Pluspunten
Zeer snel, betrouwbaar,..
Geen levering van product gekregen, in afwachting van nieuw product
Pluspunten
Pluspunten
prima, duidelijke website. keurig geleverd, fijn dat het door de brievenbus past.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede snelle levering.
VerbeterpuntenBij niet alle brillen staat wat voor ‘effect’ ze hebben.
Pluspunten
Snelle levering en nette prijzen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zelfs een extra order kon nog bij de levering worden bijgevoegd! Top
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenSite verbeteren
Pluspunten
groot assortiment
Verbeterpuntenmisschien wat leuke shirts of vlaggen
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenZelfde brillen zijn voor veel minder geld op andere websites uit China te bestellen. Kwaliteit, effect en soorten zijn precies het zelfde.
Pluspunten
Vriendelijke customer service
VerbeterpuntenHelaas was de bestelling iets vertraagd. Misschien standaard aangeven dat binnen 1 dag bezorging afhangt van PostNL?
Pluspunten
10000% tevreden
Pluspunten
Zeer schneeeeel geleverd
VerbeterpuntenGlas valt er nogal schneeeeel uit
Pluspunten
Had vlot montuurtje besteld en was ook lekker vlot in huis. Besteld in 2030 vandaag al geleverd.
VerbeterpuntenVoorraad op de website up to date houden en niet achteraf sturen dat het niet op voorraad is.
Pluspunten
Ik had de bril 10 minuten op. Een vriend heeft hm gepakt en vond hem helemaal het einde! Heb hem niet meer terug gekregen dus moet er nog 1 bestellen
VerbeterpuntenDe levertijd was bij mij 2 dagen langer. Als je voor 5 uur besteld volgende dag in huis. Had om 10 uur s'morgens besteld.
Pluspunten
Heb ik niet
VerbeterpuntenVolgende dag binnen zijde ze Ik kreeg het pas woensdag binnen Ik had het vrijdag besteld
Laarakkerweg 12
5061 JR Oisterwijk
Freakyglasses.nl is dé webshop voor al je spacebrillen, caleidoscoop brillen en festivalbrillen!