pluspunten
Hele snelle levering, hondenpenning leuk verpakt als een klein kadootje met een persoonlijk briefje erbij. Ik was zeer positief verrast. Top!
Pluspunten
Goede en snelle levering. Prima product. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Eenvoudig te bestellen, mooi gegrafeerd en de volgende werkdag in huis. PERFECTO!!
Pluspunten
Goede service vlugge aflevering
Pluspunten
prima produkt.
Pluspunten
Ben zeer tevreden met de hondenpenningen. Solide en tekst mooi afgewerkt
Pluspunten
zeer tevreden en een snelle levering
Pluspunten
Snelle correcte bezorging, persoonlijk briefje met uitleg voor als er toch iets niet zou kloppen.
Pluspunten
Bedankt voor het persoonlijke briefje die bij de bestelling zat! Heel leuk!